עבור לתוכן

אוברקלוק זהיר לכרטיס המסך

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך  HD6770  SAPPHIRE זיכרון 1GB

אני רוצה לעשות לו אוברקלוק זהיר ויש לי מספר שאלות.

1. יש את התוכנה RIVA TUNER  ויש את ATITOOL  מה עדיף , האם עדיך להמהיר את הדרייבר או את הכרטיס המסך.

2. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק קטן מבלי להוסיף מאווררים עד כמה אני יכול להגיע.

3. איזו תוכנה מנטרת את הכרטיס ( חום מאמץ .. )

4. אני לא רוצה אוברקלוק קבוע אלה רק בזמן שאני מפעיל את הסימולטור P3D, וכשאני משוטט ועובד על תוכנות אחרות אני לא צריך את ההמהרה.

5. והכי חשוב האם אוברקלוק זהיר ישנה משהו וישפר את הגרפיקה או שאני לא ארגיש הבדל .

פרטים נוספים 

מעבד E8400 

זיכרון 6GB DDR2

לוח P5Q

פורסם

1, 2, 3: תשתשמש במדריך הבא: 
http://www.tomshardware.com/faq/id-2749337/safe-gpu-overclocking-guide-2015.html

הוא ממש מוצלח.

אתה יכול אחרי הבדיקה הראשונית (ב3/4 מהמהירות המקסימלית) לעצור ולא להמשיך לבצע עוד בדיקות

4. העומס שבו הכרטיס מסך עובד וזה כולל המהירות שבה הוא עובד, משתנה לפי העומס. כלומר, אם הסימולטור היא התכנה היחידה שאתה עובד איתה שמאמצת את כרטיס המסך היא היחידה שתפעל במהירויות גבוהות.

למרות זאת, אם אתה מתעקש לעשות את זה ידנית לתכנה MSI Afterburner (שבה משתמשים במדריך) יש אפשרות להגדיר פרופילים שונים, לא להיות בפרופיל ההמהרה באופן אוטומטי, ולעבור אליו, ידנית, רק כשתרצה.

5. עכשיו עברתי על תוצאות ההמהרה שאני עשיתי, ובאמת מדדתי במצב ביניים של השלב הראשון, ויש לי שיפור של בערך 30% בFPS של הבנצ'מרקים. עכשיו השאלה היא האם אתה תראה שיפור כזה.

נערך על-ידי snudler6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים