עבור לתוכן

צריך המלצה לנתב בשביל לעבור את ה3 מטר שידור של hotbox 2

Featured Replies

פורסם

עברתי לתשתית הוט כי בבזק קיבלתי עד 15 מגה וזה לא הספיק לצרכים שלי, כרגע אני על 100 מגה.

הכל עובד פיקס עד 3 מטר מהוטבוקס אחר כך לא כל כך, יש לי מיניקס שנמצא בערך 4 מטר מהמודם עם קיר דק אני מקבל במיניקס 30 מגה הורדה אבל כל הסרטים בנפליקס משודרים עם לאג (מה שלא קרה עם 15 מגה של בזק)

הבנתי שהפתרון זה לקנות נתב ולהפוך את ההוטבוקס רק למודם ואני צריך המלצה לנתב טוב עד 200 שקל (חיבור קווי לא אופציה) 

תודה רבה לעוזרים.

נערך על-ידי pantera

פורסם

כמה שאלות שיעזרו טיפה לכוון אותי מבחינת מוצר

איזה תדר אתה רוצה שהוא יעבוד? 2.4\5.0

איזה גירסת wireless n/ac?

כמה משתמשים?

האם יש חדר מוגן בבית?

בעיקרון ראוטר טוב לדעתי זהLINKSIS ויש להם אחד בתווך מחירים שלך 

Linksys E900 N300 300Mbps (הוא כולל 2 אנטנות פנימיות (עוזר בריבוי משתמשים) הוא עובד עד קצב של 300Mb, תדר 2.4 בלבד, תומך עד תקן N

הוא קצת יותר מתקדם מבחינת יכולות (הגדרות מתקדמות יחסית) 

195 ש"ח

אם בה לך משהו יותר פשוט יש את:

TP-Link TL-WR941ND Mimo nMax 300Mbps הוא כלל 2 אנטנות חיצוניות גם הוא בקצב 300Mb ותדר 2.4 בלבד תומך עד תקן N

180 ש"ח

אם תרצה להשקיע טיפה יותר יש ראוטרים כבר מי 250 שכוללים את תקן AC (דוגמה)

Edimax BR-6208ACr כולל 3 אנטנות חיצוניות תומך בDual Band מהירות של 300Mbps + 433Mbps תדרים של 2.4 ו 5.0 תומך עד תקן AC

250 ש"ח

אני לא יודע כמה משתמשים יש על הרשת ומה גודל הבית אבל כדאי לדעת שכמה שיש יותר משתמשים על הWIFI לוקח לו הרבה יותר זמן להגיב בגלל שהוא יכול להגיב לכל אחד בנפרד ולא בו זמנית

אז אם הבית גדול\יש הרבה מכשירים יד דברים אחרים שצריך לארגן וזה פרויקט מסוג אחר בעיקרון אם עבד WIFI ליפני לא תהיה בעיה אבל אם החדר ממוגן אולי שווה לעבור לאינטרנט על החשמל..

אפשר למצוא מכשירים זולים יותר אני אישית לא מכיר אותם והזכרון שלי ממכשירים זולים מידי בWIFI הוא לא זיכרון טוב לשיכולך בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

יש מחשב שמחובר ישירות למודם יש פלאפון מחשב נייד ומיניקס.

המרחק בין המכשירים לא גדול וזו דירה יחסית לא גדולה,אין חדר ביטחון.

ac אני חושב שאין כל כך צורך אלה אם זה ממש ישפר לי את המהירות (נגיד ב 30 אחוז)

פורסם
  • מחבר

קניתי את ה Edimax BR-6208ACr  

מספיק להגדיר את המודם ל bridge או שאני צריך לדבר עם הוט שיהפכו את ההוטבוקס למודם בלבד? 

נערך על-ידי pantera

פורסם

קודם כל תתחדש! אתה לא צריך לדבר אם הוט רק לשים על bridge

פורסם
  • מחבר

התקנתי אותו אבל עדיין יש לי את אותה בעיה עם נטפליקס של לאג

אפילו שאני בודק ב speedtest רואים את התקיעות הקטנות האלה. 

אמנם יש שיפור במהירות אבל הלאג נשאר וזו הסיבה שהבאתי ראוטר ככה שאני באותו מצב בעייתי שהייתי

פורסם
  • מחבר

טוב מצאתי את הבעיה ללאג....כרום, בכל דפדפן אחר זה עובד מצויין

אז כנראה לא הייתי צריך ראוטר אבל זה שיפר לי את המהירות אז שיהיה.

תודה על העזרה.

פורסם
ציטוט של pantera

התקנתי אותו אבל עדיין יש לי את אותה בעיה עם נטפליקס של לאג

אפילו שאני בודק ב speedtest רואים את התקיעות הקטנות האלה. 

אמנם יש שיפור במהירות אבל הלאג נשאר וזו הסיבה שהבאתי ראוטר ככה שאני באותו מצב בעייתי שהייתי

לפי מה שאתה כותב אז במודם של הוט יש בעיה במתח שעובר לבית יש סיכוי שהם צריכים לשים לך מייצב למודם\מגביר מתח תדבר איתם. מעבר לזה תבדוק על מכשיר אחר לוודאה שהתקלה באה מהמודם ולא מהעמדה (יחסוך לך את האשמות של הוט) שאתה עושה את הבעיות, ועוד המלצה תבדוק בכבל אם המצב נשאר אותו הדבר (יכול להיות שיש הפרעה בתדר פחות סביר אבל אפשרי) מי כאן אנחנו כבר נכנסים לtroubleshooting...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים