עבור לתוכן

ומי אמר שהאמריקנים לא מועילים בעיראק ?

Featured Replies

פורסם

א- זה נכון וב' מי הפך את הקטע של "כיבוש" לכזה דבר שלילי ורע... כיבוש זה דבר שעושים והרבה פעמים בצדק, מי לא יסכים איתי שמגיע לנו הרבה איזורים בשומרון ובטח שאת הגולן ?

שליט פאשיסטי מטורף, רוצח וחרא של בנאדם שמפתח טרור לא צריך להיות בשלטון על כדור הארץ ואם יש עם כזה שמקבל שליט כזה ולאותו שליט יש צבא פרטי מתוך אותו עם... אז לא מגיע לעם כזה עצמאות צריך לכבוש אותו, לארגן שם את המדינה, להרוג את מי שצריך אם צריך ולשקם את המקום.

אם בת"א הייתי רואה אנשים תורמים כסף בהמוניהם לארגונים שנוסעים לירדן לפוצץ אוטובוסים ולהרוג אזרחים לא הייתי מתפלא לראות טנק אמריקאי מול החלון שלי שאני קם בבוקר ואחרי זה שלא יתפלו ויקראו לנו פאשיסטים שרואים תמונות של ילדים בני 4 זורקים אבנים על טנקים בג'נין.

פורסם

א- זה נכון וב' מי הפך את הקטע של "כיבוש" לכזה דבר שלילי ורע... כיבוש זה דבר שעושים והרבה פעמים בצדק, מי לא יסכים איתי שמגיע לנו הרבה איזורים בשומרון ובטח שאת הגולן ?

פורסם

כיבוש .. רעיון מוזר , אין נוצרה צרפת ? אין נוצרה ארה"ב ? אנשים לא חושבים יותר מידי , איך נוצרה ישראל לפני שלושת אלפים שנה ? איך נוצרה מצריים ? כדור הארץ לא נברא מחולק למדינות , ומי שיקבע כי שטח שנלקח ממדינה שתקפה אותך לא גורלו להיות שלך ?

אני שריד של שבט האדם הקדמון ששלט בירדן של התקופה ההיא , הם כבשו את הבית שלי.. לפני 56 מליון שנה , סבא של סב סב סב אמאמא שלו או משהוא חיי שם ושלט על כל האיזור , תראה איזה כובשים פאשיסטים הם , ככה גנבו לי תמדינה ..

פורסם

אנחנו כובשים (זאת עובדה), ופאשיסטים - מכיוון שאנו דוגלים בכוח בגלל ש""הערבים מבינים רק באלימות""...

אנחנו?

מי זה אנחנו?

הגדר אנחנו בבקשה...

פורסם

אנשים מה אתם רוצים בסך הכול תמונה נחמדה שאיזה אידיוט משועמם (גם אני אם הייתי תקוע שם הייתי משועמם) כתב נתן לאיזה ילד 2 דולר כדי שיחזיק ונתן לחבר שלו לצלם כדי לשלוח לכול הכוסיות בבית שמפחדים מידי כדי להתגייס (גם האמריקאים צריכים לגייס את כולם בגיל 18 לדעתי) ולהתלהב עליהם קצת

אבל דוגרי נחמד אהבתי

פורסם

אז הנה אני אומר לך שהאמריקאים פאשיסטים וכובשים. וכן, אם היינו עושים את זה אז גם הייתי אומר את זה. אבל בלי קשר למקרה הספציפי הנ"ל, תיווכח בעבודות: אנחנו כובשים (זאת עובדה), ופאשיסטים - מכיוון שאנו דוגלים בכוח בגלל ש""הערבים מבינים רק באלימות""...

אחח Vega , עדיין לא מבין מה קורה פה ?

הבעיה שאתה מסונוור מהפילוסופיה שלך , ומעצם העובדה שאתה פשוט בן אדם טוב , שקל לרמות .

תומך בזכויות האדם , אוהב דמוקרטיה ... כל אלו דברים טובים .

ואם כולם היו כמוך , לא הייתה שום בעיה בעולם וברור שלא היתה שום בעיה עכשיו פה בארץ .

אך זאת לא המציאות .

לא כולם כמוך בעולם .

אתה באמת חושב שאנחנו יצרו את ה"פלסטינים" של היום למי שהם ? , על ידי ה "כיבוש" ? ...

כל הדברים האלו נאמרים בדיוק רק כדי שאנשים כמוך יאמינו בזאת , בזמן שהם ימשיכו להרוס את המדינה , ולפוצץ אנשים .

האנשים שהמציאו את השיטה הזאת מסתתרים מאחורי כל המוסלמים , ולא משאירים עקבות .

כנראה שגם אף אחד ימצא הוכחות לפעולות שלהם (אני אישית יודע מי הם) ...

כל המוסלמים של העולם פשוט מנוצלים , והם הכלים של כל המשחק המלוכלך הזה .

המטרה היא פשוט להשמיד את ישראל ואת ארצות הברית .

הם יצרו עם "פלסטיני" שפשוט שטוף מוח , כולו מבוסס על שינאה וכוח .

כמובן לא כולם שם כאלו , אך לצערינו הרוב .

אתה יכל לקרוא ראיון מאוד מעניין אם טרוריסט מוסלמי , "פלסטיני לשעבר" .

שפשוט התעורר משטיפת המוח הזאת .

The Conversion of A Committed Palestinian Terrorist

תקרא חלק ראשון ושני .

פורסם
  • מחבר

לא חסר מקרים של חיילים שמתסלבטים במחסום על פלשתינאים

אתה צוחק ?

במיוחד בשביל זה הקימו את מג"ב :P

פורסם

שליט פאשיסטי מטורף, רוצח וחרא של בנאדם שמפתח טרור לא צריך להיות בשלטון על כדור הארץ ואם יש עם כזה שמקבל שליט כזה ולאותו שליט יש צבא פרטי מתוך אותו עם... אז לא מגיע לעם כזה עצמאות צריך לכבוש אותו, לארגן שם את המדינה, להרוג את מי שצריך אם צריך ולשקם את המקום.

אם בת"א הייתי רואה אנשים תורמים כסף בהמוניהם לארגונים שנוסעים לירדן לפוצץ אוטובוסים ולהרוג אזרחים לא הייתי מתפלא לראות טנק אמריקאי מול החלון שלי שאני קם בבוקר ואחרי זה שלא יתפלו ויקראו לנו פאשיסטים שרואים תמונות של ילדים בני 4 זורקים אבנים על טנקים בג'נין.

כיבוש זה לא דבר רע, האמנם? מן הסתם כל מצב שבו יש לך עם שאתה מדכא אותו הוא ישאף לצאת מהדיכוי... ודיכוי "צודק" - איך זה צודק, אם זה גורם להם לעשות אינטיפדה (התקוממות) וכל החרא הזה.

יותר מדי אנשים הוקרבו על מזבח הצדק! צדק בתחת שלי, כיבוש לא יכול להיות צודק, כי אנחנו מאכילים אותם בחרא והם מחזירים לנו באותו מטבע.

פורסם

כיבוש זה לא דבר רע, האמנם? מן הסתם כל מצב שבו יש לך עם שאתה מדכא אותו הוא ישאף לצאת מהדיכוי... ודיכוי "צודק" - איך זה צודק, אם זה גורם להם לעשות אינטיפדה (התקוממות) וכל החרא הזה.

יותר מדי אנשים הוקרבו על מזבח הצדק! צדק בתחת שלי, כיבוש לא יכול להיות צודק, כי אנחנו מאכילים אותם בחרא והם מחזירים לנו באותו מטבע.

אתה קראת בכלל מה אני כתבתי לך ?

ואיזה כיבוש ?

כל פעם שתוקפים אותנו ארצות השכנות במטרה להשמיד את ישראל , הצבא הישראלי מצליח להגן על המדינה הזאת ומנצח כל מלחמה .

והם מתחילים ב"ישראל כובשת" , כשהם עצמם מתחילים את המלחמות .

בשש ימים הצבא הצליח לנצח שלוש מדינות שרצו להשמיד את כל המקום הזה ,כדי שתוכל לחיות פה.

ואתה מתחיל לזבל את השכל על "כיבוש" .

כל הפעולות שננקטו על ידי ישראל ,הן במטרה להגן על המדינה ועל חיי תושביה !

ולא כדי ל"אמלל" איזה "עם" .

פורסם

תראה זה נכון שאנחנו כרגע שולטים על כמה מיליונים של פלסטינים וזה נכון שכבשנו את יהודה ושומרון אבל למען השם את יהודה ושומרון כבשנו מירדן ולא מהפלסטינים אז הפלסטינים יכולים לסתום את הפה, ואת עזה את עזה בכלל לא כבשנו עזה היא הטעות היחידה בהסכם השלום שלנו עם מצרים אנחנו החזרנו למצרים את חצי האי סיני שכבשנו מהם ובתמורה הם הביאו לנו חצי מיליון פלסטינים עם עזה שבשך השנים התרבו ועכשיו הם איזה מיליון וחצי אני יודע.

הקיצור הפלסטינים יכולים לסתום את הפה אולי כבשנו שטח אבל הוא בכול מקרה לא היה שלהם ואם אנחנו מוכנים לתת להם אותו שיבנו בו מדינה אז הם צריכים להגיד לנו תודה רבה ולא להתחיל להתווכח מה עוד הם יקבלו, אם הם לא אוהבים את העובדה שאנחנו שולטים עליהם שילחו למצרים נראה אם יקבלו אותם בכלל.

אני יכול להגיד לכם דבר אחד הפלסטינים רוצים את כול המדינה הכול ושאנחנו נחזור לאירופה תימן אמריקה קיצר למאיפה שבאנו, אני אומר לכם את זה כי אני כיתה י' עכשיו ואני לומד בדיוק את הזבל הזה של יחסים יהודים ערבים ובריטים, בקיצור הבריטים הציעו לערבים את כול הנגב כו יהודה שומרון ועזה והגליל העליון ולנו רק את רצועת החוף מאשקלון או משהו עד למעלה והערבים לא רצו תבינו הציעו להם בערך 70% מישראל של היום והם לא רצו מה נשתנה מאז להיום כלום!! הם רוצים הכול ולא יעזור לאף אחד כלום!!

קיצר כול זה OFF TOPIC נחזור לנושא תמונה אכזרית אבל מה לעשות יש גם צד מצחיק חא חא חא חא

פורסם

אם היינו מאכילים אותם חרא, הם היו מתים...

אתה נשמע כמו כרוז מהלך של יחד... מזה מזבח הצדק ? אחרי זה ביום השואה אומרים שהעולם שתק... בגלל אנשים כמוך העולם "שתוק" (שד"א אני ממש לא מאמין בבולשיט הזה שהעולם שתק לגבי מלחמת העולם השנייה אבל לא משנה), זיבי על הפלשטינאים, העם הכי חרא בעולם, אתה יודע מה קורה במדינות כמו צפון קוריאה? ואנשים רסמי הולכים ללק לערבים... כוס אמא שלהם, יש שליטים בעולם שרוצחים את העם שלהם ומפתחים נשקים להשמדה המונית (במטרה להשמתמש בו ולא להרתיע) וחצי עולם תומך בקבוצה הכי שפלה בתולדות האנושות שמפוצצת אזרחים באוטובוסים.

אתה צודק, עם כבוש זה עם מדוכא... למה לכבוש את העם ? מי אמר לכבוש עם? שטחים כובשים לא עם... העם יכול לעוף מפה, לירדן, למצרים, ללבנון, לסוריה... לאחים שלו.

נראה לך שאני רוצה להיות שליט של ערבים ? ממש לא, אני רוצה את השטח שהם גנבו מהנצחון שלנו בששת הימים וחבל שפשוט לא לקחנו אותם והעפנו אותם מהבית, כי לא מגיע להם להיות "בבית" (עלק בית שלהם...).

תראה את הגולן... אני לא רואה שם עם מדוכא, אני רואה שם ישראלים מאושרים בחבל הכי יפה בארץ וכן ירבו עוד מקומות כאלה.

הסורים וחראות כמו חיזבללה, אתה יודע איזה מקומות מדהימים יש להם בלבנון בסוריה ? פשוט מקסים שם, יש להם פסגות הרבה יותר גבוהות מהחרמון, שטחים ירוקים עצומים, נופים מדהימים... לא רחוק מיוון ביופי, רק מה... הם סתם החליטו שרע להם אז שאין להם מה לעשות הם יורים מרגמות על אנשים שטוב להם בחיים, אנשים שגרים בקרית שמונה, ובמטולה... למה ? סתם, כי אין להם מה לעשות בארץ המקסימה שלהם, אז במקום לשחרר את הלבנונים (כי יש אחלה אנשים שם כמו אנשי צד"ל) אנשים כמוך - עודדו בריחה משם, מחזקים ארגונים שהורסים לנו את העולם כמו החיזבללה, מפקירים את כל תושבי לבנון וכל אנשי צד"ל שללא כל התרעה פשוט ברחנו להם באמצע היום, לא נתנו להם פה להשתקם ולהביא את הרכוש שלהם... ואחרי זה אתה רוצה שלום ? יש גבול לפציפיזם, כשצריך להילחם נלחמים, אתה לא מבין שבצד השני יש מי שיתרום כסף בשביל שאנשים כמוך ימותו, סתם ככה... כי אתה יהודי או אמריקאי או בריטי ?

"אנחנו" תודה רבה... לא עם פשיסטי, עם כובש ? כן, אני גאה להיות כובש כשצריך, למה לא כבשנו את עמאן ? למה לכבוש אותם ? שכנים שלנו, חיים אתנו בשלום... למה לכבוש אותם ? נכון, לא צריך, מקומות כמו הגולן כן צריך... ואני גאה כישראלי ב67 ובכיבושים שלנו.

איזה עם אנחנו ? אנחנו עם לא פטריוטי, עם שחצי ממנו לא מסוגל להקשיב למה שהאויב אומר לו בפנים, עם שנותן חשמל ומים לאויבים שלו, עם שכובש עמים אחרים (ולא בצדק כי מי אנחנו שנהיה שליטים על הפלשטינאים האלה ? לא מגיע להם שלטון הם צריכים ג'ונגל) ואנחנו עם שיש לו אזרחים בוגדים, ואנחנו עם שיש לו אזרחים שמלקקים לאויב, אבל פשיסטים אנחנו לא.

פורסם

MORTAR על תירד על הבנאדם, אבל כול מה שאמרת נכון ואני תומך בדעה הזאת, VEGA אתה יודע מה הלך ברואנדה ובכול המדינות האלה באפריקה שעדיין הוך שואה פשוט שואה איזה 500000 איש נהרגו כאשר שבט אחד טבח בשני ולמישהו בעולם אכפת?? איזה צרפתי מחורבן קם ואמר תראו רוצחים את האנשים האלה לא פשוט לא ואתה יודע למה כי לערבים יש משהו שחור אני לא מדבר על החרא המסריח שלהם אלה על הנפט שלהם ולמדינות כמו צרפת גרמניה וכול המלקקים רק אכפת מהנפט ככה זה היה בעבר וככה זה יהיה עד שיגמר הנפט כבר וימציאו משהו חדש ואז נראה מי יעזור לערבים ויתמוך בהם.

ועוד משהו מעניין כמה מדינות ערביות יש ומה השטח שלהם ביחס לישראל?? מדינות ערביות יש איזה 10 לפחות ויותר אם נחשיב את כול המוסלמיות מה השטח שלהם ביחס לישראל מממ בערך פי 1000 אז מי כובש מי שרוצה הכול כשיש לו כמעט הכול או מי שרוצה רק מעט כדי שיוכל לחיות בבטחון ובשקט תבין כבר הם חרות כולם בלי יוצא מן הכלל א8ולי פה ושם יש כמה באמת טובים שרוצים שלום אבל רובם פשוט רוצי לראות אותך באוטובוס הבא.

תקרא קצת כתבות ותראה איזה חינוך הם מקבלים, נראה לך שאין להם כסף לשקם את כול הפליטים שיש להם בעזה, יש להם מלא כסף רק לפני שבוע הם התרימו ביום אחד!! 120 אלף דולר אבל למי הלךל הכסף לזרוע הצבאית (עלק צבאית שולחת צינור עם חומר נפץ וקוראת לו טיל חחח קאסאם) של החאמס ולמי כול הכסף שמגיע הולך לעראפת ולטרור אז תבין זה לא שאין להם כסף והם עניים, יש להם כסף הבעיה שחלקו הולך לעראפת שהוא המנהיג "שדואג" להם והחלק השני הולך לטרור.

פורסם

כמה שאני מסכים עם מורטר ופרקאש.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים