עבור לתוכן

רמקולים ואוזניות

Featured Replies

פורסם

יש לי רמקולים למחשב הנייח שלי, רמקולים ממש ישני שבפועל אני משתמש בהם רק כדי לחבר אליהם את האוזניות שלי.

הבעיה שלי היא ככה, כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, יש רעש סטטי מעצבן, כשאני מחבר את האוזניות למחשב הרעש נעלם והכול טוב, העניין הוא שדרך המחשב העוצמה של הקול היא לא חזקה כמו שהיא כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים, ברמקולים יש לי גלגל שאני יכול לסבוב וככה ולהגביר או להנמיך את העוצמה, ואני אוהב לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה מאוד, דרך המחשב אין לי את זה, אפילו שאני מעלה לעוצמה הכי חזקה דרך ההגדרות של המחשב, זה עדיין לא מספיק חזק לטעמי האישי

האם אני צריך לקנות רמקולים חדשים ואיכותיים יותר ואז לחבר אליהם את האוזניות זה יפתור את הרעש הסטטי או שזה לא משנה? אני לא צריך רמקולים כדי לשמוע איתם, אלא רק כדי לחבר אליהם אוזניות.

והאם יש דרך להגביר את העוצמה של הקול דרך המחשב לעוצמות ממש חזקות?

פורסם

קודם כל שלא תהיה לך טעות, עוצמות ממש חזקות באוזניות ממש פוגעות לך בשמיעה. כשתהיה בן 30 ויתחיל לך טנטון באוזן אתה תתבאס מאוד על העוצמות הגבוהות שפעם אהבת. https://he.wikipedia.org/wiki/טנטון

מעבר לזה, אני משער שהרמקולים שלך מתחברים לחשמל ולכן יש להם יותר כח לדחוף את האוזניות שלך.

דברים שאפשר לעשות:

1. להחליף אוזניות לכאלה אטומות יותר או עם מנגנון ביטול רעשים, ככה לא תצטרך לשמוע בווליום גבוה.

2. לנסות להשקיט את סביבת העבודה שלך (קשה, אני יודע, אבל אולי ניתן לעשות משהו וכל דבר קטן יעזור).

3. לבדוק למה יש לך רעש כשאתה מתחבר דרך הרמקולים, זה לא אמור להיות ככה. אולי זה החיבור של האוזניות, אולי זה הכבל שמחבר את הרמקולים למחשב - יכול להיות שזה משהו פשוט שיעלה גרושים לתקן ולא ידרוש רכישה של ציוד חדש.

4. לוודא שהנגן שלך מנגן את המוזיקה בווליום גבוה ושכרטיס הקול שלך נמצא על ווליום גבוה בהגדרות

5. לקנות כרטיס קול חיצוני כלשהו עם שליטה נפרדת לווליום אוזניות, סביר להניח שגם הוא יוכל לתת עוצמות די גבוהות.

ובחייאת, שמור על האוזניים שלך. כשהבעיות מתחילות אי אפשר לומר על שום דבר ממה שגרם אותן שהוא היה שווה את זה. מבטיח לך באחריות שזה לא שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש יודע איך לבדוק את הרמקולים, אלה רמקולים ממש ישנים, אין להם שום הגדרות זה פשוט לחבר למחשב ולחשמל.

הנגן שלי על ההגדרות הכי גבוהות כנ"ל הכרטיס קול במחשב

ולגבי כרטיס קול חיצוני, לא ממש יודע איך לעשות את כל העניין הזה (להרכיב במחשב וכו')

פורסם

לגבי לבדוק את הרמקולים, חבר אותם לטלפון שלך במקום למחשב ואז תחבר אליהם את האוזניות - תראה אם הרעש מופיע. אם כן (ואתה בטוח שזה לא האוזניות) זה משהו ברמקולים או בכבל.

לגבי כרטיס קול חיצוני - קונים אותו, מחברים אותו בUSB, אולי צריך להגדיר כמה דברים ואז מחברים אליו את האוזניות ושומעים מוזיקה.

לגבי הנגן במחשב שלך - נסה אולי לנגן עם VLC, אפשר להגיע שם לעוצמה יותר גבוהה מהרגיל.

רעיון נוסף - אם אתה רציני בעניין האוזניות שלך אתה יכול לקנות מגבר חיצוני מיוחד לאוזניות. יש כאלה טובים מכמה מאות שקלים ועד כמה עשרות אלפים. אפשר לקנות משהו מאוד פשוט וליהנות ממנו תקופה ארוכה לפני ש(אם בכלל) רוצים לשדרג. יש כאלה באיביי, אמאזון, חנויות אודיו וגם בלוחות יד שניה של פורומי אודיו ומחשבים. זה פתרון מצוין שילווה אותך שנים רבות וישדרג את הסאונד ואת הווליום, לא משנה איזה אוזניות יש לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים