עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי צביעה וניאון:

Featured Replies

פורסם

1. מזה נאון וכמה עולה?

2. תציעו לי מודינג למחשב אני הולך לצבוע <שחור עם אש אדומה כתומה> אותו לעשות לדים רצים בוינאמפ, חלון עם חריטה של אש קתודה במארז ועוד שלושה מאוררים.. תציעו עוד משהו שיהיה נחמד..

3. ראיתי בגלריה של האתר משהו שצבע את המחשב שלו שחור ואש כתומה אדומה והוא הסבירה שצובעים ביחד קודם אדום למעטה ואז כתום למעלה <או הפוך> ואז לחכות שזה התיבש ולצבוע בלקה. השאלה היא.. לצבוע את שני הצבעים ביחד או לחכות שאחד התיבש ואולי לשייף? או כמו שהוא אמר? ולשים גם לקה?

תודה..(:

פורסם

כמה דברים:

1.שנה כותרת לכותרת יותר אינפורמטיבית...

2.נאון, גז אציל, סוג של תאורת פריקת , שנגרמת על ידי מתח גבוה העובר בין שתי אלקטרודות (מוליכים) מנוגדים בתוך שפורפרת זכוכית דקה מלאה באיך לא ? גז נאון. :)

פורסם

כשאתה אומר "נאון" אתה מתכוון אולי לקטודה?

אם כן, היא עולה בין 40 ל80 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

שיניתי את הכותרת.. וראיתי בגלריה ששמים מנורת נאון במארז וזה נותן אור חזק.. זה כמו קתודה?

פורסם

שיניתי את הכותרת.. וראיתי בגלריה ששמים מנורת נאון במארז וזה נותן אור חזק.. זה כמו קתודה?

לזה קוראים קתודה...

פורסם
  • מחבר

מה עדיף להאיר את המארז בלדים או עם קתודה? (נאון)

פורסם

קטודה עושה אור הרבה יותר חזק

להאיר מארז בצורה חלקית מספיק קטודה אחת

להאיר מארז בצורה מלאה ומספקת משתמשים ב2 קטודות

אם אתה רוצה להאיר מארז שלם בעזרת לדים זה קצת קשה, לדים זה להאיר משהו מסויים ממוקד יותר..

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. תודה! ובקשר לצביעה אף אחד לא ענה לי..

פורסם

קטודה עושה אור הרבה יותר חזק

להאיר מארז בצורה חלקית מספיק קטודה אחת

להאיר מארז בצורה מלאה ומספקת משתמשים ב2 קטודות

אם אתה רוצה להאיר מארז שלם בעזרת לדים זה קצת קשה, לדים זה להאיר משהו מסויים ממוקד יותר..

זה הכל תלוי בגודל המארז....

וגם אפשר להכין קטודת לדים (יש דבר דומה לסאן-בים)...

פורסם

יש מדריך שאני מעוד אוהב שהוא מוציא תוצאות מדהימות בצביע http://www.pc-workshop.net/articles/paint101/paint101-1.shtml

ואם אתה רוצה להבות אתה עושה את אותו הדבר רק אם שבלונה בשתי שכבות

וואי הצבע יוצא כמו מראה זה בטח הרבה כסף צבע כזה

ומאיפה מסיגים שבלונה?

פורסם

אם ההיתה קורא את המדריך ולא רק מסתכל בתמונות ההיתה רואה שאלה חומרים מעוד זולים והכל יעלה לך איזה 50 שקל..

ושבלונה זה נורא מסובך... צריך נייר ומספריים ופשוט גוזרים את הצורה שאתה רוצה...

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=36;action=display;threadid=66681;start=0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים