עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלה בעניין Windows AERO

Featured Replies

פורסם

הסתכלתי במנהל משימות ה Windows Aero או DWM.EXE תופס סה"כ בין 1-2% במעבד ו 12 מגה זיכרון זה כלום ,

אפילו שהורדתי את הממשק AERO כמעט ואין הבדל בביצועים , אז למה אנשים שיש להם בעיה של איטיות מבקשים מהם להוריד את ה AERO ? או את ה DWM.EXE ב SERVICES ?

אפילו האפקטים הויזואלים זה סתם גם שאני מוריד את ההגדרות של התצוגה כמעט ל 0 זה לא משפיע בכלל על הביצועים , רק התצוגה ניראת כמו ווינדוס XP 

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

Cpu : G2020

M.B : GA-H61M-S1 Ver 2.1

Memory : DDR3 1333MHZ 4GBX2

HDD : 80 GB HITACHI Sata2 & Toshiba 500GB Sata3 X2

GPU : Intel HD 2500 + Nvidia GTS450

פורסם
  • מחבר

על הנייר אתה צודק , G2020 זה מטוס והכול טוב , G2020 מתאים ל WIN7 , הבנתי !

אבל בפועל יש בעיה הוא כן מתאמץ במשחקים , הוא כן מתאמץ עם פלאש הוא כן !

על הנייר הכול יפה וסבבה יש מכוניות שעל הנייר עושות 1-20 ובפועל 1-10 עזוב את הניירת עכשיו

תאמין לי שאני מבין מה אתה כותב אבל במציאות בפועל זה לא ממש ככה 

בגלל זה אני אקח מעבד אחר / חבר / עבודה ואנסה לבדוק איך הוא מגיב באותם אתרים אם הוא מגיב אותו דבר אז סבבה , אם לא אז אני אחשוב מה לעשות ...

גם אם אני אגלוש בלינוקס מה הקשר לאינטרנט ? איזה הבדל יהיה ? האינטרנט ישתנה ? כל האתרים עובדים עם JS

הבעיה היא לא במערכת ההפעלה עצמה אלא ברשת , שאני נכנס לרשת מתחילים הבעיות של המעבד 

זה לא משהו קל , זאת תקלה ממש מתקדמת אם זה היה משהו קל לא הייתי פה 

פורסם
  • מחבר

הבעיה לא ב AERO בוודאות עם ה AERO ובלי ה AERO הכול אותו דבר , הבעיה היא במעבד באתרים מסויימים שוב אני חוזר באתרים מסויימים שיש בהם הרבה פלאשים ותמונות והגלילה ארוכה הכול נתקע ויש פריזים כמו משחק מחשב באתרים רגילים אין לי בעיה מיוחדת , בגלל שאני עובד עם המחשב הרבה זה מבאס אותי אני צריך מחשב 24/7 שיעבוד בכל מצב ובכל תנאי וכנראה טעיתי במעבד חשבתי ש G2020 יספיק לי וזה לא , אני צריך כנראה מעבד יותר רציני או לוח אם יותר רציני השאלה מי מהם דופק את העסק , אני מאמין שהמעבד 

יכול להיות שהבעיה באמת באתר וגם אם אני אקח I7 זה לא יעזור לי יכול להיות אבל אני חייב לבדוק את זה , 

הבעיה היא בגלילה של האתר בזה העניין בחלק מהאתרים המעבד פשוט משתגע , אני לא במצב שהמחשב לא שמיש , יש מקרים קשים יותר אני מאמין , זה בעיקר נוחות עבודה , אוהב שהכול זורם חלק והמעבד לא מתאמץ , מרגיש כאילו זה מעבד של טאבלט , כנראה שיש הבדל רציני בין ה G ל I3 בכל זאת 

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

כרגע על ה 500 גיגה כונן C

יש לי הרגשה שאני מתקין אותו על ה 80 גיגה המחשב עובד קצת יותר מהר , לא סגור על זה

מה שכן בשניהם ה JS עושה בעיות ככה שהבעיה לא בכונן הקשיח 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.