עבור לתוכן

עזרה במציאת רמקולים לסלון לחיבור למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי מחשב נייד של אסוס N551SF. אני מחפש רמקולים שאוכל לחבר למחשב הנייד, ואוכל לשמוע דרכם משחקי מחשב // מוזיקה בסלון.

אני לא מבין מזה בכלל, ויש לי כמה שאלות:

האם עדיף לקנות משהו שאוכל לחבר לנייד או משהו עם מקור מתח חיצוני?

האם רמקולים בלוטוס יכולים להוות בעיה כשאני משחק במשחקי מחשב? האם יש דיליי משמעותי בסאונד?

איזה תקציב אתם ממליצים להוציא על מנת להיות בנקודת הזהב מבחינת יחס איכות*הזמן שהמוצר יחזיק/מחיר?

*אני צריך באס טוב בשביל הנשמה. :)

עזרתכם תוערך. תודה

פורסם
  • מחבר

אני חושב לקנות את אלה?

הם בסדר ללפטופ?

אפשרי לשחק ב-FPSים עם רמקולים אלחוטיים?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=915790

שווה קנייה?

פורסם

אין שום דיליי עם בלוטוס, אתה תשמע נהדר.

הסט הזה של הרמן קרדון מצוין!

פורסם
ציטוט של raorian

האם עדיף לקנות משהו שאוכל לחבר לנייד או משהו עם מקור מתח חיצוני? 

זה אותו דבר. או שאתה קונה רמקולים עם מקור מתח חיצוני ומחבר אותם למחשב או שאתה קונה רמקולים ומגבר ואת המגבר מחבר למחשב.

ציטוט של raorian

האם רמקולים בלוטוס יכולים להוות בעיה כשאני משחק במשחקי מחשב? האם יש דיליי משמעותי בסאונד?

לא יודע אם משמעותי אבל דיליי בטוח יש. הסיגנל צריך להיות מקודד ואז להשלח לאוזניות, הוא מתקבל שם, מתורגם למתח חשמלי ומוגבר שוב ע"י האוזניות. זה לוקח זמן.

ציטוט של raorian

איזה תקציב אתם ממליצים להוציא על מנת להיות בנקודת הזהב מבחינת יחס איכות*הזמן שהמוצר יחזיק/מחיר?

תלוי בגודל החלל שאתה רוצה לנגן בו. חלל גדול יותר ידרוש רמקולים גדולים יותר והגברה חזקה יותר. בעיקרון, זוג רמקולים רצפתיים עם מגבר ימלאו לך כמעט כל חלל בצורה משביעת רצון. אופציה נוספת היא לרכוש זוג רמקולים מוגברים למחשב סטייל Microlab ואז להוסיף סאב בשביל הנמוכים. סטאפ כזה יכול למלא סלון סטנדרטי באופן משביע רצון.

ציטוט של raorian

*אני צריך באס טוב בשביל הנשמה. :)

כולנו :D

פורסם
  • מחבר
ציטוט של asafson

אין שום דיליי עם בלוטוס, אתה תשמע נהדר.

הסט הזה של הרמן קרדון מצוין!

מישהו נוסף יכול בבקשה לגבות את זה שאין דיליי משמעותי? (לפני שאני קונה את הסט)

פורסם
  • מחבר

מישהו נוסף יכול בבקשה לגבות את זה שאין דיליי משמעותי? (לפני שאני קונה את הסט)

סליחה על הבאמפ. ראשןון ואחרון

פורסם
  • מחבר

אני מבין שיש דיליי. אני מבין שלדעת אסף הוא לא משמעותי.

השאלה היא האם אני אשים לב אליו כשאני משחק במחשב לדוגמא

פורסם

תראה, אי אפשר באמת לענות על זה.

1. אנחנו לא יודעים במה אסף משחק (במשחקי אסטרטגיה הדיליי יהיה פחות קריטי מאשר בCS:GO לדוגמא)

2. אנחנו לא יודעים איך השמיעה של אסף עובדת (יכול להיות שיש לו שמיעה מעולה ויכול להיות שהשמיעה שלו פחות טובה)

3. אנחנו לא יודעים במה אתה משחק.

4. אנחנו לא יודעים איך השמיעה שלך יחסית לשל אסף או שלי לדוגמא.

אני לדוגמא משחק הרבה במשחקי מכות שעובדים קבוע ב60FPS. חלק חשוב מהמשחק הוא לנסות לקלוט אם המכה הראשונה מתוך קומבו פגעה או לא ולקחת החלטה בזמן אמת אם ממשיכים את הקומבו לקטע שבאמת מוריד נזק אבל משאיר אותך פתוח או שמפסיקים אותו ונותנים מכה מסוג אחר שמרחיקה את היריב ומונעת ממנו לפגוע בך באותו רגע. את הדבר הזה עושים גם בעזרת ראיה וגם בעזרת שמיעה. מבחינתי, (טוב אולי לא מבחינתי כי אני לא כזה שחקן טוב אבל מבחינתו של שחקן טוב) דיליי של פריים אחד - בערך 16ms בין הסאונד לוידאו זה לא קביל.

מה שאני מנסה לומר פה זה שרק אתה יכול לדעת אם ועד כמה זה מפריע לך. כמובן שכמו תמיד, מומלץ לעשות קצת בדיקות לפני שמוציאים כסף.

תמצא רמקול בלוטות' כלשהו, אפילו כזה במאה שקל שלוקחים לים או לפיקניק ותבדוק איך זה עובד איתו.

אחר כך נסה למצוא חנות שמוכרת את הרמקולים האלה, אולי הם יתנו לך לנסות להתחבר ולבדוק.

אחרי זה, תדע בודאות ולא תוציא כסף על מוצר שלא מתאים לך.

או...... שאתה גם ככה צריך רמקולים לפיקניקים ולים ויש לך תקציב אז לא אכפת לך לקנות אותם בכל מקרה, מקסימום לא יתאימו למחשב :)

פורסם
  • מחבר

1. אני רוצה לrainbow six :siege, שאני משחק בו מלא כרגע. משחק מצוין. דיליי יכול להיות בעייתי.

2. נכון, בגלל זה ביקשתי ממישהו נוסף לחוות דעת.

3. ראה 1

4. המ. 

המ. טוב הרגע הבנתי שהדגם בלוטוס של קרדון מגיע גם עם כבל. אז אני חושב שאני אקנה אותו וכשאני משחק בדברים שדורשים דיליי נמוך אני אחבר חוטית.

עצה טובה. אני אעשה את זה. אתה בן אדם טוב. כל הכבוד. 

80% מהשימוש זה מוזיקה בשביל ללמוד שלזה זה לא משנה. 

אבל שני רמקולים עולים פי שניים מאחד (צירוף מקרים) :) חח

פורסם

נייס. חיבור מיני PL אחד קטן פתר את הבעיה :)

תהנה מהציוד החדש שלך.

פורסם
  • מחבר

קיצר. מאוד מבסוט מהסט האלחוטי של הרמן קרדון. יש דיליי קל כשזה מחובר באלחוטי אז כשאני משחק ב-FPSים אני מחובר חוטי.

אחרת מצוין. :)

הדיליי קל מאוד, ולא מפריע לי ברוב המשחקים. אני פשוט משחק rainbow six, אז זה כן משנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים