עבור לתוכן

בעייה ביוטיוב: ניגון הסירטון נקטע ומופיעה שגיאה

Featured Replies

פורסם

לאחרונה החלה לי בעייה עם האתר יוטיוב: במהלך צפייה בסירטון כלשהו, פתאום הוא נקטע באמצע, התצוגה נעלמת ומתחלפת בשגיאה:

image.jpg

מה הסיבה לכך (ספק: בזק בינלאומי, תשתית: הוט)?

פורסם

זה יכול לקרות בגלל שהאינטרנט שלך מפסיק לעבוד באותו הרגע...

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה קשור לחיבור האינטרנט, משום שכאשר זה התרחש, פס הניגון היה בקטע שכבר נטען. חוץ מזה כבר היו לי פעמים שבאמצע צפייה בסירטונים, היו לי הפסקות חשמל (המחשב מחובר לאל פסק כך שמבחינתו, הפסקת חשמל זה כמו כיבוי המודם באמצע צפייה), והסירטונים המשיכו להתנגן עד לאן שהם נטענו ואז הפסיקו באמצע, או הגיעו עד הסוף, אם הם נטענו במלואם טרם הפסקת החשמל.

פורסם

אין הסבר לשגיאה ?   לחצת על ה learn more שיש שם ?

פורסם
  • מחבר

לחצתי, והוא נתן לי את המסך המוכר של עצות לפתרון הבעייה (שאני יודע איך לפתור, אך מכיוון שהבעייה התרחשה מספר פעמים אתמול, הוא כבר לא היה רלוונטי בשבילי), שאין בו שום פירוט ספיציפי של מהות השגיאה.

פורסם

" המסך המוכר של עצות לפתרון '  לא מוכר לי...............

פורסם
  • מחבר

שיחזרתי את הבעייה ע"י הרצת סירטון תוך כדי כיבוי המודם, על מנת לאפשר לי לפרט בצורה יותר טובה, כי אני לא זכרתי מה ראיתי אתמול כאשר לחצתי על learn more (הייתי אז עם יוטיוב בממשק אנגלי), אבל בגדול זה מה שאני מקבל (הפופ אפ מימין):

image.png

כפי שניתן לראות, אין הסבר לשגיאה, אלא רק עצות לפיתרונה.

מאחר ושחזור הבעייה בוצע ע"י כיבוי המודם תוך פתיחת הסירטון, יכול להיות ש-Sargon צודק, אך אני לא הרגשתי כלל ניתוקים בזמן שהבעייה הזאת התרחשה אתמול מספר פעמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים