פורסם 2016 במאי 49 שנים אהלן יש לי טויוטה קורולה 2000 עם שלט מקורי לרכב הבעיה היא שהוא לפעמים עושה בעיות ואני לא רוצה להתקע איתו אני מעוניין לרכוש שלט אוניברסלי לרכב שיחקה את פעילות השלט אשמח לדעת איזה מומלצים או הערות נוספות בנושא תודה
פורסם 2016 במאי 49 שנים אני בכלל לא בטוח שיש דבר כזה, אחרת היו מוכרים אותו בחנות לפורצים מתחילים לדעתי אתה צריך לדבר עם היבואן שיעתיק את הקוד הייחודי שלך לשלט חדש.
פורסם 2016 במאי 49 שנים אני לא בטוח לגבי קורולה בת 16, אבל בגדול שלטים לרכב עובדים עם קוד מתחלף, אי אפשר להקליט את הסיגנל ולשדר אותו כדי לפתוח - מסיבות מובנות. כדי לשכפל שלט רכב צריך את קוד האתחול המקורי של השלט (בד"כ מגיע עם השלט), ובד"כ רק ליצרן המקורי יש את הפרטים שצריך בשביל לעשות את זה (כלומר היבואן, כמו שנאמר מעלי).
פורסם 2016 במאי 49 שנים http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xtoyota+remote.TRS0&_nkw=toyota+remote&_sacat=0 שווה לנסות..
פורסם 2016 במאי 49 שנים נראה קצת כמו וודו אבל בשביל כזה חסכון במחיר בהחלט שווה בדיקה --- אחרי עוד קצת חפירות נראה שזה אמור לעבוד, האמת שאם זה מחייב התנעה עם מפתח קיים כנראה שזה מספיק הגיוני... נחמד. נערך 2016 במאי 49 שנים על-ידי nitzanj
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.