עבור לתוכן

הרבה שאלות לפני שאני מתחיל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שוב תודה

ואליאין (אתה בטח תתקן אותי לגבי השם) לא ציפיתי שיהיה לך זמן להסתכל על הת'ראד שלי ובטח לא לענות, תודה

בכול מקרה אני לא הולך לבצע עוד מודים אחרי זה (לפחות עד אחרי שאני יחזור מהטיול בניו זילנד) אז כנראה אני ישייף עם הנייר ולא עם מכשיר (כול שקל שאני מרוויח הולך ישירות למען הטיול....) עוד סיבוב בהום סנטר לקניית הניירות שיוף

שאלתי לגבי הפילטרים בהתחלה כי אני רואה את הפילטר של המארז והוא לא נראה לי עושה בעיות למאוורר (אני טועה?) אז חשבתי לעשות לשאר המאווררים אבל לפי התגובות פה עדיף שלא

אני גם יצטרך לבצע חיפוש נוסף לפרספקט ברחוב בשביל החלון לצורב (מה שיש לי עבה מדי - כמעט 1 ס"מ!)

לגבי הפרספקט - דבק אפוקסי יחזיק אותו כמו גדול לדלת לא? אפילו שהוא טיפה שמן

דרך אגב איזה מאווררים אתם ממליצים לקנות - צריך להיות זול, טוב ושקט (כן אני חי לי באופוריה), טוב נו, עד 80 שקל (גג!!!!) וחובה שיהיה גם שקט

דבר אחרון, מה אתם אומרים על רעיון החיבור של המאוורר של הדלת לחשמל?

פורסם
  • מחבר

למרות שחשבתי שיקח לי עוד איזה חודש עד שאני יתחיל....

כנראה מחר אני מתחיל את העבודה

אילו הייתה לי מצלמה הייתי מצלם לפני, באמצע ואחרי אבל אין (טוב זה מארז 6A19 שכולם מכירים) אני מקווה שאני ישיג מצלמה בשביל התוצאה המוגמרת

שאלה: מאיפה לקנות לדים (כחולים אולטרה לייט) נגדים ולחצן ON/OFF קטן שיכנס לתוך המקלדת? (מקום שאפשר לקנות ביחידים, בלי משלוח, אני צריך את זה עוד השבוע ואפילו לפני)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים