עבור לתוכן

שילוב 2 כרטיסי מסך עם DX12

Featured Replies

פורסם

שלום ובוקר טוב לכולם!

שמי דימה, אני חדש פה ואני עוקב אחרי הפורמים כאן הרהבה, והחלטתי להירשם היום ולנסות להשקיע ולתרום מחלקי :)

אבל.. לפני זה יש לי שאלה:

יש ברשותי משחב, ו 2 כרטיסי מסך:

1: http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2014/09/19/nvidia-geforce-gtx-970-review/2

2: http://www.amazon.com/Sapphire-DL-DVI-I-SL-DVI-D-PCI-Express-11197-12-40G/dp/B008PQAE98

מהכתבות שקראתי באינטרנט- שDX12 יתמון בחיבור 2 כרטיסי מסך מיצרנים שונים- ויתייחס אליהם כ כ.מסך 1 שמחובר עם כבל SLI או CROSSFIRE.

ורציתי לדעת אם כדאי לשלב את שניהם- והאם יש פה מישהו שכבר ניסה ויכול לספר לי על ההתנסות שלו..?

והאם יש אופציה לחבר את שניהם עם כבר CROSSFIRE בודד או שצריך שיהיהיו שניים?
תודה וחג שמח! :)

פורסם
  • מחבר

מישהו?... משהו..?

אף אחד לא שמע ולא מכיר? :(

פורסם

חלקנו שמענו, מכירים, אבלללללל...

1. חפש בגוגל רשימה של המשחקים שבכלל תומכים ב-dx12 ותבין שאנחנו עוד לא לגמרי שם. יש כמה משחקים, אבל זה עוד לא זה.

2. נסה למצוא ביקורות על המשחקים האלה ב- dx12... מסתבר שבשביל להרוויח משהו שני הכרטיסים צריכים להיות בערך באותה רמה. זה לפחות מה שאני ראיתי כשהתעניינתי לפני איזה חודשיים.. אולי מאז השתנה משהו.

פורסם

פורסם

המשחק גם צריך לנצל אותם. כרגע AOS הוא היחיד שמתחיל לנצל את היכולת הזו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה!

קראתי וחפרתי הרבה, רק כמה בודדים תומכים.. מבאס.

הבנתי מאתרים כאלה ואחרים שהדיירקט איקס 12 אמור לקרוא את החיבור של 2 כרטיסי המסך כעGPU אחד.. נחכה וניראה.

השאלה הנשאלת איך מחברים את שני הכרטיסי מסך..

יש לי כבל crossfire.. השאלה איך לחבר..?

פורסם

crossfire ו sli משמשים בכבלים שונים.

אם אתה לא מחבר כרטיסים בקונפיגורציה מרובה ליבות בצורה נכונה, אין לך מה לעשות אם הכבל.

גם אני בניתי מחשב חדש ומשתמש בשתי כרטיסים שונים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה!

תוכל בבקשה להסביר לי או לשלוח לי לינק למדריך כיצד אני מגדיר?

וספציפית את הכרטיסי מסך שלי כיצד אני מחבר?

פורסם

אתה בכלל לא מחבר אותם אחד לשני. אם המשחק תומך DX12 הוא אמור לדעת לעבוד עם שניהם כשהם לא מחוברים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

אתה בכלל לא מחבר אותם אחד לשני. אם המשחק תומך DX12 הוא אמור לדעת לעבוד עם שניהם כשהם לא מחוברים.

למיטב הבנתי מאתרים שונים- צריך לחבר בניהם.

פורסם

לחבר מה, כרטיס של ATI עם כרטיס של NVIDIA?

לחבר איזו יציאה לאיזו יציאה?

אז לא. כנראה שבאותם אתרים שונים טעו...

וטוב שיש HWZONE.

פורסם
  • מחבר

הווו אוקי, אז רק לשים אותם ביחד בלוח ולהיות שמח? :)

ותודה על העזרה אנשים!

פורסם
ציטוט של ag43

המשחק גם צריך לנצל אותם. כרגע AOS הוא היחיד שמתחיל לנצל את היכולת הזו.

פורסם
ציטוט של ag43

כרגע AOS הוא היחיד שמתחיל לנצל את היכולת הזו.

אוסיף הדגשה: "היחיד שמתחיל לנצל את היכולת הזו".

כי הניצול שם לא מוצלח במיוחד. במבחן שעשו לו התברר שאם מריצים אותו עם כרטיס חזק וכרטיס חלש ביותר מדרגה או שתיים, שניהם יעבדו במהירות של הכרטיס החלש.

אני מאוד מקווה שזה סתם תכנות לא מוצלח של AOS ולא מה שמצפה לנו מכל המשחקים, אחרת זו סתם ברכה לבטלה.

הסבר קצת יותר מסביר: כשמחלקים את העבודה על פריים יחיד בין 2 כרטיסים, AOS נותן לשניהם את אותה עבודה והאחרון שמסיים קובע את הקצב.

נקווה שישפרו את זה בהמשך, אם אפשר (כך שהכרטיס החלש יקבל רק אזור קטן של הפריים ולא חצי)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים