עבור לתוכן

קנייה מאתר G2A

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות את המשחק XCOM (הראשון).

בסטים ובהאמבל סטור אני רואה שהוא עולה 50 דולר לגרסא של enemy unknown פלוס הDLC של enemy within.

אבל באתר של G2A מוכרים את גרסאת הCOMPLETE PACK ב9 דולר

https://www.g2a.com/xcom-enemy-unknown-complete-steam-cd-key-global.html

שהיא כוללת גם את משחק הבסיס, גם את הDLC של enemy within וגם עוד DLCים קטנים.

השאלה שלי היא קודם כל אם בטוח לקנות משם? מראים שם מוכרים עם כמה עשרות אלפי מכירות חיוביות (לא יודע כמה זה אמין).

אני מקבל קוד התקנה לסטים נכון? איך אני מקבל את הקוד? אחרי שאני מפעיל את הקוד זה נהיה משחק סטים לכל דבר לא? לא יהיו עליו הגבלות מוזרות או לא יודע מה...?

תוך כמה זמן בדרך כלל מקבלים שם את הקוד?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

לרוב זה בטוח לקנות מהאתר הזה. אתה מקבל קוד או קודים שאותם אתה מזין לקליינט הסטים שלך והכותרים מתווספים לספריה שלך.

אבל - כדאי לציין ש-G2A ודומיו מתבססים על ריסייל של קודים מארצות זולות לכל דורש - משהו שהיה אפשר לעשות גם לבד דרך סטים לפני כמה זמן, ומאז נבלם.

במילים אחרות, אם חשוב לך לדעת שהכסף ששילמת מגיע לפחות בחלקו גם לאנשים שבאמת פיתחו את המשחק - אז כדאי לקנות רק דרך החנויות המוכרות והמאושרות, כמו סטים עצמה, GOG, האמבל סטור, GMG וכדומה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

זאת אומרת שהמחירים הזולים (באופון משמעותי הייתי מוסיף) הם בגלל שמישהו פעם קנה\השיג קוד למשחק הזה ועכשיו הוא מוכר אותו במחיר זול יותר?

פורסם

השיטות שמאחורי המחירים הזולים באופן שהוא ללא תחרות לא תמיד ברורות - אך כבר היו כמה וכמה מפתחות שיצאו נגד השירותים האלה, והבהירו שהן לא רואות גרוש מהמכירות שלהם.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

לא ידעתי... אמשיך לחקור את העניין הזה בגוגל.

תודה.

פורסם

אני קונה הרבה ב G2A אחרי שהוא פורסם פה באתר (המדריך השלם לקניית משחקים באינטרנט )

לפעמים מוכרים שם משחקים ממש בזול שפועלים רק באזור מסויים (למשל רוסיה) אז צריך לשים לב שרשום global בדף המכירה ויהיו על זה אזהרות לפני שמשלמים, הקודים הם חוקיים לגמרי, מה שכן, לרוב כשמשחק נמכר במחיר הרבה יותר נמוך ממה שניתן למצוא בסטים או דומיו זה בגלל שמוכרים קוד שהושג במהלך מבצע כזה או אחר והוא לא זמין יותר אבל אין עם זה שום בעיה.

לא נתקלתי בשום בעיות או חסימות ואת הקוד מקבלים או ממש במקום או למייל.

פורסם

הייתי ממליץ לקרוא את הכתבה בפוליגון בדיוק על זה. באופן אישי אני לא יכול להביא את עצמי לקנות מאתרים כאלה, ברור לי שהמפתחת לא רואה ממני הרבה וזה חלק חשוב מקניית משחקים. מעדיף לחכות למבצעים.

פורסם
  • מחבר

אז מה ההבדל למשל מול הקודים שמוכרים בהאמבל באנדל?

אפשר לקבל משחק עבור דולר אחד.

לרוב זה משחקי אינדי או משחקים פחות מתוקצבים אבל יש הרבה מקרים שאפשר להשיג משחקי AAA עבור סכום מצחיק (5-6 דולר).

וגם בהאמבל באנדל המפתחת לא תמיד מקבל את הסכום המירבי מתוך הקניה.

אז אני לא מבין מה כל כך שונה באתר הזה?

כמובן שאם הקודים גנובים או משהו אז זה סיפור אחר.

אבל אם מדובר על משחק בן 2-3 שנים שהופיע כמה פעמים בבאנדלים עבור סכומים נמוכים של 4-5 דולר, זה נשמע לי הגיוני שמישהו קנה כמות מסויימת של באנדלים ועכשיו הוא מוכר אותם.

שוב, אני לא יודע מה המוטו של האתר הזה ואיך הוא מתנהל בדרך כלל.

במקרה הספציפי של המשחק שחיפשתי, זה לא מחיר יוצא מן הכלל שלא ראינו בעבר.

פורסם

g2a, זה כמו ebay של מפתחות אם תרצה.

כל מוכר והסיפור שלו.

יש מוכר, שמוכר מפתחות בשיטתיות מסוימת, ובכמויות.

ויהיה מוכר אחר, שנפל בחלקו מפתח שבא לו למכור.

כך או כך זה לגיטימי לקנות משם, ואם משהו מרגיש שהוא מקפח את חברות המשחקים, גם זה לגיטימי.

כשאני קונה משם (וזה בעיקר כרטיסי הטענה לחשבון psn אמריקאי), אני לא מתעמק מאין השיגו אותם.

פורסם

G2A אחלה אתר לקנות ממנו. קניתי ממנו 2 משחקים ואין שום בעיות. ממליץ

פורסם

מחזק^

אני קונה מהאתר הזה קבוע ללא שום בעיות, ממליץ בחום!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל אם הקוד הזה לסטים קיים, זה אומר שהוא נקנה מחברה כלשהי, הרי הקוד לא יכול לצוץ סתם ככה.. אז החברה המפתחת כן קיבלה את הכסף שלה על זה. או שיש איזה משהו שאני לא מבין או לא יודע...?

בכל מקרה, קניתי משם כבר כמה משחקים ולא היו בעיות אף פעם. אז אני כן אמליץ לקנות משם

פורסם

לא יודע אם יצא למשהו לראות את הפרסומת שלהם בtwitch, פסיכית לגמרי...

פורסם
  • מחבר

חחחח נראה כמו הפרסומות של המשקה אנרגיה בסרט idiocracy למי שראה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים