עבור לתוכן

ה-Doom החדש מוכן להשקה: דרישות מערכת סופיות, סרטון השקה ותמיכה בטכנולוגיית ה-Vulkan

Featured Replies

פורסם

הגירסה החדשה למשחק הפעולה האלים תהיה זמינה לרכישה מחר. בואו לראות האם אתם תוכלו להפעיל אותה, ואיך היא נראית כשהיא מופעלת על ידי GTX 1080 ותקן עיבוד גראפי עדכני

המתנה של כמעט 12 שנים תסתיים לה בקרוב מאוד –כשהפרק הרביעי בסדרת Doom ינחת אצלנו, מתוגבר בבעלת בית חדשה בדמות חברת Bethesda הנודעת, ועמוס בשאיפות להחזיר את הסגנון המהיר, האלים והמאתגר שהפך את הסדרה למה שהיא (וגם הלך לאיבוד במידה מסויימת ב-Doom 3).

לרגל ההשקה המדוברת, וכמה רגעים לפני שנתחיל לשמוע את גזר הדין של המבקרים, במפתחת ומפיצה מפרסמים את סרטון ההשקה עבור Doom 2016, בתוספת שיחזור יפה לתמונת השער האיקונית של Doom המקורי, וגם אישרור לכך שדרישות המערכת אשר הוצגו עבור מבחני הבטא של הכותר, הן גם הדרישות עבור הגירסה הסופית והרשמית.

dodo8

להמשך:

https://hwzone.co.il/%D7%94-doom-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%95%D7%9B%D7%9F-%D7%9C%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%95-%D7%A2%D7%9D-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A1/

פורסם

יש עליו כרגע הנחה גם ב-CJSCDKEYS.

אני אישית רכשתי אותו שם, עולה בסביבות ה153 ש"ח (כרגע בהורדה אצלי :))

מחר המחיר צפוי לעלות.

פורסם

קצת גיימפלי על PC

פורסם

טוב אחרי שעתיים בערך אני יכול לסכם את המשחק במילה אחת...וואוו!!

המשחק כל כך אאממממ דום :)

קצב מהיר כמו שצריך להיות במשחק הזה, והאווירה כל כך דומית חחחח...

ואני לא יכול להתעלם מזה שהמשחק כל כך מלוטש ומותאם לPC!

ככה עושים משחק, אם זה מבחינת ליטוש ושמירה על מקוריות.

אני אהבתי ^_^

פורסם

פורסם

שיחקתי חצי שעה, נראה מבטיח.

פורסם

שיחקתי חצי לילה אתמול. אחלה משחק, ממש התגעגעתי :)

פורסם

1 בלילה ואני במצב "רק עוד שלבבב...!"

בינתיים החברה האלה הכי מעצבנים מהאויבים שנתקלתי בהם. במיוחד כשזורקים עליך 3 ביחד

latest?cb=20160117022406

פורסם

אני יורה כמו משוגע בראש שלהם ועושה Glory Kill.

פורסם

עם המסור זו הדרך הכי קלה להתמודד איתם

לי היה קשה האויבים עם המגן אבל גם המסור פתר את הבעיה.

אני משחק על הרמה הכי קשה שיכולתי לבחור בה ומשדרג רק את התחמושת אז כרגע אני בשלב שתוך שניה הורגים אותי אבל יש לי הרבה תחמושת....

וממש קשה למצוא את הסודות ופיתחתי אובססיה למצוא אותם.

משחק ממש כיפי

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עזבו doom זה המשחק האולטימטיבי :)

xQ7muko.png

ועוד משהו קטן

אם רוצים קיצור דרך ישיר אל ה- multiplayer ו- snapmap אפשר להוסיף קיצורי דרך חדשים בסטים (non-steam game) ולהוסיף ב- launch options את +com_gameMode 2 בשביל Multiplayer או +com_gameMode 3 בשביל SnapMap.

רק משום מה סטים "מאחד" את ה launch options של כל הקיצורים לאותו ה- exe אז הייתי צריך להוסיף את ה +com_gameMode ב- target של הקיצור דרך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים