עבור לתוכן

דרך לחבר מידע בין 2 מחשבים ללא חיבור לרשת.

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי שאלה קצת לא שיגרתית, אולי למישהו יש עצה?

אני מחפש דרך יצירתית לחבר בין 2 מחשבים שכל אחד מהם יושב על רשת מאובטחת. אסור לחבר ביניהם כבל רשת או ראוטר כלשהו.

עזבו לרגע את היבט הבטחון מידע, זה מטופל.

עד עכשיו העברת המידע נעשתה ידנית על ידי כונן USB חיצוני. אני צריך שהפרוצדורה של ההעברת מידע תעשה בצורה אוטומטית פעם ביום בשעה מסויימת. 

ניסיתי על ידי סוויטש USB ובעזרת סקריפט הוא היה ממתג בין שני המחשבים אחרי שהמידע הועתק מהמחשב הראשון לכונן, ואז המחשב השני היה מושך את המידע.

הבעיה היא שהסוויטש הזה תומך רק בUSB 1.1 וזה היה איטי בצורה מחרידה.

יש דרך אחרת? אולי מוצר מסויים שיאפשר את זה?

תודה.

פורסם

יש להם גישה לאינטרנט? יש להם גישה לרשת רחבה יותר של הארגון או המקום?

תגדיר ביניהם VPN.

פורסם
  • מחבר

רעיון לא רע אבל אני לא חושב שזה יחזיק זמן רב, הארגונים יכולים להירתע מהכמויות המידע שיועלו לרשת. ואני חושב שהפורטים חסומים.אבל אני יבדוק את האופציה הזאת. 

עוד רעיונות?

פורסם

תראה,

התקשורת בVPN מוצפנת זה לא שזה פתוח לכל דיכפין.

אם זה פעם ביום אתה יכול להעביר באמצעות כונן חיצוני שמוצפן ברמת הדיסק (ביטלוקר למשל) ולהעביר ממחשב למחשב.

אם אתה רוצה אוטומציה מלאה בלי שאתה פיזית תצטרך לגשת לעמדה אז אתה חייב חיבור בין שני המחשבים בדרך כלשהי.

אם יש לך רשת פנימית של הארגון אשר המחשבים האלה מחוברים אליה פיזית אתה יכול להצפין את המידע ולהעביר בין מחשב למחשב לפני שאתה יוצא מגבולות הרשת המאובטחת, כשהמידע מועבר לעמדה השנייה שמאובטחת תבצע פענוח של ההצפנה.

הכל תלוי בכמה מאמץ צריך להשקיע לעומת כמה המידע הרגיש ומצדיק את המאמץ.

פורסם
  • מחבר

זו בדיוק הבעיה, שאלה שני ארגונים שונים. 

שתי רשתות עצמאיות ומנוהלות שונה. 

בגלל זה אני לא רוצה לערב כל דבר שדורש ממני להוציא מידע לאינטרנט אלה ממש בצורה פיסית לחבר בין שני המחשבים בעזרת כונן USB, אבל אני צריך אוטומציה.

פורסם
  • מחבר

Zelig192 תודה רבה רבה!!! זה בדיוק המוצר שחיפשתי!!!

לא מבין איך לא ראיתי את זה עד עכשיו.

נתקלתי עכשיו במוצר הבא:

http://www.j5create.com/our-products/wormhole-switches/juc500.html

נראה בהחלט מה שאני צריך, הזמנתי, מקווה שיעבוד כמובטח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים