עבור לתוכן

מחקתי מחיצות בדיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

במהלך התקנת WIN 10  שהיה חשוב לי שתהיה התקנה נקיה מחקתי בלי כוונה מחיצות בדיסק הקשיח וכעת לאחר ההתקנה הכונן הקשיח שלי קטן למיטב זכרוני  מ 340GB ל 298 איך אני מחזיר את הכונן לכודלו המקורי  תודה מראש  

פורסם

תעלה תמונה של "ניהול הדיסקים" לפורום.

פורסם

אולי יש לך דיסק של 320GB שבספירה של המחשב זה בדיוק 298GB. כנראה תמיד היה ככה ורק עכשיו כשבדקת שמת לב.

פורסם

אורן גולם. איזה קשקשן בלתי נלאה. וגם בנושא הזה אין לך שום מושג.  כשרון מולד יש לך להטות

דיונים בפורומים מהנושא הנידון, לקשקשת שלך שלא קשורה לנושא הדיון. אין לך חיים בכלל ?

פורסם
ציטוט של Oren electronic

להיות בחזקת 2

לא בחזקת 2, התכוונת ל2 בחזקת.

פורסם
  • מחבר

טוב אני כמעט מתביש להודות בזה אבל לא מצאתי את ניהול הדיסק בוינדוס  10 איפה הוא נמצא?

שוב אני חושב שהיה לי כונן של 320-340 אחרי ההתקנה 298 זה כונן רגיל של היצרן במחשב נייד

פורסם
  • מחבר

הוא הוצג לי בחלונות 7 כ 320 או יותר וכעת ב 10 298 לא יודע מוזר לי 

פורסם
  • מחבר

סליחה על העיכוב מדובר בכונן של 320 ואני פשוט בטוח שלפני שמחקתי את המחיצות והתקנתי WIN 10 היה יותר ממה ה297 שזה מראה היום

תרגיעו אותי בבקשה

תודה

ניהול 2.png

ניהול דיסקים.png

פורסם
ציטוט של Oren electronic

יצרני הכוננים הקשיחים וSSD רמאים וחרטטים. לכל אחד שיטה אחרת לחישוב נפח. ע"פ ההגדרה GB זה מליון בתים. אולם 1KB זה 1024 בתים ולא 1000 בתים.

היצרנים חייבים לעבוד לפי השיטה הנכונה קרי 1024 לכול KB.

לאחרונה בדקתי 2 כוננים SSD אחד של SANDISK ושני corsair.

בסאןדיסט היה נפח 116GB ע"פ חלונות, ובCROSAIR 112G .

צריכים לשים סוף לרמאות הזאת. כל GB בכונן SSD שווה הרבה כסף וזאת רמאות ומירמה.

למעשה אם הזיכרונות צריכים להיות בחזקת 2 , קרי 32GB,64GB,128GB . אז איך הגיעו ל120G

אתה טועה. ולא מבין איך כונני SSD בנויים, בכל מקרה, יש ב-SSD דבר כזה שנקרא overprovision, כונן של 120GB צריך להיות בפועל עם 128GB, כאשר שאר ה"זיכרון" לא נעלם כדי שתסבול, הוא שם כדי להחליף חלקים פגומים ב-NAND שלא יכולים להכתב מחדש יותר. בכוננים לשוק האירגוני הדבר משמעותי יותר.

http://www.kingston.com/us/ssd/overprovisioning

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים