עבור לתוכן

החלפת קירור לכרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

טוב בואו נעשה קצת סדר בבאלאגן...

ככה יש לי כרטיס מסך מסוג ATLANTIS RADEON 9100,

http://www.sapphiretech.com/vga/9100.asp,

אז ככה - המאוורר שעל הכרטיס מרצד וצולע, והוא קצת מפמפם - נראה לי שהוא הולך לגמור את הקריירה...

יש בפני 3 אופציות:

הראשונה:

ללכת ל KSP ולנצל את האחריות שלי - שהם מן הסתם יציעו לי איזה R9200 במקום תוך שכנועים שלא מייצרים יותר את הכרטיס הזה ושזה יותר טוב (בקיצור אני מעדיף לעמוד מתחת למטוס של בין לאדן ולא ללכת ל KSP...)

השנייה:

יש לי מאוורר 60 מ"מ מסוג EVERCOOL עם סינק נחושת, הנה תמונה:

http://www.tweaktown.com/document.php?dId=158&dType=review

הייתי מאוד רוצה לחבר אותו לכרטיס מסך וככה גם להרביץ OC עצבני... וזה גם אופציה מאוד זולה מאחר ויש לי אותו זרוק....

השלישית:

לקנות איזה CRYSTAL ORB או מאוורר קטן שמתאים לסינק המקורי ופשוט להחליף מאוורר.... (שזה עולה כסף ועניינים)...

שלא לדבר על העובדה שלא מצאתי עד היום מאוורר מוכן שלא יצריך ממני לנתק את הסינק המקורי (המודבק בעצבניות)!

הייתי הכי רוצה את האופצייה השנייה, רק שאני לא יודע איך לנתק את הסינק שמחובר בעצבניות לכרטיס, המאוורר שלו נשלף עם 4 ברגים זה לא בעייה אבל הסינק עצמו דבוק ואין לי מושג איך להוריד אותו, ונגיד שתעזרו לי להוריד אותו - הבנתי שאפשר לתפוס את הסינק עם אזיקונים - איך בדיוק? מישהו יכול להראות לי דוגמא? אני לא מצליח לחשוב על דרך... מבחינת הסינק יש לו חור באמצע של החיבור ללוח אבל על הכרטיס אין לי מושג איך לתפוס את זה...

(אודה לכם אם גם תעזרו לי באופציה השלישית...)

תודה מראש לכולם...

פורסם

א. הEVERCOOL הזה נראה כבד...

מה אני הייתי עושה:

הולך לKSP ומבקש שיתקנו (לאו דווקה יחליפו לך את הכרטיס - לא משתלם להם) לדעתי יחליפו קירור.....

ואז בבית, אם אתה רוצה, תוריד את הקירור שתקבל ותרכיב את ה60ממ

יש לך על הכרטיס חורים לסינק? כי אם כן אז אפשר לקמבן משהו....

פורסם
  • מחבר

אין לי חורים לסינק, המאורר נחושת הזה באמת קצת כבד, יש לי VODOO BANSHEE שללא רחמים תלשתי ממנו את הקירור הפסיבי ולמרבה הפלא ללא תקלות, אני יכול לנסות להרכיב עליו, איך אני יודע אם הוא כבד מידי??

יש איזה דרך לדעת שהוא כבד מידי?

וד"א - איך אני אמור להוציא את הסינק המקורי? שמעתי מיתוסים על מקפיאים והרתחות למיניהם אבל מישהו פה ממש הצליח או ראה מדריך שעובד לזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים