פורסם 2016 באפריל 269 שנים שלום, יש ברשותי דיסק של חברת hitachi . לפני כמה ימיים המחשב נתקע ומאז לא עלה יותר , בהתחלה לא הבנתי מאיפה הבעיה כי המחשב נתקע על הטעינה של dell כלומר עוד בשלבי אתחול הbios. רק כאשר הוצאתי את הדיסק המחשב עולה, לצערי הדיסק לא מגיב לי, אני ממש אשמח אם למישהו יש דיסק דומה . כי אני חושב שאם החליף את הבורד של הדיסק אני אצליח להוציא את החומר שיש לי. אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים , 500 gb 2.5 אינץ 7200 rpm בן 6 בערך נקנה יחד עם מחשב של dell n3010 בברכה, אבנר סיבוני
פורסם 2016 באפריל 269 שנים מחבר ציטוט של KAKADU999 ועוד הערה - בחייאת ! דיסק בין שש שנים ולא חשבת לגבות את החומר ?! היי kakadu999 , דווקא אני די בטוח שאני אצליח בשיטה הזאת , לגבי הגיבוי צודק לחלוטין , אבל מטעויות לומדים. תודה
פורסם 2016 באפריל 269 שנים בכוננים של השנים האחרונות הלוח שעליו מתאים אך ורק לכונן שבו הוא מורכב. כדי להתאימו יש להעביר צ'יפ מבכונן הישן לחדש. אולי יש לך מזל והכונן ישן מדי. הכונן מסתובב ? שים עליו אוזן ותדע.
פורסם 2016 באפריל 269 שנים האם ניסית להעלות את הדיסק בתור כונן רגיל.ולא ככונן אתחול עם מערכת הפעלה . או לחבר אותו אחרי שהמערכת עלתה Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.