עבור לתוכן

פרוייקט "פרפר"

Featured Replies

פורסם

אוקיי , אז ככה , חלון כבר יש לי , צבעתי את המארז בשחור ושמתי לקה עליו ויצא יפה , ומקדימה המארז צבוע צבע ניקל , אבל זה יצא פשוט זוועה , בעתיד אני יתקן את זה...

כרגע , יש לי מאורר לדים קטן(כחול) על הכרטיס מסך , וקטודה כחולה של סאנבים , עכשיו , אני מתכנן לקנות פרספקס עבה , ולחתוך בו 5חורים למאוררי 80MM , לשים שניים ירוקים למטה , שניים אדומים למעלה , ואחד צבעוני באמצע , רציתי לשמוע עצות לשיפור

עריכה : כרגע עלה לי רעיון לראש , אני יחרוט על הפרספקס צורה של פרפר יפה שיתאים לחורים של המאוררים בצורה מושלמת , ואני יחבר כמה איזה שלוש לדים ULTRA BRIGHT כחולים למטה ויאיר את החריטה איתם... זה הולך לצאת פשוט מדהים!!

עצות לשיפור....

ד"א : אני לא מעוניין בפרוייקט UV.(אבל סליבינג לא יזיק)

ד"א2 : הקטודה ממוקמת בצידו השמאלי של המארז והיא עומדת(ואינה שוכבת כמו ברוב המארזים , היא נראית לעין...)

פורסם

נשמע מאוד נחמד! אבל לפי דעתי 5 מאווררים נוספים על הדלת סתם יעשו לך בלאגן בסירקולציה של האוויר בתוך המארז..

יותר יזיקו מיועילו.. נסל לחשוב על משהו אחר.. אולי תעשה פשוט מאוורר אחד על כל כנף

פורסם

יש תמונות?

ד.א - כמו שבנצי אמר כדאי לך לשים מאוורר על כל כנף ולוותר על האמצע , בסך הכל הפרוייקט נשמע נחמד מאוד!

פורסם
  • מחבר

עוד לא התחלתי , יש לי רק חלון חתוח וצביעה , אין לי מצלמה דיגיטלית , חבר שלי יבוא לצלם בקרוב... , אני יקנה פרספקס בשבוע הקרוב , ושני מאוררי לדים ירוקים... לדלת...(זה לא הולך להזיק תאמין לי) , אני ישים אותם למטה , אחד נושף אוויר על הכרטיס מסך , והשני מוציא אוויר מההארדיסקים(או מכניס , נראה מה יצא) , הטמפרטורות שלי גם ככה בסדר(43 במאמץ ו39במנוחה) וגם ככה אין לי סירקולציה וקירור מאעפן , ככה שכל מה שתעשה למעבד שלי רק יועיל. , הכרטיס מסך יחסית קר... רק הזיכרונות שלו צריכים קירור... אז נשאר רק מודינג לעשות , אז התיכנון שלי הולך להיות כמו בהתחלה , 5מאוררים בצבעים שונים + שלושה לדים כחולים חזקים שמאירים את החריטה.

פורסם

איך תחתוך?

פורסם
  • מחבר

עם החריטה חבר שלי יעזור לי(אני חרא בקטעים של יצירתיות) , ואת החורים בפרספקס אפשר לחתוח במקום ששם מייצרים את זה... זה יעלה לי קצת יותר , אבל עדיף מאשר לעשות את זה לבד , הפרספקס הקודם שהיה לי נשבר...(ג'יגסו)

פורסם

יותר מידי מאוררים לדעתי

(הרבה יותר מידי - יותר מידי רעש....)

פורסם
  • מחבר

זה הרעיון , אני רוצה שזה יהיה משהו מיוחד שאין להרבה אנשים , ואני הולך לקנות ו\או לעשות פאנבאס נחמד לאיזה 4-5מאוררים מתוכם , ואז לא יהיה לי רעש.. בינתיים אני יסגור את המחשב בלילה...

פורסם

זה הרעיון , אני רוצה שזה יהיה משהו מיוחד שאין להרבה אנשים

אם אתה מתכוון לפרספקס עם 5 מאווררים,אז תדע לך שיש כבר פרוייקט כזה בגלרייה...

מישהו בשם"מושיק" ביצע בפורייקט כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים