עבור לתוכן

Creative SB Audigy 2zs Platinum Pro users

Featured Replies

פורסם

I'm using the Creative SB Audigy 2zs Platinum Pro sound card, mainly for music creation. I would like to share knowledge regarding the use of this card and its bundled S/W

פורסם

I was thinking to get the card, but in it's platinum version, for movies and games. How is it's sound quality?

פורסם

יש לו איכות קול מצויינת.

ובמשחקים הוא די מקל על המעבד כשהוא מעבד את הקול (יחסית לכרטיסים פחות טובים, אונבורד)

(ותקנה כמובן רמקולים איכותיים למחשב שלך, כדי שלא יהיה בזבוז..)

פורסם

יש לי yamaha TSS1. ואני חושב על ה Platinum בגלל הראק והיציאה האופטית, ויציאת אוזניות 1/4INCH.

פורסם

בשביל מה אתם צריכים את הכרטיס? בשביל משחקים וסרטים? בשביל מוזיקה ויצירה ועריכה? בשביל מוזיקה ויצירה הוא הרבה פחות טוב מהרבה מתחרים שלו

פורסם

אני בשביל משחקים וסרטים. בשביל מוזיקה ועריכה הייתי לוקח משהו כמו DMX 6Fire או M-AUDIO.

פורסם

אם אתה משתמש ביציאה האופטית ואתה משתמש במפענח של הרמקולים,

אז אני לא בטוח שאתה צריך אותו...

הaudigy הוא בין הכרטיסים הביתיים הטובים שיש,

לדעתי בשביל מוזיקה הוא איכותי ביותר

והוא אפילו די נוח להקלטות ביתיות לא רעות בכלל

אבל הוא לא כרטיס מקצועי...

פורסם

יתכן, אבל אני גם משתמש באוזניות וזקוק/רוצה את הראק שמקדימה.

פורסם

למוסיקה ועריכות הDMX6FIRE של טרטק כופל אותו בשביל סרטים ומשחקים האודיג'י מעולה

פורסם

וזה בדיוק למה אני קונה Audigy2 ZS Platinum

פורסם

I Own a Audigy 2 Platinum Pro, i didnt got the zs becuse i'm working with stereo and not sround so it dosent matter 5.1 channles or 6.1 what matters to me was the sound qualitiy wich is the same for 2 Platinum and 2 zs Platinum...

i use it for my band reacordings useing the latest Steinberg cubase softwares and wavelab,sound forge and on...and on..

this card makes clean and powerful sound wich we need and we get that as we wanted :)

פורסם

יש כרטיסים עם איכות הקלטה גבוהה בהרבה, אך בית הוא כרטיס מעולה. אני עם האודיג'י 2 ZS "הרגיל" אני נהנה מכל רגע, וכשהוא מחובר לפיוניר שלי זה משהו בכלל סוף.

פורסם

I heard that there is a difference between the zs and non-zs versions, but is minoric and ain't noticeable. However, the upgrade options the ZS gives us the ability to get 7.1 speakers, I heard the drivers for non-zs are messed up and very unorginized, and with a 10 euro price difference, buying the non-ZS version is a waste.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הממ אפשר שאלה שקשורה הפלטיניום זה הכרטיס עם הקופסא החיצונית נכון?

אז האם הZX הוא אותו כרטיס רק ללא הקופסא החיצונית?

אז מה בעצם בבהדל בין האודיג'י 2 ל2 ZX?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים