עבור לתוכן

המלצה למחשב נייח לעבודה משרדית עד 3000

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).
בעיקר אינטרנט ואופיס.  עובד עם הרבה חלונות במקביל!

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27.  1366X768

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומטה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך אבל מוכן לשמוע על מקלדת אלחוטית מומלצת

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?
מערכת הפעלה 10. ללא אופיס. כמובן כולל הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף חיפה והקריות. פחות קריטי הקניה. יותר: השירות.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). רצוי הרבה חיבורי USB נגישים. רוצה להתחבר גם למסך נוסף (טלביזיה). צריך יציאת HDMI. כרטיס רשת אלחוטית ביתית. דיסק 1T + דיסק SSD (נראה לי שמספיק 200)

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן 

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב נמצא במקום לא מאד מאוורר. כמעט אף פעם אני לא מכבה אותו, אז חשובה גם יציבות הספק והאוורור.  לקבל הצעות לאופציה לאל-פסק.

נערך על-ידי masn
הורדת הסכום + הוספת פרטים

פורסם
  • מחבר

הקפצה  ¬¬

אף אחד לא יכול לעזור לי לבנות מפרט?   plonter?

פורסם

טוב, 3000 ש"ח זה תקציב דיי מכובד למחשב משרדי ללא מסך. היות שלא כתבת שאתה מעוניין לחסוך, הנה מפרט בכמעט 3000 ש"ח מפלונטר, לבקשתך:

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1151
CM8066201927202 - Intel - i3-6100 Skylake Dual core CPU - 3.7 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 47W TDP - Tray...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 528/517

לוחות אם - Intel LGA1151
B150M-A - ASUS - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x1 - 6x SATA 6Gb/s - USB 5Gb/s - 4x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - HDMI - DVI-D - VGA - mATX (23.4x20.6 cm) ...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 372/365

זכרונות - DDR4 - לנייח
HX421C14FB2-8 - HyperX - 8GB DDR4 2133Mhz PC4-17000 CL14 - 1.2V - 288Pin - HyperX Fury DDR4 Series - HX421C14FB2/8...
אחריות לכל החיים
 כמות:  - 1 - 159/156

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA
MZ-75E250BW - Samsung - 250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s - Retail...
חמש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 456/447

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA
ST2000DM001 - Seagate - 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 - 2 platter...
שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן
 כמות:  - 1 - 340/333

מארזי מחשב - מארז עם ספק
P100-400W - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower Antec VP400PC 400W - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive bays - 7x 3.5 inch / 2.5 inch drive trays - Maximum graphics card size: 317.5 mm - Maxi...
שנה אחריות למארז,שלוש שנות אחריות לספק
 כמות:  - 1 - 551/540

תקשורת אל חוטית - PCIe to WiFi
DWA-548 - D-Link - PCIe x1 - 300Mbps Wireless 802.11b/g/n - DWA-548/B1A...
שנתיים אחריות
 כמות:  - 1 - 67/66

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים
UCACO-AP110-GBB01-PC - Arctic - Alpine 11 Pro R2 With new PC Only - 92mm - 500-2000 RPM (Controlled by PWM) - Intel LGA 1150, 1151, 1155, 1156, 775...
שנה אחריות - בקניה עם מחשב חדש בלבד
 כמות:  - 1 - 46/45

מערכות הפעלה - Windows 10
KW9-00134 - Microsoft - Windows10 Home 64-bit Hebrew - OEM - DVD...

כמות:  - 1 - 447/438

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים
SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות:  - 1 - 1/1

2967.00 / 2908

המחיר אינו כולל משלוח
עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=71570

הערות:

א. סביר מאד להניח שאתה יכול להסתפק גם במעבד Pentium G - זה יחסוך לך כ-250 ש"ח.

ב. במקרה שלך כנראה אפשר לבחור בלוח אם זול יותר. לא כתבת כמה בדיוק זה "הרבה חיבורי USB", אז זה קצת בעייתי. במפרט הנ"ל יש 2 חיבורי USB 2.0 ו-2 חיבורי USB 3.0 - גם בפאנל האחורי של לוח האם וגם במארז.

ג. במפרט הנ"ל הכנסתי זיכרון בנפח של 8GB. אם אתה חושב שזה לא יספיק לך, אפשר לקחת גם 16GB.

ד. כונן ה SSD שבמפרט הזה הוא ה Samsung 850 EVO שאמור להיות כונן SSD טוב, מהיר ואמין. אם יש צורך לחסוך, אפשר לקנות דגם זול יותר כמו ה Samsung 750 EVO או ה Crucial BX200 - זה יחסוך לך בסביבות ה 80-100 ש"ח. בכל מקרה אני אמליץ על כונן SSD בנפח של כ 250GB לפחות.

ה. במפרט הנ"ל הכנסתי דיסק קשיח בנפח של 2TB פשוט כי התקציב מאפשר זאת. אם אתה רוצה לחסוך אתה יכול להחליפו בדיסק קשיח בנפח של 1TB - זה יחסוך לך בסביבות ה-100 ש"ח. כמובן שאתה יכול לבחור בכונן של חברה אחרת כמו Western Digital או Toshiba.

ו. המארז P100 של Antec אמור להיות מארז שקט במיוחד. אם יש צורך לחסוך ואתה מוכן לוותר על הדרישה לרמת שקט גבוהה, אז אפשר לבחור במארז זול יותר.

ז. הכנסתי למפרט כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI Express, אבל אם אתה מעוניין לחסוך אפשר לבחור בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB שהוא זול יותר.

ח. הכנסתי למפרט מערכת הפעלה Windows 10 שעלותה 447 ש"ח בפלונטר. אם אתה מעוניין ב Windows 10 אך גם לחסוך קצת כסף, אפשר לקנות את ה Windows8.1 64Bit Hebrew with DVD - OEM שעולה בפלונטר 393 ש"ח ולנצל את אפשרות השידרוג החינמית ל Windows 10. שים לב שבקרוב השידרוג החינמי הזה יסתיים.

ט. לא כללתי במפרט מסך, אל-פסק, מאווררים נוספים למארז או מקלדת אלחוטית.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של masn

תודה!  אלמד את זה..

פורסם
  • מחבר

הערות להערות שלך:

קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=71570

הערות:

א. סביר מאד להניח שאתה יכול להסתפק גם במעבד Pentium G - זה יחסוך לך כ-250 ש"ח.
יש גם אפשרות ביניים ל I3.  כמה זה יחסוך לי?  בהנחה שהמחשב ישמש אותי לכמה שנים טובות - האם בכלל כדאי לי לחסוך כאן?

ב. במקרה שלך כנראה אפשר לבחור בלוח אם זול יותר. לא כתבת כמה בדיוק זה "הרבה חיבורי USB", אז זה קצת בעייתי. במפרט הנ"ל יש 2 חיבורי USB 2.0 ו-2 חיבורי USB 3.0 - גם בפאנל האחורי של לוח האם וגם במארז.
האמת שגם אוכל להוסיף מפצל, אבל רצוי שתהיה לי גישה נוחה ל 2-3. המחשב נמצא מתחת לשולחן. לא יודע אם זה דורש עוד מאוורר. אין שם הרבה אויר צח (אבל יש אבק...)

ג. במפרט הנ"ל הכנסתי זיכרון בנפח של 8GB. אם אתה חושב שזה לא יספיק לך, אפשר לקחת גם 16GB.  יספיק

ד. כונן ה SSD שבמפרט הזה הוא ה Samsung 850 EVO שאמור להיות כונן SSD טוב, מהיר ואמין. אם יש צורך לחסוך, אפשר לקנות דגם זול יותר כמו ה Samsung 750 EVO או ה Crucial BX200 - זה יחסוך לך בסביבות ה 80-100 ש"ח. בכל מקרה אני אמליץ על כונן SSD בנפח של כ 250GB לפחות.
יתאים לי ה 850. הדיסק הזה קריטי.

ה. במפרט הנ"ל הכנסתי דיסק קשיח בנפח של 2TB פשוט כי התקציב מאפשר זאת. אם אתה רוצה לחסוך אתה יכול להחליפו בדיסק קשיח בנפח של 1TB - זה יחסוך לך בסביבות ה-100 ש"ח. כמובן שאתה יכול לבחור בכונן של חברה אחרת כמו Western Digital או Toshiba.
1TB יכול להספיק. עוד לא נכנסתי לעולם הורדת הסרטים. אם כל ההפרש הוא 100 אז לא משנה הרבה. חשוב מהירות ואמינות.

ו. המארז P100 של Antec אמור להיות מארז שקט במיוחד. אם יש צורך לחסוך ואתה מוכן לוותר על הדרישה לרמת שקט גבוהה, אז אפשר לבחור במארז זול יותר.  לא אחסוך במארז. אדגיש שוב שאין שם אוורור (אבל יש אבק...). וחשוב לי השקט.

ז. הכנסתי למפרט כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI Express, אבל אם אתה מעוניין לחסוך אפשר לבחור בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB שהוא זול יותר.

ח. הכנסתי למפרט מערכת הפעלה Windows 10 שעלותה 447 ש"ח בפלונטר. אם אתה מעוניין ב Windows 10 אך גם לחסוך קצת כסף, אפשר לקנות את ה Windows8.1 64Bit Hebrew with DVD - OEM שעולה בפלונטר 393 ש"ח ולנצל את אפשרות השידרוג החינמית ל Windows 10. שים לב שבקרוב השידרוג החינמי הזה יסתיים.
לא אתחיל להתקין בעצמי מ-8 ל-10.  אני רוצה לקבל מערכת עובדת ומנגנת טוב.

ט. לא כללתי במפרט מסך, אל-פסק, מאווררים נוספים למארז או מקלדת אלחוטית.
אנא הוסף: 
1. כדור עקיבה לוגיטק M-570 אלחוטי.  שלי בן 3, ומתחיל לזייף.  אני מעדיף את זה על עכבר.

2. מקלדת.  היום יש לי WAVE.  לא ממש מתלהב. היא גדולה מדי, והגעתי למסקנה שאני לא צריך דווקא אלחוטית.

אני אוהב להרגיש פידבק (לא צריך דווקא לשמוע אותו). לא חובה. רצוי תאורה אחורית אבל לא חייב. החלק הנומרי מימין הוא חיוני.

תודה

פורסם
ציטוט של masn

יש גם אפשרות ביניים ל I3.  כמה זה יחסוך לי?  בהנחה שהמחשב ישמש אותי לכמה שנים טובות - האם בכלל כדאי לי לחסוך כאן?

אני אישיצ לא הייתי חוסך כאן והייתי מעדיף את מעבד ה Core i3 שהצעתי על פני מעבד Pentium G בעיקר בגלל שהליבה הגרפית המובנית בו היא יותר חזקה ובאופן כללי היא אמור להציע "חסינות לעתיד" קצת יותר גדולה, אבל זה שיקול כספי שלך.

ציטוט של masn

האמת שגם אוכל להוסיף מפצל, אבל רצוי שתהיה לי גישה נוחה ל 2-3.

כמו שכתבתי קודם - יש לך 4 חיבורי USB בפאנל האחורי של לוח האם הנ"ל (2 מסוג USB 2.0 ו-2 מסוג USB 3.0) ועוד 4 חיבורי USB בקידמת המארז הספציפי הזה (2 מסוג USB 2.0 ו-2 מסוג USB 3.0), כלומר סה"כ יהיו לך 8 חיבורי USB זמינים. יש לוחות המציעים יותר חיבורי USB ויש כאלו שגם מציעים חיבורי USB 3.1. אם אתה צריך 2-3 חיבורי USB, אז מהבחינה הזו לוח האם והמארז שבחרתי אמור להספיק לך.

ציטוט של masn

המחשב נמצא מתחת לשולחן. לא יודע אם זה דורש עוד מאוורר. אין שם הרבה אויר צח (אבל יש אבק...)

בעיקרון רצוי שבמארז יהיה מאוורר קידמי אחד שמכניס אוויר ומאוורר אחורי שמוציא אוויר וזה בדיוק מה שאתה אמור לקבל עם המארז P100 של Antec. בנוסף יש אפשרות להתקין בו עוד 2 מאווררים עליונים להוצאת אוויר חם ועוד מאוורר קידמי להכנסת אוויר, אך צריך להבין שככל שיש יותר מאווררים במארז כך הוא ירעיש יותר. במקרה שלך אני לא חושב שיהיה צורך ביותר מאווררים מאלו שאתה מקבל (אחד קידמי ואחד אחורי) היות והחומרה שלך לא ממש אמורה להתחמם.

בנוגע לאבק - לפי הביקורת הזו, למארז יש מסנני אבק שניתן להסירם (אחד מקדימה ואחד מתחת לספק הכח).

ציטוט של masn

1TB יכול להספיק. עוד לא נכנסתי לעולם הורדת הסרטים. אם כל ההפרש הוא 100 אז לא משנה הרבה. חשוב מהירות ואמינות.

אף אחד לא יכול להבטיח לך שדיסק קשיח כלשהו לא יתקלקל - בסופו של דבר מדובר בהתקן מכני וסביר להניח שהוא יפסיק לעבוד יום אחד. לכן מה שחשוב הוא שתדאג לגיבויים סדירים.

בנוגע לאמינות - אני אוהב את הדיסקים הקשיחים של Seagate משום שכל הדיסקים הקשיחים שהתקלקלו לי עד היום היו של Western Digital בעוד שאלו של Seagate עדיין עובדים בצורה תקינה (ולמעשה רכשתי לעצמי לפני כשבועיים דיסק קשיח של Seagate בנפח של 2TB). יש אנשים שעבורם זה בדיוק הפוך והם יאמרו לך שהדיסקים הקשיחים של Seagate הם פחות טובים וימליצו לך על כאלו של Western Digital.

בנוגע למהירות - אין יותר מדיי מה לצפות מדיסקים קשיחים, שכן מדובר בהתקנים מכניים שהם הרבה יותר איטיים מאשר כונני SSD. כל עוד הדיסק הקשיח תקין אין סיבה שהוא לא יעבוד במהירות סבירה.

ציטוט של masn

אנא הוסף: 
1. כדור עקיבה לוגיטק M-570 אלחוטי.  שלי בן 3, ומתחיל לזייף.  אני מעדיף את זה על עכבר.

2. מקלדת.  היום יש לי WAVE.  לא ממש מתלהב. היא גדולה מדי, והגעתי למסקנה שאני לא צריך דווקא אלחוטית.

אני אוהב להרגיש פידבק (לא צריך דווקא לשמוע אותו). לא חובה. רצוי תאורה אחורית אבל לא חייב. החלק הנומרי מימין הוא חיוני.

זה לא ממש התחום שלי ואני לא יודע לומר לך מה נחשב ליותר או פחות טוב בתחום הזה (אני אישית משתמש במקלדת ועכבר דיי בסיסיים של Logitech כבר שנים). אני מציע שתחקור את הנושא הזה בעצמך ותחליט מהם המקלדת והעכבר/כדור העקיבה המתאימים עבורך ותוריד את מחירם מהתקציב (אתה בהחלט יכול לרכוש אותם מחנות אחרת, שם המחיר אולי יהיה זול יותר).

בכל מקרה, אני רואה שכדור העקיבה M570 של Logitech עולה 242 ש"ח בפלונטר. אני לא יודע כמה תעלה לך מקלדת עם תכונות של "פידבק" ותאורה, אבל בהנחה שמדובר במחיר דומה, אז כבר מדובר על תוספת של כ-500 ש"ח למפרט. במקרה כזה, היות והתקציב שלך הוא מוגבל, כנראה שתצטרך לרדת למעבד Pentium G, לדיסק קשיח בנפח של 1TB ואולי אפילו בלוח האם בכדי להישאר במסגרת הגבול העליון של התקציב.

אגב, אני רואה שבאתר של ה Wireless Trackball M570 של Logitech כתוב שיש עליו 3 שנות אחריות. אם כדור העקיבה שלך לא תקין והוא עדיין לא נמצא אצלך 3 שנים - ממש את האחריות עליו.

באופן כללי, רצוי ומומלץ שתבדוק מחירים גם בחנויות אחרות - יכול להיות שתצליח למצוא מפרט משתלם יותר.

פורסם
  • מחבר

לאחר מחשבה נוספת החלטתי ללכת על I5, כדי לאפשר לי אופק עבודה רחוק יותר.

כמו כן נדמה לי שבהצעה חסר כונן DVD.

התוכל לעדכן את ההצעה עם שני השינויים האלה?  (אני צריך לקבל אישור עליה).

תודה !

פורסם
ציטוט של masn

נדמה לי שבהצעה חסר כונן DVD.

לא נדמה לך - אין כונן אופטי בהצעה הנ"ל. הסיבה היא פשוטה - כמעט ואף אחד לא משתמש בו. אם יש צורך בהתקנת מערכת הפעלה, עדיף להכין כונן USB (מה שמכונה Disk-On-Key) עם ההתקנה ולאתחל ממנו את המחשב מאשר להשתמש בדיסק אופטי, שכן זה גם יותר אמין וגם יותר מהיר. אם אתה ממש צריך כונן אופטי, סביר להניח שתוכל להעבירו מהמחשב הקודם (אלא אם כן מדובר בכונן אופטי ישן מאד בעל חיבור IDE).

ציטוט של masn

התוכל לעדכן את ההצעה עם שני השינויים האלה?

אתה יכול להיכנס לאתר של פלונטר ולבנות מפרט כרצונך - אתה לא ממש צריך שאני אעשה את זה. עכשו השאלה היא האם השינויים שציינת קודם (מעבד Core i5, כונן אופטי, כדור עקיבה M570 ואולי גם מקלדת מיוחדת) הם בתוספת לתקציב או שהכל צריך להיכנס לסכום מקסימלי של 3000 ש"ח (או 3300 ש"ח בתוספת של 10%)?

הנה מפרט זהה עם מעבד Core i5, כדור עקיבה וכונן אופטי, אך עם דיסק קשיח קטן יותר בנפח של 1TB בלבד וללא מקלדת. שים לב שהמחיר כאן עובר את הגבול העליון של התקציב:

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1151
CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 917/899

לוחות אם - Intel LGA1151
B150M-A - ASUS - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x1 - 6x SATA 6Gb/s - USB 5Gb/s - 4x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - HDMI - DVI-D - VGA - mATX (23.4x20.6 cm) ...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 373/366

זכרונות - DDR4 - לנייח
HX421C14FB2-8 - HyperX - 8GB DDR4 2133Mhz PC4-17000 CL14 - 1.2V - 288Pin - HyperX Fury DDR4 Series - HX421C14FB2/8...
אחריות לכל החיים
 כמות:  - 1 - 159/156

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA
MZ-75E250BW - Samsung - 250GB Samsung 850 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s - Retail...
חמש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 457/448

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA
WD10EZEX - Western Digital - 1TB - 3.5 inch - 7200 RPM - SATA3 6Gb/s interface - 64MB Cache - WD Caviar Blue series...
שנתיים אחריות
 כמות:  - 1 - 217/213

מארזי מחשב - מארז עם ספק
P100-400W - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower Antec VP400PC 400W - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive bays - 7x 3.5 inch / 2.5 inch drive trays - Maximum graphics card size: 317.5 mm - Maxi...
שנה אחריות למארז,שלוש שנות אחריות לספק
 כמות:  - 1 - 553/542

תקשורת אל חוטית - PCIe to WiFi
DWA-548 - D-Link - PCIe x1 - 300Mbps Wireless 802.11b/g/n - DWA-548/B1A...
שנתיים אחריות
 כמות:  - 1 - 67/66

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים
UCACO-AP110-GBB01-PC - Arctic - Alpine 11 Pro R2 With new PC Only - 92mm - 500-2000 RPM (Controlled by PWM) - Intel LGA 1150, 1151, 1155, 1156, 775...
שנה אחריות - בקניה עם מחשב חדש בלבד
 כמות:  - 1 - 46/45

עכברים - כדור עקיבה
910-001799 - Logitech - M570 Cordless TrackBall Mouse - Work in comfort with a stable, sculpted trackball that supports your hand and lets you rest your arm - Logitech® Unifying receiver - With up to 18 months of use from a ...

כמות:  - 1 - 242/237

DVD צורבים תקליטורים ו  - פנימי SATA DVD צורב
iHAS124 - LITE-ON - DVDRW X24 SATA DVD-RW drive - XBOX360 Compatible...
שנתיים אחריות
 כמות:  - 1 - 80/78

מערכות הפעלה - Windows 10
KW9-00134 - Microsoft - Windows10 Home 64-bit Hebrew - OEM - DVD...

כמות:  - 1 - 448/439

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים
SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות:  - 1 - 1/1

3560.00 / 3489

המחיר אינו כולל משלוח
עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=72115

פורסם

רק לצורך הבהרה לאור הודעה פרטית שקיבלתי מ @masn - אין לי כל קשר לפלונטר או לכל חנות מחשבים אחרת. את המפרט בדיון הזה הרכבתי בפלונטר פשוט כי פותח הדיון ביקש מפרט משם. באותה המידה הוא היה יכול לבקש מפרט מ KSP, TMS, אייבורי, StartPC או כל חנות שיש לה אתר אינטרנט המאפשר לבנות מפרט מחשב. אני גם אציין שתמיד מומלץ לבדוק את המחיר של המפרט המוצע (או של מפרט דומה לו) בחנויות אחרות בכדי לוודא שהרוכש ייקבל את המחשב המשתלם ביותר מבחינת המחיר.

@masn

שים לב שהמפרט הנ"ל גם אינו כולל אל-פסק (שכחתי לציין זאת קודם למקרה שלא שמת לב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים