עבור לתוכן

שאלה - עידכון ביוס

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם H61 ויש לי כמה שאלות לגבי עידכון ביוס

1. יש לביוס כמה גירסאות וליד כל גירסה יש הסבר מה הוא מתקן השאלה מה להתקין את הגרסה האחרונה ? או להסתכל לפי מה הביוס מתקן ? 

2. הגרסה האחרונה של הביוס כוללת את כל העידכונים האחרונים של הביוסים הישנים ? או כל ביוס זה עידכון בפני עצמו ?

3. יש לי גרסה של ביוס F9 ויש גרסה חדשה יותר F10B אני מתלבט אם להתקין את זה , 

פורסם

כל ביוס כולל את התיקונים שנעשו לפניו , לכן צריך לעדכן פעם אחת לביוס האחרון .
F10B , ה B  אומר שזה גירסת בטא , לכן אם אין איזה צורך ממשי כדאי להימנע מלעדכן אליו . 

פורסם
  • מחבר

אם צריך לעדכן לביוס האחרון למה היצרן שם גם ביוסים ישנים ? מילא בטה אבל ביוסים ישנים ?

יש לי לוח אם GA-H61-S1 ויש שם כמה עידכונים :

F5

F6

F7

F8

F9 שלי

F10B בטה

אז למה יש ביוסים ישנים מ F5 עד F8 ? למה איך ביוס אחד F9 ועוד אחד בטה וזהו F10B 

פורסם

ככה נוהגים בשביל מקרים שביוס מוקדם יותר ,  יעבוד טוב יותר מביוס מאוחר .  אלו מקרים נדירים  שלא קורים הרבה . 

פורסם
  • מחבר

אז במקרה שלי איך אני אדע אם אני צריך להנמיך ביוס ? היצרן כותב המלצה ?

פורסם

בברירת המחדל אתה צריך להעדיף ביוס הכי מאוחר,  רק אם יש איזה תקלה  צריך לבדוק אולי ביוס מוקדם יותר יעבוד טוב יותר . 

פורסם
  • מחבר

חיפשתי לשדרג גוף קרור למעבד ורשום באתר יצרן שהלוח מוגבל לגוף קרור עד 450 גרם , וכל הגופי קרור הטובים זה מעל 450 , פריזר 7 שוקל 520 גרם באסה ,

פורסם

מה הקשר בין משקל גוף הקירור לעדכון הביוס?

בנוגע לנושא - כמ ש @Yehudaa כתב - תעדכן לגירסה האחרונה. במקרה של לוחות של Gigabyte גם גירסאות הבטא אמורות להיות יציבות, רק שהן אולי אינן כוללות את כל התכונות שיכללו בגירסה הסופית (בהתחשב בכך שמדובר בלוח דיי ישן, לא סביר שתשוחרר גירסה חדשה יותר). הגירסאות הקודמות נמצאות שם למקרה הלא סביר שהגירסה החדשה לא עובדת בצורה טובה עם הרכיבים שלך (וכבר היו מקרים כאלו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים