עבור לתוכן

לאחר שדרוג לWIN 10 מקשים מובנים הפסיקו לעבוד

Featured Replies

פורסם

לפטופ ASUS U36SG,לאחר השדרוג מקשים מובנים במקלדת כמו השתקת ווליום וכוונון בהירות מסך הפסיקו לעבוד או שפועלים לאחר דיליי ארוך.

יש פיתרון לנושא הזה או שצריך לחכות לאיזה עדכון מASUS?

ועוד שאלה, האם יש גרסאות שונות של WIN 10? כלומר אם היה לי לפני 64 WIN 7 HOME EDITON אני יקבל גרסה אחרת לעומת מישהו שהיה אצלו WIN 7 PRO?

תודה מראש.

פורסם

1. תבדוק באתר היצרן לפי הדגם אם יש דרייברים לווינדוס 10, תוריד ותתקין מחדש - אולי יעזור

2. יש גרסאות שונות אבל השדרוג הוא בהתאמה למיטב ידיעתי - win 7 home  ישדרג  ל win 10 home וכו'.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Teknik

2. יש גרסאות שונות אבל השדרוג הוא בהתאמה למיטב ידיעתי - win 7 home  ישדרג  ל win 10 home וכו'.

איך אני מוודא שהותקן לי הווינדוז הנכון?

לפני השדרוג היה לי WIN 7 64 ועכשיו רשום לי במאפיינים רק  windows home בלי שום פרט נוסף.

פורסם

1. טיפלת בבעיה?

2. אם הותקן הום אז כנראה היה לך 7 הום פרימיום- תבדוק אם יש לך מדבקת רישיון של 7 בתחתית המחשב( לפעמים גם מתחת לסוללה)

פורסם
  • מחבר

1. עדין לא, מתברר שהמקשים לא עובדים בעיקר שהמחשב מתחמם (גם בטעינה של הסוללה), עוד לא מצאתי את הדרייבר הרלוונטי לעניין באתר של אסוס, יכול להיות שעדכון ביוס יפתור את זה?

2. צודק זה הום פרימיום, אבל במאפיינים רשום שהמערכת שלי היא 64 סיביות, זה תקין?

פורסם

1. יכול להיות. אבל מומלץ להמנע מעדכון ביוס אם אין לך ניסיון או קצת רקע טכני ותתחיל מהדברים הפשוטים - דרייברים וגם תחקור קצת ברשת,

אולי זה תקלה ידועה בווינדוס 10 או אפילו לדגם מסויים ואולי יש פתרון

2.תקין. מ4GB זכרון ומעלה, שמים  בד"כ 64BIT

פורסם
  • מחבר

מעדכן:

לאחר בירור וחיפוש מעמיק מתברר שאסוס לא מספקת דרייברים תומכים WIN10 ללפטופים ישנים (הלפטופ של בן 3 אבל מסדרה יחסית יוקרתית אז זה ממש מאכזב), ספציפית הבעייה שלי היא בחוסר עדכון לתוכנה atk package שאחראית למקשי הפונקציה.

למזלי עדיין יש לי זמן לשנמוך המערכת לwin 7 וזה כנראה מה שאני יעשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים