פורסם 2004 באפריל 1021 שנים איזה משחקים מקבלים אם הכרטיס קול הזה למי שלא יבין דיברתי אל SOUND BALSTER AUDIGY2 SZ GAMER RETAIL בלי להגיד לי שזה לא שווה לי... אני שואל מה מקבלים לא אם זה שווה לי או לא
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים את Tomb Raider החדש ואת ריינבו סיקס 3. (כל אחד מהם על 2 דיסקים)וגם דיסק הדגמה של DVD-A כלומר דיוידי אודיו (מוזיקה שהוקלטה ב 5.1 וב 24 ביט)HF
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מהאתר שלהם:Star Wars® Jedi Knight®: Jedi Academy Halo® Combat Evolved Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness Tom Clancy's Rainbow Six® 3: Raven Shield Tom Clancy's Splinter Cell® (Includes 3 additional missions)זהו.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים תגידו לא נמאס לכם עם הטעויות כתיב המעצבנות האלה?...מקבלים עם הכרטיס... ולא מקבלים אם הכרטיסאתם נותנים רושם של ילדים בכיתה גמעצבנים!
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים ואתה כתבת "טעויות כתיב", כי לא היית בטוח אם לשים ע' או א' ב- "שגיאות כתיב", נכון?
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים וואלה נראה לי שאתה צודק הרי מי אומר "טעויות כתיב"??מצחיק שהוא עוד ניסה לתקן אותם.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים תישארו בנושא, את שיעורי הלשון תעשו בפרטי.וד"א, אפשר להגים גם טעויות וגם שגיאות.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים תישארו בנושא, את שיעורי הלשון תעשו בפרטי.וד"א, אפשר להגים גם טעויות וגם שגיאות.גדול !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.