פורסם 2016 באפריל 269 שנים שלום, היום נתקלתי בתקלות מוזרות - מעין מסכים תקועים, שבפעם שעברה שקרו היה מדובר בכונן שקרס. במחשב מותקנים 2 כוננים - אחד, בן 8 שנים, שמראה את הסימנים האלו: http://imgur.com/sSB2xch ואחר חדש יותר שהתוכנה מציינת שמצבו טוב. האם באמת הכונן לקראת קריסה? אני שואל כיוון שלאחרונה המחשב נתקע מספר פעמים בשל דרייברים של המקלדת (RAZER CHROMA) וזה קורה על פעם שיש לה עדכון תוכנה - לכן כרגע אני מנסה לעבוד עם מקלדת פשוטה כמו כן יש לציין שהאנטי וירוס סרק את הכוננים ב 2 המקרים עד כה בהם המחשב קרס לעזרתכם אודה נערך 2016 באפריל 269 שנים על-ידי Cynicoren
פורסם 2016 באפריל 269 שנים מחבר המחשב עצמו תקוע לחלוטין ועל המסך ישנה מריחה של צבעים, קשה להסביר אבל התמונה לחלוטין לא ברורה עם פסי צבע מכסים את המסך. נערך 2016 באפריל 269 שנים על-ידי Cynicoren
פורסם 2016 באפריל 279 שנים לפי התאור שלך הבעיה בכרטיס המסך שלך. נסה לעדכן את הדרייבר שלו. הכונן שלך עבד יותר מ 33000 שעות ומן הסתם זאת הסיבה לאזהרה. נערך 2016 באפריל 279 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2016 באפריל 279 שנים מחבר קקדו - לא, הם לא חיים לנצח. אבל אני לא מבין בנושא ולא יודע כמה הם כן חיים. בדיון אחר מישהו טען שיש לו כונן ש"חי" כבר 12 שנים. תודה לכולם. לפי מה שהבנתי הכונן גוסס, קניתי אחר במקומו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.