פורסם 2004 באפריל 1621 שנים מחבר שוב תודהואליאין (אתה בטח תתקן אותי לגבי השם) לא ציפיתי שיהיה לך זמן להסתכל על הת'ראד שלי ובטח לא לענות, תודהבכול מקרה אני לא הולך לבצע עוד מודים אחרי זה (לפחות עד אחרי שאני יחזור מהטיול בניו זילנד) אז כנראה אני ישייף עם הנייר ולא עם מכשיר (כול שקל שאני מרוויח הולך ישירות למען הטיול....) עוד סיבוב בהום סנטר לקניית הניירות שיוףשאלתי לגבי הפילטרים בהתחלה כי אני רואה את הפילטר של המארז והוא לא נראה לי עושה בעיות למאוורר (אני טועה?) אז חשבתי לעשות לשאר המאווררים אבל לפי התגובות פה עדיף שלאאני גם יצטרך לבצע חיפוש נוסף לפרספקט ברחוב בשביל החלון לצורב (מה שיש לי עבה מדי - כמעט 1 ס"מ!)לגבי הפרספקט - דבק אפוקסי יחזיק אותו כמו גדול לדלת לא? אפילו שהוא טיפה שמןדרך אגב איזה מאווררים אתם ממליצים לקנות - צריך להיות זול, טוב ושקט (כן אני חי לי באופוריה), טוב נו, עד 80 שקל (גג!!!!) וחובה שיהיה גם שקטדבר אחרון, מה אתם אומרים על רעיון החיבור של המאוורר של הדלת לחשמל?
פורסם 2004 באפריל 1721 שנים מחבר למרות שחשבתי שיקח לי עוד איזה חודש עד שאני יתחיל....כנראה מחר אני מתחיל את העבודהאילו הייתה לי מצלמה הייתי מצלם לפני, באמצע ואחרי אבל אין (טוב זה מארז 6A19 שכולם מכירים) אני מקווה שאני ישיג מצלמה בשביל התוצאה המוגמרתשאלה: מאיפה לקנות לדים (כחולים אולטרה לייט) נגדים ולחצן ON/OFF קטן שיכנס לתוך המקלדת? (מקום שאפשר לקנות ביחידים, בלי משלוח, אני צריך את זה עוד השבוע ואפילו לפני)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.