עבור לתוכן

רעיונות אחרים למאוורר של מעבד

Featured Replies

פורסם

שלום

1.שקניתי את המחשב שלי בחרתי במאוורר יותר גדול וחזק למעבד ולכן קיבלתי עם כל המחשב והקופסאות גם את המאוורר למעבד המקורי של אינטל שבא עם פנטיום 4 חוץ מהמאוורר שבחרתי שהורכב כבר.

עכשיו אני מעוניין ליצור תועלת במאוורר הזה אז הייתי רוצה לקבל ממכם רעיונות מה אני יכול לעשות איתו כדי לקרר את המארז

2.התחלתי היום לכין כבל IDE מעוגל,הייתי מעוניין לדעת איזה גודל של צינורית אני צריך כדי שכל הגידים שהפרדתי יכנסו יפה ומסודר בתוכו

3.המארז שלי בה בצידו עם חור למאוורר 80 מ"מ אך הוא בה עם מן תעלה שמובילה למאוורר של המעבד ומוציא את האוויר החם החוצה,רציתי לדעת האם עדיף לי להשאיר שם את התעלה או להוסיף מאוורר במקום?

פורסם

שים את המאוורר הפנוי שלך ביציאה מהתעלת אוורור שימשוך אויר החוצה. עצם זה שאתה מוציא אויר מהמעבד ישר החוצה מוריד בטמפ' המארז.

באשר ל IDEA לגבי ה IDE - תשתמש במה שיש לך בין האזניים. לא כל כך קשה. :D

פורסם

1.סינק לכרטיס מסך ;D

2.תלך לחנות ותבחר לפי העין שלך...

3.להשאיר

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשים את המאוורר יחד עם התעלה אבל זה נהיה ארוך מידי ואי אפשר להכניס את זה למארז,אז שמתי מאוורר 80 מ"מ בתוכו וירדו לי המעלות במחשב מ31 ל28 ,בגלל שהוא מול המעבד

אני עדיין הייתי רוצה לשמוע רעיונות בקשר למאוורר של המעבד (אני מעדיף לא להיתעסק עם הכרטיס מסך {ראדון 9600XT} אין לי צורך להוסיף לא קירור)

פורסם

לתרום למודרים! ;D

המאורר המקורי של אינטל נדמה לי 70מ"מ ולא 80 אז אין לך הרבה מה לעשות איתו, תקן אותי אם אני טועה והוא כן 80מ"מ..

אני פשוט שמתי את ה70מ"מ של SPIRE בברזלים של הסידיז פנימית למארז ככה עם זורקים את האוויר מהאיזור הלא מנוצל של הסידירומים לכיוון המעבד...

פורסם

תקע בו לדים?! :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים