עבור לתוכן

איך האוזניות hyperx?

Featured Replies

פורסם

אחרי ששאלתי בקשר למסדרופ וראיתי שהוא אמין רציתי לשאול האם האוזניות שוות ב 330 שקל? יש עכשיו מבצע ואני ממש רוצה לקנות אבל רוצה לוודא..

הקישור:

כאן

פורסם
ציטוט של mechanica

אחרי ששאלתי בקשר למסדרופ וראיתי שהוא אמין רציתי לשאול האם האוזניות שוות ב 330 שקל? יש עכשיו מבצע ואני ממש רוצה לקנות אבל רוצה לוודא..

הקישור:

כאן

היה לי Steelseries Siberia V2 USB Edition והם נהרסו לי (עבר זמנם, לא שמעו יותר מצד שמאל) ואז קניתי את ה HyperX Cloud II בארץ.

בינינו כל הקטע של ה7.1 זה קיטצ'י, כי בעצם זה ווירטואלי (אעלק), אבל זה תוסף חמוד שלא מזיק, מוסיף לך עוד טיפה עומק לסאונד. הסאונד מעולה ועמוק בזמן משחק, גם ללא ה 7.1

איכות הבנייה של האוזניות מעולה, הריפוד של האוזניים נעים ונוח וגם של הקשת על הראש, מאוד נוח ולא לוחץ. אתה לא מרגיש לחץ על האוזניים/ראש. הבנייה משלבת פלסטיק ובין הקשת לחיבור של האוזניות עצמם יש ברזל. כמובן שהאוזניות מכסות את כל האוזן וככה הם אטומות לרעשים מבחוץ.  וגם שיש אופצייה לכוונן את האוזניות לראש שלך.

האיכות של המיקרופון טובה מאוד, מעט מאוד רעשים סטטיים בהשוואה למיקרפון הגרוע שהיה לי בSiberia V2 USB Edition.

הכבל של האוזניות מצופה בבד, ככה שהפלסטיק לא חשוף. בסאונד קארד אתה יכול להשתלט על העוצמה של השמע וגם של המיקרופון שלך.

מבחינת אנבוקסינג, אתה מקבל את הסאונד קארד 7.1 (כביכול), קייס מגניב ששומר על האוזניות ואם לא אמרתי לך, אז המיקרופון הוא ניתן לניתוק מהאוזניות עצמם. אז יש אטם שאתה מכניס לחיבור של המיקרופון (במידה ואתה מנתק אותו) כדי שלא יכנס לבפנים אבק.  אם לא באלך להשתמש בסאונד קארד אז הם צירפו מתאם AUX וMIC. 

לאוזניות "גיימינג" עד ה500 ש"ח (בארץ) או 330 ש"ח במסדרופ, Hyper X Cloud II בחירה מעולה. תחטוף אותם, זה מחיר פצצה.

:biglaugh:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים