פורסם 2004 באפריל 1121 שנים המארז הזהChenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Case (P/S not includedכמה אני מקבל מאוררים במארז?כמה עוד אפשר להוסיף?ומה הMM שאפשר להוסיף?וכמה בכלל יוכל להיות מאוררים במארז?וגם אמרו שבמארז יש כול ווריאציות אז מה להגיד להם?חשוב לזכור כי המארז מגיע בכל מיני ווריאציות ויש לבקש את זו עם התוספת של לפחות 2 כוננים קשיחים אני יגיד להם שהיתנו לי את המארז הזה עם התוספות?
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים המארז הזה מגיע עם מאוורר 120 מ"מ מובנה מאחוראתה יכול להוסיף עוד אחד מלפניםהוא מגיע גם עם כל המסיות וההרחבות האפשריות בתוכויש ביקורת יפה על בפיסי ספוט תוכל לראות שםמומלץ
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים אני יגיד להם שהיתנו לי את המארז הזה עם התוספות? כן.מה הבעיה?ובבקשה שנה את הכותרת כך שתהיה עניינית ואינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים מחבר המארז הזה מגיע עם מאוורר 120 מ"מ מובנה מאחוראתה יכול להוסיף עוד אחד מלפניםהוא מגיע גם עם כל המסיות וההרחבות האפשריות בתוכויש ביקורת יפה על בפיסי ספוט תוכל לראות שםמומלץמה הגודל של המאורר שאני יוכל להוסיף?אפשר להוסיף מאורר 92MM?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.