פורסם 2004 באפריל 1121 שנים טוב אז ככה היי לכולם מה שלומכם? ועכשיו הבעיה....יש לי PROVIEW 19" שטוח ...לפני חודשיים קניתי אותוובשבוע שבועיים האחרונים הופיעה בעיה די מעצבנת שממש מרגיזה אותי והיא:כל דקה שתיים או כל כמה דקות בהתחלה הכל כרגיל המסך עובד מוצויין הצבעים הכל רק פתאום המסך כזה קופץ ונישמע רעש של כאילו זרם כזה וככה זה חוזר על עצמו כל כמה דקות וזה ממש מעצבן מישהו יודע אוליי מה הבעיה? ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמסך כי אמרו לי שזה מזיק אפילו הוצאתי את הקבלים שלי מהמחשב והכנסתי חזרה....אבל....כלום לא עזר... ???בבקשה...מי שמבין שיעזור לי כי ממש התייאשתייייייייי :'(
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים קבלים או כבלים?!ואם אין לך מגנטים או משהו ליד המסךאשר יכולים להפריע לפיעלות שלו (כולל פאלפון)אני מציע לך לממש תאחריות
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר אה ודרך אגבהכרטיס רשת שלי קרוב קצת למסך יכול להיות שבגללו אוליי המסך קופץ?
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים דבר ראשון מסכים של פרוויו זה חרא של מסכים ואני ממש ממש לא מבין למה קניתה אותו דבר שני המסך שלך הולך להישרף כי התרנזיסטור עושה בעיות והקולות של הזרם זה ממנו .....תממש את האחריות מהר !
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים זה עם המספר צודק במאה אחוזים,כתוצאה מהזמזוים האלה המסך שלך יכול להישרף!!היית צריך להתיעץ איתנן לפני שקנית מסך של פרויו יש לי מסך של מארג כבר אמממ 3 שנים -4 שנים הוא פשוט תותח הוא נפל פעמיים והוא מצויין.חבל שלא התייעצת,פעם הבאה תדע.ובקיצור!!!תמשמש את האחריות שיש לך ,אני מקווה שיש לך ,חחחחחחחחחחחמקווה שעזרתי לך.-------------------------------------אהה ואחי בקשר לרזולוציה ..אל תשים על כזה גבוה ,תוריד את זה לפחות בשתיים - שלוש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.