עבור לתוכן

מתלבט בין שני סוגים של זכרונות

Featured Replies

פורסם

לא יודע לגבי הזיכרונות האלה ספציפית, אבל ראיתי סרטון השוואה של ביצועים בין רמות OC של המעבד ושל הזיכרונות, והבחור שם הגיע ל2133mhz וזה תרם לו (שוב לפי הסרטון) כמות לא מבוטלת של FPS.

האמת הופתעתי מהתוצאות שהוא קיבל. 

פורסם

תדר גבוהה יותר בדר"כ תורם ליותר fps או מגדיל את עוצמת החישוב או איך שלא נקרא לזה כשהמעבד מגיע למלוא הניצולת, כשהוא לא ההפרש זניח.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של shar00750

יש לך מעבד מעולה לאוברקלוק , עם מתח סביר והקירור שלך תוכל להגיע בערך ל-4.5ghz +/- .

היה לי כזה עם אותו קירור הגעתי איתו גם ל-5ghz יציב , אבל מה שהיה לי היה מוצלח מאוד ( עשה 5.5ghz עם  D14)

בשביל ראש שקט תנסה להגיע לתדר כמה שיותר גבוהה במתח הכי נמוך שאפשר( שהליבות לא יעברו את ה-80 במאמץ).

בקשר לזכרונות , יהיה קשה עם המעבד הזה להגיע לתדר ש- OVO אמר אבל אני מאמין ש-1800-2000mhz לא תהיה בעיה.

בהצלחה!

תודה רבה.

יש איזה טיפ טוב לאוברקלוק? אני קצת חושש לגעת במתחים מהסיבה שאין לי מושג מה נחשב מתח "טוב" אז אני משאיר על אוטומטי.

בינתיים המהרתי רק ל 3.8..

פורסם

תתחיל עם 1.28v ותדר 4Ghz ותבדוק יציבות , אם אתה מסתפק בזה וזה יציב תוריד את המתח כל פעם ב-0.01v ותבדוק שוב  עד שתגיע למתח המינימאלי שהמעבד יציב. אם 4ghz לא מספיק תעלה כל פעם ב- 0.1 ( 4.1,4.2 וכו') , לא יציב - תעלה מתח ותמיד שים לב לטמפ'.

בשביל 24/7 הייתי עוצר במתח שבו הטמפ' של הליבות מגיעה גג ל-82 במאמץ מלא .

פורסם

אורן היקר, אני עושה אוברקלוק כבר כמה שנים טובות ועוד לא קרה שמשהו נהרס לי בגלל זה.

לפעמים השיפור משמעותי מאוד ולפעמים קטן תלוי במשחק או בתוכנה שאתה משתמש.

כמובן שאני ממליץ לעשות הכל מבוקר ולהשגיח על הטמפ' .

יש לי בבית שני מחשבים כבר שנתיים עם אוברקלוק שנע בין 20-30% והכל סבבה ,למה לא להנות מביצועים טובים יותר ב"חינם"?

Sent from my Lenovo S960 using Tapatalk

פורסם

אני קרעתי את המערכת הקודמת שלי במשך שנים!!! עם OC מ3ghz, ל3.8 (phenom II).

כיום היא ממשיכה לעבוד אצל חבר עם אותו הOC.

גם הזיכרונות היו מומהרים שם מ800mhz לא זוכר בדיוק לכמה.

כרטיס המסך שלי דאז 6950 שכיום הוא בן כמה שנים טובות היה גם כן בOC תמידי, הרבה מעבר לתדרים של 6970, וגם הוא עובד כיום אצל חבר אחר כמו סוס.

המחשב הנוכחי של נמצא בOC מ3.2ghz ל3.8 (מעבד לא K זה מה יש :() , הזיכרונות שלי מ1333 ל1600, הכרטיס שלי מ7970 stock לתדרים הרבה הרבה יותר גבוהים, ואני לא מתכוון לשחרר :D 

OC מבוקר כפי ש @shar00750 אמר, ייתן שיפור בין אם גדול או קטן ללא סיכון ובחינם :) 

וגם אם המחשב נתקע ולא עובד טוב, מה הבעיה לאפס את ההגדרות של הbios ולהתחיל מחדש?

לעשות OC , אני אעז לומר אפילו כיף .

נערך על-ידי OvO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים