עבור לתוכן

מעוניין לשדרג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני משחק במשחק בעיקר ב  gta v   שיהיה לי על האיכות הכי גבוה ו 60 fps ובלי  drops

אני רוצה 4 GB זיכרון בכרטיס

יש לי 25 ס"מ מקום במארז  לכרטיס החדש שאקנה וגם ספק

הטווח הוא לפחות עד 1300 אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי כי גם אני קונה ספק  אם יש לכם ספק טוב להציע לי כמובן כמה שיותר זול ואיכותי לכרטיס שהצעתם לי אני אשמח

אני מתלבט אם לקנות  r9 380x

אני קונה בחנות פרטית  והמוכר קונה רק כרטיסים החדשים שבשוק ולא מחזיק בכרטיסים ישנים

פורסם

שים לב שמה380X לא תקבל 60FPS בלי נפילות על הכי גבוהה.

ראה כאן: http://www.anandtech.com/show/9784/the-amd-radeon-r9-380x-review/11

תקבל בממוצע 40 פריימים על הגדרות גבוהות.

בשביל משהו שקרוב ל60 פריימים בשנייה על הגדרות הכי גבוהות - תצטרך ללכת על GTX970/R9 390 לפחות

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

כרטיס מסך: 1570 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 390 8G DDR5 WindForce2 1000Mhz
כרטיס מסך: 1479 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX970 4GB 1051MHz Mini ITX + R6: DIVISION

מחיר סופי: 3049 ₪ למזומן  
 3109 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

הGTX970 יהיה יותר טוב במקרה הזה, עם ממוצע של 55 פריימים.

זאת כמובן בלי לציין את הכרטיסים החדשים שצפויים לנחות כאן באיזור יוני. אם אתה מעוניין לחכות.

פורסם

איזה מעבד יש לך? כי יכול להיות שגם עם כרטיס של 3K לא תקבל ביצועים טובים בגללו.

אגב, על איזו רזולוציה מדובר? לי GTA V עובד בFHD סביב 60 FPS בהגדרות הכי גבוהות (מהתפריט הרגיל) וAA X2 (או כבוי אני לא סגור על זה) עם 7970 מואץ לרמה של 280X (קצת יותר אפילו). 

ההגדרות מהתפריט המתקדם מכבידות מאוד על המשחק והFPS צונח לכיוון ה40, שזה שחיק ++. אגב זה בדיוק מה שהם עשו בreview שיש למעלה ובגלל זה התוצאות גם שם בהתאם (רק ששם הAA הוא X4).

תאמין לי, שעם או בלי ההגדרות האלה אתה לא תראה שום שינוי מהותי בגרפיקה, וחבל להשקיע סכומים גבוהים בשביל להפעיל הגדרה אחת או שתיים, אני אישית משחק עם ההגדרות האלה כבויות ונהנה מFPS גבוה.

ההגדרה היחידה ששווה שם לדעתי זה הview distance שלא כל כך מכבידה על המשחק אך זוללת Vram אם אני זוכר נכון.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של OvO

איזה מעבד יש לך? כי יכול להיות שגם עם כרטיס של 3K לא תקבל ביצועים טובים בגללו.

אגב, על איזו רזולוציה מדובר? לי GTA V עובד בFHD סביב 60 FPS בהגדרות הכי גבוהות (מהתפריט הרגיל) וAA X2 (או כבוי אני לא סגור על זה) עם 7970 מואץ לרמה של 280X (קצת יותר אפילו). 

ההגדרות מהתפריט המתקדם מכבידות מאוד על המשחק והFPS צונח לכיוון ה40, שזה שחיק ++. אגב זה בדיוק מה שהם עשו בreview שיש למעלה ובגלל זה התוצאות גם שם בהתאם (רק ששם הAA הוא X4).

תאמין לי, שעם או בלי ההגדרות האלה אתה לא תראה שום שינוי מהותי בגרפיקה, וחבל להשקיע סכומים גבוהים בשביל להפעיל הגדרה אחת או שתיים, אני אישית משחק עם ההגדרות האלה כבויות ונהנה מFPS גבוה.

ההגדרה היחידה ששווה שם לדעתי זה הview distance שלא כל כך מכבידה על המשחק אך זוללת Vram אם אני זוכר נכון.

מעבד   i5 3470

רזולוציה.  1920X1080

קניתי את הכרטיס  xr9 380

בההגדרות שב gta  מה יעשה שינוי יחסית משמעותי  ולא יוריד לי את ה fps מתחת ל 60?

אני רוצה בין 70 ל 60 fps

פורסם

יש לנו מחשבים די דומים (חוץ מכרטיס המסך).

תתחיל מההגדרות הכי גבוהות של התפריט הרגיל ותעלה/תוריד הגדרות במידת הצורך. (חוץ מAA מקסימלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים