עבור לתוכן

@@ למישהו יש ניסיון עם מגבר אוזניות שיכול להתחבר ל-2 אוזניות במקביל? בבקשה תעזרו!! @@

Featured Replies

פורסם

אהלן, חבר'ה!
מקווה שתוכלו לעזור לי למה לא מצאתי פתרון בשומקום!
אני בונה איזה מתקן מסויים בחצר בו ארצה לחבר שתי אוזניות [marshall major]- לטלפון אנדרואיד, ולהשמיע דרך 2 האוזניות הללו מוזיקה בלופ, למשך 4 ימים רצוף.
הבנתי שבכדי לספק ווליום טוב ל-2 אוזניות- אצטרך מגבר. Headphone Amp. ויהיה זה חייב להיות מגבר נייד\קטן שאין לו גם בעיה להיות מחובר כל הזמן לחשמל\למטען שלו, מבלי להתחמם או לעשות בעיות.

הקטע הוא שאני לא מבין איזה מגבר אוזניות נייד מתאים לי ושלא עולה יותר מ-50$ [כי הכל יקר]. שמתי לב שישנם שני סוגי מגברים:

1. מגבר למחשב ולטלפון- לדוג', יש את ה- Creative Labs SoundBlaster E1, שנראה מתאים מבחינת 2 כניסות האוזניות שלו והגודל הקומפקטי, אבל הביקורות לא משבחות אותו ממש.
    יש גם מלא מגברים אחרים שיש להם רק יציאת אוזניות אחת ולא מובן אם אפשר לחבר לשם מפצל ועדיין לספק אחלה כוח ל-2 אוזניות? לא מובן פשוט..הנה אחד כזה, ה- Fiio A3:
453948_scr2_a.png

2. זן אחר של מגברים זה- מגבר לאוזניות\גיטרות [מחנויות מוזיקה]- 

פה כבר מדובר במכשיר שנראה קצת אחר. שם החיבורים הם ב-PL רגיל גדול [כמו של גיטרות], וגם פה לא מובן לי אם הוא מתאים יותר לשימוש שיכול לשרוד ימי ניגון רצופים ביום, כשהוא מחובר למטען.

HA4-1__71724-600x600.jpg

האם למישהו יש מושג מה יתאים לי?
 [כלומר, לא זקוק להתחבר למחשב ב-USB כדי לעבוד, אלא רק דרך מוזיקה מטלפון]?
תודה רבה!!!!

^_^

פורסם

אם זה לניגון רצוף לכמה ימים אז לך על מגבר מקצועי שמחובר לחשמל, הספק כוח שלו יהיה יותר יציב ממגבר נייד/כזה שמופעל מUSB. הם גם מתוכננים לעבוד עם כמה אוזניות במקביל.

אפשר למצוא כאלה יד-שנייה בact.co.il בגרושים פעם אחרונה שבדקתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים