עבור לתוכן

חוויית קנייה מהחנות TMS

Featured Replies

פורסם

רוב הדיונים שנפתחים פה הם על חוויית קנייה שלילית, אז כאן זה לא המקרה אני בא לשתף אתכם בתחושות חיוביות שלי לגבי החנות TMS - כבר פעם שנייה שאני קונה מהם ואני מרוצה עד השמיים

אז לאחר דיונים (גם פה בפורום) והתלבטויות, פניתי לכמה חנויות להצעות מחיר וגם אז זה לא נגמר, כי כל יום שינית משהו במפרט, ולא הייתי סגור על עצמי - קיריל תמיד ענה מהר יותר מכל חנות אחרת ובסופו של גם נתן לי את הצעת המחיר הכי משתלמת!

לאחר שביצעתי את התשלום, הוצע לי 2 אפשרויות: או לקבל את החלקים ביום למחרת, או לחכות עד יום ראשון שירכיבו לי את המחשב ויעשו בדיקות מעבדה, כמובן שהחלטתי בסוף לקחת את החלקים

כפי שהובטח הגיע אליי שליח של UPS עד הבית בבוקר למחרת (אני כמובן לקחתי חופש מהעבודה ועם חבר הרכבנו אותו) - ביצענו את כל הבדיקות יציבות, עומסים, בדיקת זכרונות, והכל תקין!! :)

אז שוב פעם TMS נתנו שירות מצויין, מהיר, וזה לא בא על חשבון האיכות או המחיר כי הכל עובד מצויין וגם יותר משתלם!!

אני אמליץ לחברים, ובטוח אחזור לקנות שם את הכרטיס מסך שלי בעוד מספר חודשים!

תודה ענקית לקיריל שהיה באמת זמין ונתן תשובות מהירות וכמובן שבר את שאר החנויות עם המחירים שלו!

פורסם

חייב להסכים ש-TMS חנות לא רעה. אבל לצערי הם שותפים עם חנות אחרת שברח לי השם ששם המקרה אחר לגמריי. 

קניתי בזמנו הגה ב1500 שקל ולא הספיק למוכר שכבר באתי מוכן לשלם על המוצר, אז הוא התחיל להוציא לי כל מני שקרים "ההגה הזה מצויין, עובד גם ב-PS4" ונתן לי תקוות שמצד אחד השכל שלי אמר "זה לא יכול להיות" אבל מצד שני המוכר דיבר בכזה ביטחון ש...

ודבר נוסף שהדהים אותי זה שבקניה של 1500 שקל נתנו לי פאקינג מפצל אמריקאי לאירופאי ב-2 שקל, שבקושי מחזיק ומתנתק כל הזמן (דבר שעלול להיות מסוכן כשזה בתוך השקע).

אז.. TMS לא רעים. אבל השותפים שלהם על הפנים.

פורסם

את האמת חשבתי כבר לפי מספר חודשים לקנות מחשב משם וזה משמח אותי לשמוע דברים טובים עליהם.

פורסם
ציטוט של Zeev86

חייב להסכים ש-TMS חנות לא רעה. אבל לצערי הם שותפים עם חנות אחרת שברח לי השם ששם המקרה אחר לגמריי. 

אתה מדבר על wellcom?

פורסם
ציטוט של OvO

אתה מדבר על wellcom?

אכן. עכשיו הזכרת לי את שם החנות (:

אם באתי לחנות מוכן לקנות מוצר ויחד עמו "מכרו" לי שטויות על המוצר, מעניין איזה שטויות מוכרים ללקוחות שבאים לחנות ללא שיעורי בית.

והכי מעצבן, איך יתכן שלקוח קונה מכשיר יוקרתי ב1500 שקל ומקבל מפצל זול ב2 שקל?

פורסם

בעקרון גם אם היו מספקים לך מפצל דלוקס ב-20ש"ח זה לא משנה עפ"י החוק, חייבים לספק מוצר עם כבל ישראלי.

לעצם רמת השירות של TMS, אני בטוח שעושים עבודתם נאמנה.

פורסם
ציטוט של IlyaN

בעקרון גם אם היו מספקים לך מפצל דלוקס ב-20ש"ח זה לא משנה עפ"י החוק, חייבים לספק מוצר עם כבל ישראלי.

לעצם רמת השירות של TMS, אני בטוח שעושים עבודתם נאמנה.

לא ידעתי את זה. אם הקניה התבצעה לפני כשנה, אפשרי לעשות עם זה משהו?

יש לך אולי קישור לחוק זה?

פורסם

אני קונה מ TMS המון שנים. באמת שקיריל אחד האנשים שהכי נוח לי לדבר איתו במייל לפני קנייה.

בלי בלבולי מוח, מדבר לעניין, נותן תשובות מקצועיות ומהירות - ותמיד מפרגן במחיר ללקוחות וותיקים.

פורסם
ציטוט של danielzy

אני קונה מ TMS המון שנים. באמת שקיריל אחד האנשים שהכי נוח לי לדבר איתו במייל לפני קנייה.

בלי בלבולי מוח, מדבר לעניין, נותן תשובות מקצועיות ומהירות - ותמיד מפרגן במחיר ללקוחות וותיקים.

1+, בהחלט.

אני מעדיף לקנות מ-TMS גם אם המחיר אולי לא זול כמו אייבורי או KSP למרות שכמעט תמיד הוא כן היה,

וגם לנסוע בעצמי לנתניה (לא אוהב לסמוף על שליחים אם מדובר במוצר רגיש יחסית) מאשר לנסוע 2 דקות פה לשני סניפים של KSP או אחד של אייבורי ששם אין לך עם מי לדבר לפני, בדיקת מלאי אמיתית וכו'.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם אני הזמנתי מקיריל במייל. הכל עבר חלק ובוצע במהירות. בפירוש נהניתי.

פורסם

הגיע הזמן שגם אני יספר על חוייה שעברתי וטלטלה אותי כעוגן:

פתחתי לפני מספר ימים שאלה על הרכבה של מחשב חדש בשימוש של חלקים קיימים. תגובות היו מועטות אך נתנו דחיפה כדי לסגור מפרט מסויים.

כשעה לפני לשלחתי בקשת קניה לSTARTPC, פנה אלי קיריל וביקש שאתן לו רשימה של חלקים ושיתן לי הצעה. לאחר מספר מיילים מאוד מהירים, חלקים נשלחו אלי, 

לא יכלתי לסרב להצעה שלו.

בגדול, אני מאוד מרוצה. חלקים מגיעים יותר מהר מאמזון :D.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים