עבור לתוכן

2000 שקל, 5", אחסון גדול

Featured Replies

פורסם

טלפון פייסבוק, וואטסאפ, ווייז. ה-64GB הפנימיים בטלפון הנוכחי נוחים לי מאוד, אז אני מעדיף אותם שיהיו גם בטלפון החדש, אבל לא דחוף. איכות בניה טובה מעל הכל.

נקנה בשבוע הקרוב. מערכת הפעלה סבבה אפשרי אבל לא חובה, אפשר גם 5.2" גודל אם הוא ממש ממש טוב. חשוב לי גם עדכוני תוכנה - לקבל אותם בזמן סביר ולא טלפון שתקוע על Android 4.4 לנצח.

אני קונה טלפון חדש כי ה-OnePlus One שלי גוסס: הטאצ' נפטר מדי פעם וצריך ריסטרט בשביל שיפעל שוב, המיקרופון מת ואנשים לא שומעים אותי, ה-GPS לא תמיד עובד, לוקח לו לפעמים כמה שניות טובות לצאת ממסך נעילה... פלוס אני לא מאמין בלתקן טלפונים: פתיחה שלהם מגבירה את הקרינה + אחרי חודש חודשיים התקלה חוזרת + לך תרדוף אחרי נותן השירות בשביל אחריות...

פורסם
  • מחבר

איפה מוכרים אותו בארץ?

פורסם

לא משיגים אותו בארץ עדיין, או בכלל...

יקח עוד קצת זמן.

פורסם
  • מחבר

זמן לא טוב, אני צריך טלפון מתפקד עכשיו. מה הכי משתלם מבחינת חמש אינצ' ואיכות בניה מצוינת כרגע?

פורסם

המ.

אם אתה מוכן להתפשר על נפח אחסון (רק 16GB מובנה) אתה יכול לקחת OnePlus X ב-1,300 ש"ח - ללא ספק אחד מהמכשירים הכי טובים מבחינת איכות הבנייה ברמת המחיר הזו.

ב-1,500 ש"ח אתה יכול לקחת נקסוס 5X עם כל היתרונות המוכרים של משפחת הנקסוס - אבל שים לב שזה 32GB של נפח אחסון, ללא אפשרות להרחבה.

אם אתה מוכן לשקול 5.5 אינץ', אתה יכול לקפוץ לחנות של באג ולבדוק את ה-Zuk Z1 שמגיע עם 64GB אחסון ב-1,400 ש"ח. יש לך גם את ה-OnePlus 2 עם 64GB ומסך 5.5 אינץ'.

אם אתה מוכן להזמין מסין, אתה יכול לשקול גם את ה-Redmi 3 Pro שאפשר לקחת עם מסך 5 אינץ' ואחסון פנימי של 32GB.

פורסם

גם הlg4 נכנס, לא סגור כמה בעיית ההתקלקלות הפתאומית (של הלוח אם ?) נפוצה.

המצלמה של הנקסוס עדיפה על הone plus, ובכללי טובה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של SilentBob

המ.

אם אתה מוכן להתפשר על נפח אחסון (רק 16GB מובנה) אתה יכול לקחת OnePlus X ב-1,300 ש"ח - ללא ספק אחד מהמכשירים הכי טובים מבחינת איכות הבנייה ברמת המחיר הזו.

ב-1,500 ש"ח אתה יכול לקחת נקסוס 5X עם כל היתרונות המוכרים של משפחת הנקסוס - אבל שים לב שזה 32GB של נפח אחסון, ללא אפשרות להרחבה.

אם אתה מוכן לשקול 5.5 אינץ', אתה יכול לקפוץ לחנות של באג ולבדוק את ה-Zuk Z1 שמגיע עם 64GB אחסון ב-1,400 ש"ח. יש לך גם את ה-OnePlus 2 עם 64GB ומסך 5.5 אינץ'.

אם אתה מוכן להזמין מסין, אתה יכול לשקול גם את ה-Redmi 3 Pro שאפשר לקחת עם מסך 5 אינץ' ואחסון פנימי של 32GB.

אין שום חמש אינצ' שעונה על הצרכים שלי? 64GB וגם איכות בניה טובה וגם מערכת הפעלה סבבה? ה-OnePlus One פחות נוח בכיס, בגלל זה אני מעדיף חמש אינצ'. יש כאלה שיותר נוחים בכיס ממנו אבל בכל זאת חמש וחצי אינצ'?

פורסם

נכון לעכשיו, עדיין לא ממש.

נפח אחסון של 64GB (ומעלה) מתחיל להפוך למיינסטרימי בסמארטפונים רק בתקופה האחרונה, ואין יותר מדי דגמי ביניים שכוללים אותו וגם זמינים כרגע בישראל במחיר סביר.

שתי ההמלצות הכי טובות שאני יכול לתת לך בקטגוריה הזו הם ה-Galaxy S6 בגירסת 64GB וה-Xiaomi Mi 5 בגירסת 64GB, שניהם עם איכות בנייה ראויה בהחלט, מסכים של כמעט 5 אינץ' (5.1 ו-5.15 בהתאמה) ותגי מחיר של בערך 2,500 ש"ח בארץ. ראוי לציין שה-Mi 5 מתכתי ונראה טוב, אבל גם "פריך" מאוד - אז אם תלך עליו, ממליץ בחום לקנות גם כיסוי קשיח כלשהו.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אלך על ה-SGS6 וגמרנו. המחירים בזאפ בין שניהם זהים.

תודה על הסבלנות ועל התשובות המלומדות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים