עבור לתוכן

בחירת ספק אינטרנט בכבלים

Featured Replies

פורסם

היי לכם ומועדים לשמחה.

חברה שלי רוצה להתחבר עכשיו לאינטרנט בכבלים (היא חייבת לעשות דרך הכבלים כי אין להם שיחות יוצאות בבית והיא מנוייה בhot). הציעו לה ב-hot מבצע של 79 ש"ח לחודש ל256kb (למשך שנה) - תשתית + תוכן. אני אישית הייתי מעדיף להוסיף 20 ש"ח ושזה יהיה 750kb אבל היא לא רוצה. נו טוב...

בכול מקרה, הייתי רוצה לדעת דרך איזה חברה כדאי להתחבר? מבחינת מהירות, תמיכה (היא לא כ"כ מבינה במחשבים אז התמיכה חשובה), שירות לקוחות ושאר דברים בסגנון? בעיקרון היא מתלבטת בין אינטרנט זהב לנטוויז'ן, אבל אין בעיה עקרונית עם שאר החברות.

מה אתם אומרים? מניסיון עם החברות האלה, מנויים בחברות כאלה או אחרות וכו'...

בתודה.

פורסם

תעשה חיפוש

פתחו על זה מלא דיונים

פורסם

אני הייתי כמעט שנתיים מנוי בבזק בינ"ל עם כבלים 750 קיי (של מת"ב), והייתי ממש מרוצה. בהתחלה היו לי קצת בעיות עם ה-DHCP שלהם (הם כנראה לא אוהבים שמישהו אונליין כמה ימים ברציפות), אבל צעקתי קצת על מת"ב והם סידרו את זה. תמיד הצלחתי לקבל את המהירות המקסימלית, גם בסופ"שים, שעות העומס וכו'.

פורסם

תעשה חיפוש

פתחו על זה מלא דיונים

ובקיצור: תתחברו למה שהכי זול. לכל חברה יש את הסיפורים שלה מפה ועד הודעה חדשה.

פורסם

רציתי לציין שלמרות שקו הטלפון בביתה חסום לשיחות יוצאות היא יכולה להתחבר לשירות ה ADSL של בזק.

לא שאני משכנע אותך להתחבר דווקא דרך ADSL אבל באם תנתן לה הצעה אטרקטיבית יותר (שמתי לב שהמחיר חשוב לה) אז היא יכולה לבחון זאת.

פורסם

אני מחובר לנטוויז'ן ואני מאוד מרוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים