עבור לתוכן

P4C vs. A64

Featured Replies

פורסם

אתה עוד שוקל אם לקחת A64 או איזה P4C? :lol:

A64 מציג ביצועים יותר טובים, וביצועים בA64 לא שווה לתדר שהוא עובד בו.

ועכשיו כשיצא הצ'יפסט של nVidia- Nforce 3 250G לסוקט הנוכחי(וגם ל939) יהיה בוא גם את הפאקינג נעילה של הPCI\AGP שאתה שואל עליה כל התראד, ואז תוכל לעשות אוברקלוק רצחני כמה שתרצה...

וזה שעכשיו אתה לא יכול לנצל את מלוא כוחו של הA64 לא אומר שלא תוכל לנצל אותו עד השנה הבאה(ואם אתה משתמש לינוקס, אתה יכול לנצל את הכוח הזה עכשיו). חוץ מזה, מה אתה מחליף מחשב כל שנה? אם המעבד תומך בטכנולוגיה שאתה לא יכול לנצל אותה, ויש מעבד אחר יותר חלש אז צריך לקחת את החלש רק בגלל אוברקלוק? ואחרי שנה כשהכוח של 64 ביט ימומש הA64 יאכל את הפנטיום4 שלך בלי אוברקלוק.

• תגובות 32
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה מצחיק? :-\

אתה מדבר כאילו כבר קניתי את הפנטיום 4.

אני לא חושב שה- "כוח" הזה ינוצל גם עד שנה הבאה.

ל- Nforce 250 אין פאקינג נעילת PCI/AGP, יש רק נעילת PCI. חוץ מזה זה צ'יפסט חלש.

אם מדובר על OC ל- A64 - צריך לשבת בפינה ולחכות עד שסוקט 939 ייצא לאור, אבל אין לי מושג מתי זה יקרה.

תשמע, מדובר פה על מערכת לאוברקלוק - לא לביצועים נטו.

תראה לי מישהו אחד, שאין לי מספיק כסף לשני מערכות, שקונה A64 במיוחד בשביל אוברקלוקינג.

אפשר להשיג תוצאות טובות מאוד עם אוברקלוק ל- A64, אבל ממש לא רציניות. משהו כמו 20Mhz לבאס?

אם אתה רוצה מערכת אוברקלוק אל תקח A64, הוא עדיין לא שווה את כל הכסף (ככה אמרו עוד הרבה אנשים, מביניהם צוות Anandtech).

פורסם

SLIM איך אתה כול כך בטוח שהשינוי כאשר תבוא תמיכה ב64 ביט יהיה כזה גדול??? זה הכול בתאוריה כרגע כי זה לא נוסה אולי אם היית משתמש לינוקס עם A64 היית יכול להגיד לנו אם באמת יש איזה שינוי גדול אבל לפי מה שנראה לי אתה לא, לכן אי אפשר לקבוע שזה יתן שינוי גדול בביצועים אם זה עדיין לא נוסה.

בקשר לשאלה שלך התרד הזה מיצא את עצמו לפי דעתי כרגע יש לך שאלה חדשה אז תיפתח לה תרד חדש "איזה מערכת לOC תיתן את הביצועים הכי טובים במשחקים ..." משהו בסגנון ושאל את השאלה שלך

"עכשיו קראתי את המדריך לקניית מערכת Overclocking לחודש אפריל 2004 (זה עזר לי המון) הם ממליצים על:

AthlonXP Mobile 2500+, Abit NF7-S Rev2

Intel Pentium4 2.8C, Asus P4C800-E Deluxe

מה עדיף?

הם גם כותבים שלאחרונה, עם הלוחות החדשים ל- A64, הם הצליחו להגיע לתוצאות אוברקלוק נהדרות ל- A64.

אבל הם מציינים שה- AthlonXP החדש עדיף, והוא ה- "פייבוריט" של רוב האוברקלוקרים שמשתמשים במעבדי AMD.

ואיזה זכרון לקחת? OCZ PC4000 Preformance או A-DATA Viesta PC4000?"

בקשר לזיכרון זו חדשה אחרנוה מהאתר לא יודע מי הביא את הביקורת אבל הקרדיט אליו לא אליי

http://www.systemcooling.com/ocz_pc4000el-01.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים