עבור לתוכן

להיכנס בקשה !!!!

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש ורציתי לדעת ולהבין פה כמה דברים שמדברים עליהם פה

דבר ראשון:

מה זה הדבר הזה של התיזמונים של זכרון , איך יודעים כמה יש ובכלל ידע קטן עליו

דבר שני:

מה זה ציפים , שמעתי את המילה הזאת פה ולא הבנתי מהי בכלל...

דבר שלישי:

מה זאת אומרת האפשרות שלוח אם לא מתאים או עושה בעיות עם המעבד מה הקטע של הדבר הזה...

דבר רביעי:

מה זה באס...

דבר חמישי:

מה ההבדל בין הדיסקים הקשיחים שהם ide לבין sata מה כל אחד מהם...

עכשיו רציתי לדעת ולהיתעניין בזה כי :

אני אמור לקנות מחשב של amd 64 ושמעתי פה כמה דברים על הלוח האם והאפשרות שהמעבד לא קשור אל הלוח אם

אז כל הדברים פה בילבלו אותי

תודה רבההה מראששש

תנו לי היצע בקשה לקניית זכרון ולוח אם טובים לא ממש יקרים במכירים סבירים ושל חברות מוכרות וטובות

נ.ב

תסלחו לי אם זה לא קשור לקטגוריה של הפורום הזה.... ::) ::):P :P :-[ :-[ :-[

פורסם

שנה את הכותרת ומהר !

פורסם

קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת שלך, אחרת הדיון ינעל.

ואני מציע שתעשה חיפוש באתר, על רוב השאלות תמצא תשובות בלי שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

תענו נווו בקשה

מה איכפת לכם 2 דקות מזמנכם לא מצאתי בחיפוש

מחכה לתשובהההה.... ;) :-[ ??? :-[ ???

פורסם

אתה בא לפורום שלנו ומבקש מאיתנו עזרה, אז המינימום שאתה יכול לעשות הוא להקפיד על החוקים הבסיסיים שלנו.

פורסם

שמת לב ש 3 פעמים ביקשו ממך לשנות את הכותרת ? למה שלא תשנה ?

על תזמונים תוכל לקרוא כאן :

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=49065

בקשר לצ'יפים ... מה הכוונה צ'יפים ? צ'יפסט ? כי אני לא ממש הבנתי את השאלה.

שאלה שלישית לא הבנתי מה הקטע של השאלה בכלל ...

באס אני לא יודע איך להסביר לך מה זה ;D אבל זאת מהירות העבודה בה עובד הלוח אם .

חיבור IDE הוא חיבור שבעזרתו מחברים CD ROMים צורבים והרדיסקים ללוח אם.

SATA הוא תקן חדש יחסית שגם כן בעזרתו מחברים בנתיים רק הרדיסיקים ללוח אם.

ATA הוא חיבור איטי יותר, מהירותו נעה מ 33 MB לשניה עד ל 133 MB לשניה (ATA33,ATA66,ATA100,ATA133) , בעזרת החיבור הזה מחברים סידירומים הרדיסקים וכד'. לעומת זאת חיבור SATA בעל מהירות של 150MB ובנתיים מחוברים דרכו רק הרדיסקים. בפועל אף אחד מהחיבורים האלה לא מצליח להגיע למהירות בה הוא תוכנן לעבוד.

ישנו גם הבדל פיזי בין שני החיבורים האלה :

תמונה של חיבור ATA :

http://images.google.co.il/images?q=tbn:xiwM9UVSvL8J:secure.oswaltsystems.net/gosurplus/products/idecable.jpg

תמונה של חיבור SATA :

'>www.targetpc.com/hardware/motherboards/gigabyte_ultra2p4/serialcable.jpg] http://images.google.co.il/images?q=tbn:ZoOCLASg77kJ:www.targetpc.com/hardware/motherboards/gigabyte_ultra2p4/serialcable.jpg

כפי שניתן ליראות בתמונות חיבור ה ATA גדול ומגושם אשר יפריע לזרימת אויר טובה במארז ויביא להתחממות גבוה יותר במארז , כשחיבור הSATA קטן, דק ונוח לחיבור, אשר לא יפריע לזרימת האויר כמו ה ATA.

אני חושב שהזכרתי הכל ... אם יהיו לך עוד שאלות שאל, אך קודם חפש בפורום.

פורסם

שמת לב ש 3 פעמים ביקשו ממך לשנות את הכותרת ? למה שלא תשנה ?

אז למה אתה עונה לו?

פורסם

למה אני עונה לו ? בכדי לצבור כמות הודעות במונה, אלא מה ? ;) סתם..

עניתי לו כי לדעתי יחס גורר יחס. אם אני יענה לו על השאלה הוא ישנה את הכותרת, הוא משתמש חדש שעדיין לא רגיל לחוקים של הפורום ואני דיי בטוח שזה ישתנה. פעם ראשונה, אני לפחות, מוכן לסלוח :P.

פורסם

צודק... bug2k הכי נורמלי פה

כל אחד פה עם הספאם של שנה כותרת, שלחו לו לפרטי שישנה כותרת, למה ספאם בת'רד? ולמה 100 פעמים?

אתם יותר גרועים מהמשתמשים החדשים

פורסם

זה לא דיון על שיפוץ כותרות, יש חוקים לפורום וגם אם לא קוראים אותם לא ברור לי מאיפה מגיע המנהג הזה של בכי וצעקות לעזרה כאילו שעשו לכם משהו. מדובר בכללי התנהגות בסיסיים בחברה מתורבתת, וזה כולל רמת דיבור נאותה.

אני רוצה לראות שמישהו פה היה נכנס לחנות מחשבים או מתקשר לתמיכה של חברת תוכנה והדבר הראשון שוהא עושה זה צועק "עזרה בבקשה!!!".

זה הרי ברור שבשביל לקבל עזרה צריך להסביר מה הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים