עבור לתוכן

עזרה בבחירת אוזניות Sennheiser

Featured Replies

פורסם

וובכן אני מתלבט קשות בזמן האחרון איזה דגם של החברה יתאים לי ביותר מבין הדגמים המובילים - 600, 580, 595. הבעיה היא שאין באפשרתוי לשמוע אף אחד מהם ואני יהיה חייב להסתמך רק על עצות הגולשים. ב-head-fi ניסיתי אך לא הגעתי למסקנה גורפת לכן אני שואל אותכם מנסיונכם איזה דגם יהיה עדיף למוזיקת ג'ז, רוק-פולק ומוזיקה אלקטרונית?! אני צריך משהו שיהיו לו mids חמים וטובים על כל הספקטרום ושהיו לו באסים שיגיעו עד לתחתית ובנוסף שיוכל להעביר את האפקטים הסטריאופונים במלוא עוצמתם ובשכללי שלא יהיה לו סאונד רגוע מידי- משהו שכיף יהיה לשמוע אבל בכל זאת יהיה נאמן בצורה מדויקת למקור.

בנוסף אם למישהו פה יש ניסיון בהזמנות מחנויות מגרמניה אשמח אם תשתפו אותי שכן סביר להניח שמשם אני יזמין(משיכולי מחיר) או בכלל חנויות שמוכרות סנהייזר והיה לכן נסיון אתם.... תודה ;)

פורסם

אתה בטוח שאין באדר תל אביב אף אחת מהן?

פורסם

595 הן היחידות שלא צריכות מגבר איכותי בכדי להישמע טוב. ואלא אם יש לך עוד 200 דולר למגבר אני חושב שהן הדבר היחידי שכדאי לך...

פורסם
  • מחבר

כרגע אינלי מגבר ואני לא מתכוון לקנות אחד בחצי שנה הקרובה, אלה אם כם אני ינסה לבנות לבד איזה PPT אבל זה בטווח הקרוב. לכן אני לא יקנה משהו שישמע "באסה" בלי מדבר ויחכה לקנות אחד. אני חושב שאני ילך על משהו מהסידרה של 515 555 595. עכשיו בקשר לחנויות, למי פה יש ניסיון ומכיר כאלה?

עריכה:

שיבי, תגיד איך ה280 שלך?! והאם שמעתה יותר טובות?

פורסם

אם אתה לא מתכוון לקנות מגבר ובכלל לא להסתבך יותר מדי, אז כדאי לך לשקול לקנות את ה AudioTechnica ATH A900 שלדעתי יהיה הפתרון הכי טוב בשבילך (בwww.audiocubes2.com או ב www.audiocubes.com אותו אתר רק "אודיו קיובס 2" זה חלק עם ציוד איופילי בלבד).

אם אתה מתכוון לקנות מגבר, אז יש לך כמה אפשריות:

- אפשרות לקנות את הBeyerdynamic DT931 (שיש לי ;D) והן אגב האוזניות האהובות על Jan Meier-האיש והאגדה. אתה יכול להשיג אותן בwww.meier-audio.de. אומנם אין אותן בקטגוריה של HEADPHONES, אבל אם אתה תבקש מאדון MEIER הוא יכול "להשיג לך" אותן במחיר סביר.

We carry headphones of Beyerdynamic, Sennheiser, Ultrasone, Philips, and AKG. The list below doesn't show all models, but merely a selection of those phones that we consider best value for the money. If you're interested in other models, just send us a mail for an offer

מה שכן, מומלץ להחליף את הכבל המקורי לכבל של OEHLBACH (שהוא גם אותו מוכר באתר במחיר של 30$ אם מזמינים יחד עם הכבל אוזניות\מגבר ) משתי סיבות:

1. זה יעלה את האיכות הסאונד.

2. הכבל המקורי מסולסל ולא נוח והכבל הזה יתן שיפור משמעותי מבחינת נוחות.

אני מאמין שאם תבקש ממנו, הוא יכול להחליף לך את הכבל המקורי ולשלוח לך את האוזניות עם הכבל של OEHLBACH (ואז יש מצב שלא יסחטו ממך מע"מ כי זה כאילו אוזניות משומשות\יד שניה ולא קנית אותן).

מה שכן, כמו שאמרתי מומלץ להפעיל את האוזניות האלה עם מגבר(מומלץ שתיהיה גם יציאה עם 120אוהם היתנגדות. הרבה אנשים מעדיפים את הצליל כשיש היתנגדות כזאת).

המגבר הכי טוב (במחיר שפוי יחסית) יהיה CORDA HA-1, אבל הוא נעלם מדפי האתר של מר. MEIER ועכשו יש רק את הHA-2(שעולה 660$ :o). אבל אם תשאל אותו, יש מצב שהוא ימצא בשבילך פיתרון ב200$. יש האומרים שהמגברים של CORDA הם כאילו נבנו במיוחד לBeyerdynamic DT931 ... :P

אבל אתה תמיד יכול לבנות את הCORDA HA-1 לפי הדגם שJan Meier פירסם הHEADWIZE:

http://headwize2.powerpill.org/projects/showproj.php?file=meier_prj.htm

--------------------------------------------------------------------------------

-וכמובן יש את הסניהזר HD600 שגם לו יש קהל שסוגד לו.

בקשר לבחירת מגבר לאוזניות, אתה יכול לבדוק מה אנשים ממליצים בHead-fi או להיתייעץ את Jan Meier (את האימייל שלו יש באתר שלו) - אני מאמין שהוא ישמח לעזור לך....

לסיכום:

אם אתה רוצה אוזניות וזהו בלי להיסתבך עם כבלים, מודים, מגברים ושאר השטויות כך את הAudioTechnica ATH A900.

אם אתה מתכנן לקנות מגבר ולהתעסק עם האוזניות כך או את הBeyerdynamic DT931 (עם החלפת הכבל) + מגבר, או אתה הסניהזר HD600 +מגבר מMeierAudio.de (ששולח גם לישראל [מגרמניה]).

בכל מקרה, תבחר מה שהכי מתאים לך. אתה לא באמת יכול לעשות בחירה לא נכונה- אני בטוח שמכל אוזניה אתה תהנה...

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה! אחרי שיקולים רבים החלטתי שאני יבנה מגבר שכן ישלי קצת ניסיון באלקטרוניקה. אני יתחיל עם ה-minimi או ה-ppt ונראה אם יצא טוב אז אני יבנה את הcorda. בקשר לBeyerdynamic שהמלצתה מה דעתך עלייהם בג'אז ואיך פסנתר נשמע בהם? ובכלל מה סוג המוזיקה שאתה שומע?

נ.ב

אם אני יזמין "און-ליין" זה בטוח יהיה מ-meier שוחחתי איתו במייל והוא יוצר רושם של אדם חביב ומקצועי ביותר! ושמעתי עליו רק שבחים ודברים טובים... אגב מישהו יודע איך הולך המכס לדבי אוזניות?!

פורסם

אני שומע בעיקר ראפ, היפ-הופ ורוק ולדעתי הצליל מאוד אמיתי אבל קצת חלש ולפעמים גם קצת שטוח(מחר אני אבדוק את האוזניות שלי עם ג'אז ואדווח [עכשיו *קצת* מאוחר בשביל זה]).

זה לא אומר שהאוזניות לא טובות אלה שהמקור שלי -המחשב- לא מספיק עוצמתי כדי להניע אותם במקסימום ביצועים. משמע שזה אוזניות "כבדות" שלא מקור יכול "להניע" אותן; לשימוש עם מגבר ומקור טוב(לפחות איזה כרטיס קול איכותי).

אני מתכנן כבר כמה דברים לשנות:

-לקנות כרטיס קול טוב. נמאס לי כבר מהAC97 הזה...

-אבא שלי עכשיו בונה מגבר מבוסס על הCorda HA-1 מה שיתן שיפור גדול בביצועים.

-אני מתכוון להחליף את הכבל הנוכחי לזה שמוכר Jan Meier- מספיק סבלתי עם הכבל המסולסל והמעצבן הזה! וגם הכבל הנוכחי אמור לתת ביצועים יותר טובים(צליל יותר נקי).

בקשר לקניה, לדעתי, אם אתה קונה ממנו אז תבקש שהוא יחליף לך את הכבל המקורי(יותר בטוח) ושישלח לך את זה כמתנה. אם אני לא טועה אם אתה לא קנית את אותן אוזניות(וגם זה שזה לא אוזניות עם מוד) אז אתה לא צריך לשלם מיסים, אבל אני לא בטוח, אז אל תתפוס אותי במילה!

פורסם
  • מחבר

אני שומע בעיקר ראפ, היפ-הופ ורוק ולדעתי הצליל מאוד אמיתי אבל קצת חלש ולפעמים גם קצת שטוח(מחר אני אבדוק את האוזניות שלי עם ג'אז ואדווח [עכשיו *קצת* מאוחר בשביל זה]).

זה לא אומר שהאוזניות לא טובות אלה שהמקור שלי -המחשב- לא מספיק עוצמתי כדי להניע אותם במקסימום ביצועים. משמע שזה אוזניות "כבדות" שלא מקור יכול "להניע" אותן; לשימוש עם מגבר ומקור טוב(לפחות איזה כרטיס קול איכותי).

אחלה, תגיד לי מה אתה חושב עלייהן עם גא'ז...

אני מתכנן כבר כמה דברים לשנות:

-לקנות כרטיס קול טוב. נמאס לי כבר מהAC97 הזה...

-אבא שלי עכשיו בונה מגבר מבוסס על הCorda HA-1 מה שיתן שיפור גדול בביצועים.

-אני מתכוון להחליף את הכבל הנוכחי לזה שמוכר Jan Meier- מספיק סבלתי עם הכבל המסולסל והמעצבן הזה! וגם הכבל הנוכחי אמור לתת ביצועים יותר טובים(צליל יותר נקי).

אומרים שהקורדה הוא פשוט מגבר מדהים ביחס מחיר ביצועים. בקשר למקור שלך, למען השם והקהילה האודיופילית תחליף את הכרטיס קול שלך :) אני יכול להמליץ בחום על הrevo- גם סאונד מוזיקלי מעולה! וגם מחיר (יחסית) שווה לכל כיס...

אגב אבא שלך עובד בתחום? או שהוא גם אודיופיל מושבע? בכל אופן אולי דרכך אוכל לקבל כמה עצות אם זו לא תהיה טירחה רבה מדי.

בקשר לקניה, לדעתי, אם אתה קונה ממנו אז תבקש שהוא יחליף לך את הכבל המקורי(יותר בטוח) ושישלח לך את זה כמתנה. אם אני לא טועה אם אתה לא קנית את אותן אוזניות(וגם זה שזה לא אוזניות עם מוד) אז אתה לא צריך לשלם מיסים, אבל אני לא בטוח, אז אל תתפוס אותי במילה!

אתה חושב, או שיש לך ניסיון שהוא ישלח לי את הקבל הזה "אין כסף" בלי תוספת מחיר?

פורסם

אני מאד מאד מאד מרוצה מה280 שלי, לא שמעתי אוזניות שטובות יותר מהן. אני שומע רוק קלאסי (יחסית מזכיר ג'אז) וכל סוג אחר של רוק.

שוב לדעתי האוזניות עונות לכל אורך הספקטרום, באס מדוייק מידים טובים והי נעים לאוזן.

אבל אם התקציב מרשה ואתה יכול להזמין מעוד מקום חוץ מגרמניה אני חושב שכדאי לך באמת את האודיו טכניקה ATH-900, גם אני רציתי אותן אבל נגמר לי הכסף עד שיכלתי לקנות.

פורסם
  • מחבר

אני יותר אוהב את הסאונד של הסנהייזר (למרות שלא שמעתי את הסדרה "הגבוהה") ככה שאני ילך על סנהייזר, למרות שהטכניקה אמורות להיות מצוינות וקלות להניע..

פורסם

היו לי אוזניות מדגם HD600 . תענוג. חבל להרחיב. מכרתי כי הייתי זקוק לכסף.

פורסם

בין אם תקח את האודיו טכניקה, סנהיזר או הbeyerdynamic`s אני בספק אם תתאכזב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים