עבור לתוכן

א.מ.ד וחלונות XP

Featured Replies

פורסם

האם זה נכון שמעבדי אינטל פנטיום 4 עברו אופטימיזציה עבור ווינדווס XP ושAMD נופלים הרבה עם מערכת הפעלה זו?

פורסם

זה bull sheeא אחד גדול

יש לי מעבד amd xp 1700+ והוא עובד מצויין עם ווינודס xp לאחד שאני מכיר יש p4 1800 וזה הרבה יותר איטי בשבילו עם כבר

AMD עובדים מצויין עם WINDOWS XP

פורסם

אם יש לך מעבד מעל 100 מגה הרץ אז לא משנה איזו חברה אתה לא תרגיש בהבדל הוא יהיה מינימלי מה שבאמת קובע זה כמות זיכרון ואם עוד יש לך הרבה rdram לפנטיום 4 אז הוא יעקוף מעבדי AMD.

פורסם

אם יש לך מעבד מעל 100 מגה הרץ אז לא משנה איזו חברה אתה לא תרגיש בהבדל הוא יהיה מינימלי מה שבאמת קובע זה כמות זיכרון ואם עוד יש לך הרבה rdram לפנטיום 4 אז הוא יעקוף מעבדי AMD.

בעיקר במחיר. בביצועים ההבדל יהיה לא מורגש.

פורסם

למה אחריי מעבד מה שהכי קובע בXP זה הזיכרון והRDRAM הוא מהיר כיום.

פורסם

האם זה נכון שמעבדי אינטל פנטיום 4 עברו אופטימיזציה עבור ווינדווס XP ושAMD נופלים הרבה עם מערכת הפעלה זו?

לא

פורסם

למה אחריי מעבד מה שהכי קובע בXP זה הזיכרון והRDRAM הוא מהיר כיום.

::) ::) ::) ::)

פורסם

זה כתבתי בטעות בגלל שעכיו אני גולש ומחפש מידע על הדור הבא של ATI ואין לי כח להתחיל להיתווכח איך כל הלילה אני עסוק אז בוא ניתפשר וניתנהג כמו בני אדם בוגרים ומתורבתים, XP זולל זיכרון ואיזה זיכרון הוא הכי מהיר כיום RDRAM משמעות מעבד מהיר אם RDRAM יעבוד הכי טוב אם XP להתראות.

פורסם

זה כתבתי בטעות בגלל שעכיו אני גולש ומחפש מידע על הדור הבא של ATI ואין לי כח להתחיל להיתווכח איך כל הלילה אני עסוק אז בוא ניתפשר וניתנהג כמו בני אדם בוגרים ומתורבתים, XP זולל זיכרון ואיזה זיכרון הוא הכי מהיר כיום RDRAM משמעות מעבד מהיר אם RDRAM יעבוד הכי טוב אם XP להתראות.

::)

פורסם

::)

פורסם

מגנום יקירי

מה שאתה אומר נשמע טוב על הנייר

אבל במציאות זה לא ככה

כבר הוכח מספיק פעמים, שATHLON XP לוקח כל מעבד של אינטל מקביל, מרחוק

במיוחד שילוב שלו עם DDR333

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים