עבור לתוכן

בקשר לכרטיס מסך שלי

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך gtx 750 ti 2gb נכנסתי לאתר can you run it והיה רשום בהגדרות שמה על הכרטיס מסך שלי total memory 4GB 

מה הכוונה?

אשמח לקבל הסבר על זה.

פורסם

מה לא ברור פה? יש גרסאות של הכרטיס הזה שמגיעות עם 4GB ולא עם 2 כמו שלך.

http://bfy.tw/5GO4

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שלי חזק?
אמרו לי שהוא תותח על.

פורסם

בנימה הומוריסטית קלה: תבדוק לו היקף שריר ואחוזי שומן, תשווה לטבלאות המוכרות ותדע.

בנימה קצת פחות הומוריסטית: אתה לא יודע מה אתה קונה? אתה לא יודע שזה הדגם הכי חלש מסדרת כרטיסי הגיימינג של נווידיה בשנתיים האחרונות? אתה לא יודע שזה כרטיס מדור אחד אחורה והיום כבר יש דור חדש שגם הוא אמור להיות מוחלף בחודשים הקרובים?

אז, מצטער לנפץ לך את הבועה, יש לך פחות או יותר את הכרטיס הכי חלש מהשנתיים האחרונות שאפשר לקרוא לו כרטיס לגיימינג. כל קשר בינו לבין "תותח על" הוא מקרי בהחלט עד לא קיים.

יש מעליו את כל הדגמים הבאים: GTX750 עם 4GB זיכרון, 760, 770, 780, Titan על כל סוגיו, 950, 960, 970, 980 וגם כל גרסאות הTi למיניהן.

פורסם
  • מחבר

איש מחשבים אמר לי שהכרטיס שלי יותר טוב מ-gtx 950

פורסם

איש מחשבים? אתה רציני? יכול להיות ש"איש המחשבים" הזה היה המוכר בחנות שהיה כבר חייב להעיף את הכרטיס המתיישן הזה מהחנות שלו?

אם אתה מתכוון לדבר ולתת טיעונים של ילד בן שמונה אולי תנסה את FXP - שם המונח "איש מחשבים" אולי ירשים מישהו ואז הוא יגיד לך שהכרטיס שלך "תותח על".

פורסם

ידידי, אתה ***כל הזמן***  פותח פה שרשורים שאתה שואל בהם "מה עם המעבד שלי", "איך כרטיס המסך שלי" וכאלה.

מי שיקליק על הכינוי שלך ויסתכל בהודעות יקבל קצת סחרחורת.

בשביל מה אתה שואל? להיות בטוח שהמחשב שלך טוב ואתה יכול לישון בשקט בלילה?

דבר ראשון אם אתה משחק ונהנה אז המחשב שלך טוב!

דבר שני, אתה משחק - אם אני זוכר נכון - על 768x1024. לרזולוציה הזאת הכרטיס שלך הוא באמת תותחי ואתה לא צריך יותר. זה בסדר.

דבר שלישי, אותו איש מחשבים טעה, ה-950 קצת יותר חזק... אבל אל תתן לזה להפריע לך. תשחק במחשב שלך ותהנה!

פורסם
  • מחבר

טוב תודה צודק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים