עבור לתוכן

שאלה בעניין Windows AERO

Featured Replies

פורסם

הסתכלתי במנהל משימות ה Windows Aero או DWM.EXE תופס סה"כ בין 1-2% במעבד ו 12 מגה זיכרון זה כלום ,

אפילו שהורדתי את הממשק AERO כמעט ואין הבדל בביצועים , אז למה אנשים שיש להם בעיה של איטיות מבקשים מהם להוריד את ה AERO ? או את ה DWM.EXE ב SERVICES ?

אפילו האפקטים הויזואלים זה סתם גם שאני מוריד את ההגדרות של התצוגה כמעט ל 0 זה לא משפיע בכלל על הביצועים , רק התצוגה ניראת כמו ווינדוס XP 

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

Cpu : G2020

M.B : GA-H61M-S1 Ver 2.1

Memory : DDR3 1333MHZ 4GBX2

HDD : 80 GB HITACHI Sata2 & Toshiba 500GB Sata3 X2

GPU : Intel HD 2500 + Nvidia GTS450

פורסם
  • מחבר

על הנייר אתה צודק , G2020 זה מטוס והכול טוב , G2020 מתאים ל WIN7 , הבנתי !

אבל בפועל יש בעיה הוא כן מתאמץ במשחקים , הוא כן מתאמץ עם פלאש הוא כן !

על הנייר הכול יפה וסבבה יש מכוניות שעל הנייר עושות 1-20 ובפועל 1-10 עזוב את הניירת עכשיו

תאמין לי שאני מבין מה אתה כותב אבל במציאות בפועל זה לא ממש ככה 

בגלל זה אני אקח מעבד אחר / חבר / עבודה ואנסה לבדוק איך הוא מגיב באותם אתרים אם הוא מגיב אותו דבר אז סבבה , אם לא אז אני אחשוב מה לעשות ...

גם אם אני אגלוש בלינוקס מה הקשר לאינטרנט ? איזה הבדל יהיה ? האינטרנט ישתנה ? כל האתרים עובדים עם JS

הבעיה היא לא במערכת ההפעלה עצמה אלא ברשת , שאני נכנס לרשת מתחילים הבעיות של המעבד 

זה לא משהו קל , זאת תקלה ממש מתקדמת אם זה היה משהו קל לא הייתי פה 

פורסם
  • מחבר

הבעיה לא ב AERO בוודאות עם ה AERO ובלי ה AERO הכול אותו דבר , הבעיה היא במעבד באתרים מסויימים שוב אני חוזר באתרים מסויימים שיש בהם הרבה פלאשים ותמונות והגלילה ארוכה הכול נתקע ויש פריזים כמו משחק מחשב באתרים רגילים אין לי בעיה מיוחדת , בגלל שאני עובד עם המחשב הרבה זה מבאס אותי אני צריך מחשב 24/7 שיעבוד בכל מצב ובכל תנאי וכנראה טעיתי במעבד חשבתי ש G2020 יספיק לי וזה לא , אני צריך כנראה מעבד יותר רציני או לוח אם יותר רציני השאלה מי מהם דופק את העסק , אני מאמין שהמעבד 

יכול להיות שהבעיה באמת באתר וגם אם אני אקח I7 זה לא יעזור לי יכול להיות אבל אני חייב לבדוק את זה , 

הבעיה היא בגלילה של האתר בזה העניין בחלק מהאתרים המעבד פשוט משתגע , אני לא במצב שהמחשב לא שמיש , יש מקרים קשים יותר אני מאמין , זה בעיקר נוחות עבודה , אוהב שהכול זורם חלק והמעבד לא מתאמץ , מרגיש כאילו זה מעבד של טאבלט , כנראה שיש הבדל רציני בין ה G ל I3 בכל זאת 

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

כרגע על ה 500 גיגה כונן C

יש לי הרגשה שאני מתקין אותו על ה 80 גיגה המחשב עובד קצת יותר מהר , לא סגור על זה

מה שכן בשניהם ה JS עושה בעיות ככה שהבעיה לא בכונן הקשיח 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים