עבור לתוכן

סיום הפרויקט עדכון קטן בעמוד 4

Featured Replies

פורסם

גם לי זה קורה, ויש לי ספק ג'נרי. :-\

מכבה את הדיסק קשיח ומשהה את פעולות המחשב.

• תגובות 33
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה מאוד אחלה חלון קבל ח"ח

וכן באמת כדאי שתחליף את הספק גם לי היתה בעיה כזאת

פורסם

אחלה אילתור עם הכבל חשמל שהפך לגומי U

צורה מאוד יפה

חח ויאללה לגלריה...

פורסם
  • מחבר

כן גם אני חשבתי שזה הספק. ואכן חשבתי שאני אחליף אותו בזמן הקרוב. בינתיים הקטודות יודלקו רק בארועים מיוחדים ובדרך כלל יהיו סגורות.

נ.ב. יש המלצות לספק טוב :P (אני יודע שזה לא הפורום - אבל אם אתם מגיבים בנושא הת'רד לא תזיק המלצה קטנה בסוף ;) )

פורסם

תן תקציב

(או שעדיף שתעשה את זה בפורום המתאים....)

פורסם
  • מחבר

חח ויאללה לגלריה...

יעבור עוד הרבה זמן עד שזה יגיע לגלריה - אני מתכנן : מאורר בדלת, FANBUS , החלפת כל המאוררים בSF2 ... אולי בסוף גם קירור מים יש המון מקום במארז הזה

פורסם

נ.ב. יש המלצות לספק טוב :P (אני יודע שזה לא הפורום - אבל אם אתם מגיבים בנושא הת'רד לא תזיק המלצה קטנה בסוף ;) )

לא פה

פורסם

אהבתי שהצלחת לעשות את "הגומי" עם כבל חשמל..

שאני עשיתי אז יצא עקום והכל הלך! :P

פורסם
  • מחבר

אני מבקש לא לדבר על הספק כאן - יש לי כבר רעיון בנוגע לספק (Thermaltake - Butterfly או Silent Purepower 480W)

אם למישהו יש הערות אז רק בפרטי

נא להגיב בנושא החלון בלבד או בנוגע לביצוע (אם צריכים הסברים אני שוב לרשותכם)

נ.ב. תודה ענקית לכל המגיבים :) :blushing:

פורסם

יצא ממש יפה קבל ח''ח

פורסם

יפה מאוד , אהבתי את האילתור עם הכבל חשמל... ;)

פורסם

יצא נחמד,

קבל ח"ח

פורסם

נחמד מאוד ! אהבתי ;)

פורסם

בקשר לתאורה, בנתיים מה שאני ממליץ לך לעשות מה שאני עשיתי ולפחות לי זה עובד עם הספק הג'נרי שלי,

אני מחליף בקרוב..אני רק צריך לברר אם הבאטר-פלאי אז האם הסליבים שלו רגישים לUV, אבל זה לא קשור

לפה כמו שציינו אז נעשה פס :).

אוקי אז ככה :

שאני חברתי לראשונה את הקתודה הכחולה שלי אז כל פעם שהדלקתי אותה היה כזה רעש של משהו מפסיק כזה

ואז חוזר לפעולה..

שזה היה אם אני לא טועה הרעש של הארד דיסק נכבה וחוזר לעצמו לעבודה, מה שגרם לתקיעה של המחשב

לאחר כמה שניות מהרעשים, וגם פעם נמחקו לי כמה דריברים חשובים שלקח לי זמן להחזיר אותם.. :-\

אחרי שפעם אחת פרקתי הכל לנקות אבק או משהו ואז חברתי את המולקס של הקתודה למולקס אחר

פעם קודמת הוא היה על מולקס של הספק שמתפצל לעוד אחד ואותו אחד היה להארד-דיסק.

אחרי שניקיתי את המחשב חיברתי אותו בלי כוונה (לא שזה רע כמובן) למולקס שהמולקס השני על אותו חוט

של הספק לא מתחבר להארד-דיסק, אלה למשהו אחר..

ואז בטעות הדלקתי את הקתודה בזמן שהמחשב פעל ולא שמעתי כלום, חשבתי שזה חד פעמי וכיבתי והדלקתי שוב..

ונדה..

בקיצור מהש אני מנסה להעביר לך זה שתחבר את הקתודה למולקס כלשהוא שעל אותו חוט המולקס השני לא

מתחבר להארד-דיסק, כלומר תחבר להארד דיסק מולקס, והמולקס השני שעל החוט של הספק חבר לסידי רום או למשהו אחר שיש לך.

את הקתודה תחבר לחוט אחר של הספק עם מולקסים!

כעקרון מה שנראה לי קורה בספקים ג'נרים כמו שלנו ( 8)) שיש להם זמן תגובה איטי (וזה לא טוב) אז ברגע

שאתה מפעיל את הקתודה זה מעין "הפתעה" לספק בזמן שהוא פועל פתאום "בום" מפעילים לו משהו שצורך כנראה הרבה

חשמל, יש איזשהיא נפלית מתח כלשהיא על אותם חוטים.

זה נכון שכולם מחוברים לאותו מקום בסופו של דבר, אבל החוטים של המולקס לא מחוברים לעצמם בספק, אלה

הם מולחמים למקומות במקומות שונים במעגל המודפס, למרות ששניהם בחיבורי מקבילי (צריכים להיות),

וזה עדיין אמור להקפיץ את המתח, אבל משום מה זה לא מקפיץ וזה עובד.

תנסה את זה.. ;)

פורסם
  • מחבר

תודה SUPER אבל לא הה לי כח לנסות דברים אז הלכתי והזמנתי ספק חדש הוא צריך להגיע מחר (TT 480W) אז נקווה שזה יפתר - כי בכל זאת רציתי לזרוק את הס]ק שלי שבכל קפיצת מתח בבית כיבה את המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים