עבור לתוכן

הכלב שלי נשך אדם זר, לא נראה לי שזה אשמתנו

Featured Replies

פורסם

שלום.
היום היה אצלנו טכנאי בבית והכלב היה חופשי בבית כמו תמיד (הוא לא מסוכן, ג'ק ראסל קטן מחוסן).
עכשיו אבא שלי הלך לעזור לו להביא דברים מהרכב והשאיר את הכלב לבד, והכלב כמובן לא עשה דבר... ישב בשקט.
פתאום הטכנאי החליט ללטף על דעת עצמו את הכלב, וכשהכלב הרגיש לא בנוח בגלל שזה אדם זר שנוגע בו בלי הפסקה - הוא נשך אותו באצבע. 
הטכנאי המסכן היה מבוהל ופנה למרפאה הווטרינרית להתייעצות, והווטרינרים הוציאו ממנו בכוח מידע לגבי הכלב (כדי לדעת אם יש לו מחלות וכל מיני כאלה). 
התקשרו לאבא שלי ואמרו לו שהוא מחר חייב להביא את הכלב להסגר של 10 ימים, כשעל כל יום הוא צריך לשלם 35 שקלים. 
אבל מה הקטע? קודם כל, אני לא זה שאשם שהוא ננשך - למה אני חייב לשלם את ההוצאות הכספיות? למה הטכנאי לא אמור לפחות להשתתף בחצי מההוצאות? 
ומעבר לזה, אם הכלב מחוסן עם כל החיסונים הנדרשים - על מה אני בעצם משלם? למה הכלב צריך לשהות במקום זר במשך 10 ימים? 
במרפאה הווטרינרית אומרים שהם לא מוצאים פרטים על הכלב למרות שיש לי את המסמכים והתעודות של החיסונים (אני חושב שאפילו גם קבלות) וגם יש לכלב שבב. 
מה אפשר לעשות במקרה כזה? 

פורסם

ככה זה החוק. אין לך הרבה מה לעשות.

זה קרה גם לי (וגם לביבי אני חושב)

פורסם

אתה לא חייב. החוק השתנה (בזכות ביבי) ומי שאמר לך את זה לא מעודכן ו/או שקרן נוכל.

פורסם

^ תקשיב לו.

לי זה קרה לפני שזה קרה לביבי.

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

אתה לא חייב. החוק השתנה (בזכות ביבי) ומי שאמר לך את זה לא מעודכן ו/או שקרן נוכל.

החוק לא השתנה. משרד החקלאות פרסם לפני שלושה חודשים תזכיר חוק (שזה שלב אחד לפני הצעת חוק אפילו) שמציע לתקן את פקודת הכלבת. ייתכן שיעברו עוד שנים לפני שהפקודה תתוקן בהתאם להצעת משרד החקלאות, אם בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים