עבור לתוכן

לאחר ניקוי קצר של המארז, צצו בעיות עם הכרטיס מסך!

Featured Replies

פורסם

פתחתי את המארז כדי לנקות אבק, ניתקתי גם את הכרטיס מסך ונשפתי לעברו כדי להסיר אבק ממנו כמה שניתן.

אחרי שהחזרתי אותו למקום, הפעלתי את המחשב וראו תמונה עד איפה שרואים את הלוגו של הXP ואז לאחר כמה רגעים פשוט לא ראו דבר.

המסך נכנס כאילו להמתנה.

מה לעשות?

פורסם

תנסה להוציא אותו ולהכניס עוד הפעם. אולי פשוט לא חיברת אותו כמו שצריך.

פורסם

לי היה בעיה כזאת ואחרי שעתיים הכרטיס מסך התחיל להראות סתם שטויות שלחתי למעבדה כנראה שקיצרתי שם או שהוא קיבל איזה חשמל סטטי בזמן שניקיתי בכל מקרה המעבדה החליפו לי תכרטיס.. (זה היה MX440)

פורסם

תנסה להיכנס למצב בטוח, אם עולה תמחק את ההתקנים של הכרטיס מסך בעזרת לוח הבקרה ותפעיל מחדש את המחשב.

חלונות אמור לעלות עם רזולוציה מאוד נמוכה, עכשיו כל מה שנשאר זה להתקין מחדש את ההתקנים של הכרטיס מסך.

לי יש בעיה דומה עם מסך מאג שתמיד לא מוכן לעלות אחרי שניתקו אותו מהמחשב ורק אחרי התקנה מחדש של ההתקנים הוא עולה.

(כרטיס מסך GF4MX)

אם גם מצב בטוח לא עולה אז סימן שהכרטיס נדפק פיזית.

דרך אגב כדי להגיע למצב בטוח ב XP יש ללחוץ על F8 לפני שמופיע הלוגו של חלונות ואז לבחור Safe Mode

פורסם
  • מחבר

לי היה בעיה כזאת ואחרי שעתיים הכרטיס מסך התחיל להראות סתם שטויות שלחתי למעבדה כנראה שקיצרתי שם או שהוא קיבל איזה חשמל סטטי בזמן שניקיתי בכל מקרה המעבדה החליפו לי תכרטיס.. (זה היה MX440)

אתה חושב שאולי הוא קיבל חשמל סטטי בזמן שניקיתי אותו?

אבל לפני שהוצאתי אותו אני נגעתי במארז, וכן באתר הומלץ כמה פעמים לגעת בחלק מתכתי (נדמה לי שהוזכר גם מארז) וכך זה פורק את החשמל הסטטי.

והאם מותר לנשוף לעברו כדי להסיר אבק שנמצא במאוורר ועל ההיטסינק?

ואני ינסה מה ש Bagheera הציע מחר! (בתקוה לטוב בלבד!) ::)

פורסם

תנסה להוציא ולנקות שוב.

יכול להיות שיש לך אבק בתוך הסלוט עצמו שגורם לקצר.

חשמל סטטי זה יכול להיות אבל לא הכי סביר...

זה קרה לי מספר פעמים. במקרה הכי גרוע פירקתי את כל המחשב וחיברתי מחדש והכל עבד בובע!

אם יש לך עוד כרטיס מסך אפילו מעפן שווה לבדוק איתו קודם!

פורסם
  • מחבר

אם יש לך עוד כרטיס מסך אפילו מעפן שווה לבדוק איתו קודם!

אני עכשיו עובד על אותו מחשב שניקיתי ואכן החלפתי את הכרטיס לאחר כדי לעבוד איתו בנתיים.

נ.ב.

עוד לא ניסיתי את מה שBagheera הציע, פשוט אין לי זמן לכלום וגם לפעמים מתעצל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים