עבור לתוכן

החריטה הושלמה, איך להאיר אותה?

Featured Replies

פורסם

סיימתי לפני כמה ימים את החריטה:

http://planet.nana.co.il/sonne/DSCF0841.JPG

אני מתכוון להאיר אותה בלדים בצבע ירוק ויש לי כמה שאלות:

כמה לדים בערך אני יצטרך?(הם ימוקמו בצד ימין של הפרספקס)

האם סופר לדים יתאימו" ואם כן, איזה נגד צריך?

תודה ;)

פורסם

אם הם בצד ימין הייתי אומר 3 או 4 תצטרך למדוד איזה שטח רוחבי מאיר כל אחד מהם ולפי זה לשים ביניהם מרחק.

אך הייתי ממליץ לך פשוט להאיר מלמטה - כך תצטרך פחות לדים ;)

רק לדים מסוג אולטרה ברייט (מה שכינית סופר לדים) יתאימו.

לשם חיבורם ל5V תצטרך נגד של 100אוהם 0.25W אם כל נגד מחובר ללד אחד (החיבור המומלץ) וכל הלדים מחוברים ביחד עם הנגדים שלהם במקביל - כך :

10 leds para.jpg

בהצלחה...

פורסם

חריטה ממש יפה ומדויקת.

ויש לך מדריך איך להאיר את החריטה ב: WWW.PCTIP.CO.IL

ואתה גם יכול לעשות מש:אליאנין אמר לך.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני ינסה את מה שאליאן הציע....

אבל, לא אמורים לחבר את הלדים ל12V(לפי פיסיטיפ)?או שפשוט בשביל הפעולה הזאת צריך נגד יותר חזק?

פורסם

יאפ חיבור ל12 V עם נגד 1ל 100 אוהם , אם אתה רוצה תחבר ישירות לכבל ה 5 V בחיבור המולוקס

פורסם

יאפ חיבור ל12 V עם נגד 1ל 100 אוהם , אם אתה רוצה תחבר ישירות לכבל ה 5 V בחיבור המולוקס

לא ממש הבנתי מה שאתה אומר, אתה אומר שאפשר 12V עם נגד 100 אום

או 5V בלי בגד?!

הלד ישרף..חבר את הלד ל5V עם נגד של 100 אום ותראה איזה יופי הוא פועל ! ;)

פורסם

חריטה יפה! מה אתה עומד לעשות איתה ? כי היא נראית לי די קטנה בשביל גג או משהו כזה לא ?

פורסם
  • מחבר

חריטה יפה! מה אתה עומד לעשות איתה ? כי היא נראית לי די קטנה בשביל גג או משהו כזה לא ?

כמו שאתה רואה הדרקון יוצר מעין פינה(צורת "ר") לא רציתי חריטה על כל החלון ובגלל זה בחרתי את הציור הזה...

המיקום שלו יהיה בצד ימין למעלה של החלון(מארז סופארטלנט) והחריטה תהיה לפני הכלובים("תסתיר" אותם)

פורסם

אתה יכול להשים שתי לדים בטור עם נגד של 100 אוהם ל12V וזה עובד

פורסם

אתה יכול להשים שתי נגדים בטור עם נגד של 100 אוהם ל12V וזה עובד

התכוונת 2 לדים...

ואני לא ממליץ על השיטה הזאת...

פורסם

אני כשעשיתי את ה GLOWPAD שלי השתמשתי בLED אחד בלבד שהיה מחובר ישירות ל USB (חתכתי כבל ) והוא האיר שטח של 20X20 ס"מ בערך. ה LED היה חזק יחסית בצבע כחול

פורסם

זה בדוק הרגע ניסיתי את זה וזה עובד מצויין גם על 12 וגם על 4.5 ו6 (הלך לי המיצב אז אין לי 5)

פורסם

אני כשעשיתי את ה GLOWPAD שלי השתמשתי בLED אחד בלבד שהיה מחובר ישירות ל USB (חתכתי כבל ) והוא האיר שטח של 20X20 ס"מ בערך. ה LED היה חזק יחסית בצבע כחול

למי שלא יודע USB עובד על מתח של 5V

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים