עבור לתוכן

לא מצליח לעשות OC למעבד!!!

Featured Replies

פורסם

תסתכלו בפרט מה יש לי. עם הלוח והמעבד שלי אני אמור לפחות להגיע 2800 או אפילו 3000. אבל שאני עושה דרך הביוס כמובן אוברקלוק זה לא צליח.

העליתי ל-175 והמחשב עלה ורשם 2800 במקום מה שיש לי עכשיו, אבל הווינדוס לא עלה ורשם משהו TRAP ואז כל מיני סימנים מוזרים בגיבריש. והלוח עשה ציפצופים כמו מנגינה כזאת.

מוזר למה זה קורה??

פורסם

לדעתי אלה הזכרונות , הלוח לא תואם אותם...

אם זה לא הזכרונות אז תבדוק אם נעלת את הPCI/AGP

פורסם
  • מחבר

באמת היה לי בהתחלה בעיה עם הזיכרונות והייתי צריך לשים אותם לא בדואל.

חוץ מזה לא העליתי את הזיכרונות ,העליתי רק את המעבד..

אבל עכשיו הכל עובד פיקס מצוין אז מה הקטע...???

*עריכה*

ניסיתי עכשיו והצלחתי,זה היה בזיכרונות. פשוט ברגע שהעליתי את המעבד זה העלה אוטומטית את הזיכרונות ... והייתי צריך לשנות אותם בחזרה ל- 7-3-3-2.5

*עריכה נוספת*

משום מה לא יודע למה חחחחח שעשיתי אוברקלוק עכשיו,אז שאני מקליד בווינדוס נניח גם שאני כותב עכשיו את זה אז יש הפרעות בסאונד,השיר בווינאמפ כאילו נתקע לחצי שנייה (טיקים כאלה) מה זה???

חוץ מזה עשיתי בדיקה ב-3dmark והכל היה בסדר ויציב...

פורסם

תעשה בדיקה בפריים95 ובmemstest86 ותבדוק אם יש בעיות.

כשאתה אומר שהעלת אתה מתכוון למתח? כי אם כן תבדוק גם על כמה מעלות עומד המעבד , יכול ליהיות שבגלל זה התקיעות.

ונעלת את ה-AGP/PCI?

פורסם
  • מחבר

לא נעלתי שום דבר. אלא אם זה נעול בלי שנגעתי בזה.. המעבד על 39 מעלות בערך. וגם יש לי כרטיס קול soundstorm שלא משתמש במעבד כדי להשמיע ולקודד את הסאונד וככה חוסכים מהמעבד כח. לכן לא אמור להיות בעיה עם הסאונד באוברקלוק כי זה לא קשור למעבד...

בכל אופן אם לא הבנתם הצלחתי לעשות אוברקלוק ל-2800.

מוזר מאוד..שיש בעיה עם הסאונד,מה לעשות????

פורסם

1.אז אני אומר לך לך תנעל את הAGP , כנס לביוס ואני לא יודע בלוח שלך איפה זה אבל צריך ליהיות כתוב איפהשהוא AGP ולידו מגההרצים , תוריד אותם ל66.

2.אחרי זה תוריד דרייברים לצ'יפסט וללוח אם.

3.ואם עדיין יש בעיות תריץ את התוכנות שאמרתי לך ותראה מהקורה.

אני בטוח ש1 ו-2 יסדרו לך את הבעיות ואם לא אז תחפש מישהו שיש לו את הלוח אם ותשאל אותו...

פורסם

זה נועל גם את הPCI ובגלל זה בטח יש לך הפרעות בסאוונד אז תשים את זה על 66 או על FIX (לא יודע איך זה בלוח שלך)

ואז הכל יעבוד כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

אוקיי הורדתי את ה-AGP ל-66 וזה עדיין קורה אז אני אנסה לשים עכשיו את הדרייברים לציפסט הכי חדשים.

*עידכון*

שמתי את הדרייברים הכי חדשים ויש עדיין את הבעיה בסאונד אני משתגע....!!!

פורסם

אם הכל יציב ותקין לאחר הOC ועדיין יש את הבעיות עם הסאונד, אני משער שזו בעייה תוכנתית ואתה צריך לפרמט את המחשב ולהתקין שוב את מערכת ההפעלה כשהמחשב בOC.

פורסם
  • מחבר

אוףףףף איזה מעצבן זה...

פורסם
אני משער שזו בעייה תוכנתית ואתה צריך לפרמט את המחשב ולהתקין שוב את מערכת ההפעלה כשהמחשב בOC
.

אני דווקא שמעתי שאם מפרמטים את המחשב ומתקינים ווינדוס כשהוא באוברקלוק זה יוצר בעיות.

פורסם

דבר אחד שחכתם , לבנאדם יש זיכרון 333MHZ!

שישים אותו ביחס אחר פשוט , נגיד 5:4...

שלוש , תשים את הזיכרון ביחס של 5:4 , תחפש בביוס מקום שבו רשום "1:1" , ותשנה את זה ל5:4...

ואם אתה לא מוצא , פשוט תעלה את המתח לזיכרון ל2.8V , ותשים את הזיכרון על תיזמונים 8-4-4-2.5

זה צריך לעבוד...

פורסם
  • מחבר

אני די מפחד לשנות את המתח לזיכרון כי קראתי שזה לא מומלץ כ"כ....

פורסם

מתח לזיכרון זה הדבר שהכי פחות אתה צריך לפחד ממנו כל עוד אתה מעלה ברמה הסבירה..

פורסם

ניסית ביוס חדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים