עבור לתוכן

מנהל משימות - מישהו ראה פעם תקלה כזאת ?

Featured Replies

פורסם

מנהל המשימות פתוח בצד איפה השעון מחשב אני לוחץ " שחזר " כדי להיכנס אליו והוא נתקע אי אפשר ללחוץ על התפריטים שלו הגרף של המעבד והזיכרון מתחיל להשתגע לרוץ כמו מטורף כל מה שכתוב למטה מחוק צילמתי מסך ועד שאני לא לוחץ ריסט זה לא נפתר , ניסיתי עוד כמה פעמים לפתוח את המנהל משימות בצד של השעון " שחזר " וזה נתקע והמעבד רץ על 100 אחוז כמו מטורף לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי .

הגרף של המעבד רץ מהר מאוד על 200 קמש זה לא זז רגיל ולאט כמו במצב נורמלי 

ראיתי שהיה רשום : OUT OF MEMORY בדפדפן של האופרה לא יודע אם זה קשור

אולי זה קשור ל PAGE FILE למרות שקשה לי להאמין יש לי 8 גיגה בייט זיכרון ושמתי את ה PAGE FILE על 1000 מגה הסתכלתי ב EVEREST ה PAGE FILE בעומס בקושי מגיע ל 300 מגה .

ללא שם.png

נערך על-ידי iveco

פורסם

מעבד עובד במקסימום וברצף "תוקע" את מנהל המשימות. איזו תוכנה מופעלת ברקע (זו עם הסמל העגול  בצבעי ירוקת) ?

מתי לאחרונה "טיפלת" במחשב לניטור וסילוק מזיקין - תוריד malwarebytes סרוק ונקה את המערכת.

פורסם
  • מחבר

הסמל הירוק זה פנדה אנטי וירוס - סרקתי את המחשב איתו והוא לא מוצא כלום ,

פעם ראשונה בחיים שלי אני רואה דבר כזה הגרף של המעבד מתחיל לרוץ כמו מטורף ואי אפשר לסגור את המנהל משימות רק ב RESET

יכול להיות רכיב חומרה דפוק במחשב ?

הדבר האחרון שעשיתי במחשב זה להתקין UBLOCK URIGIN וצפיה בסרט B באינטרנט .:x

הקטע שזה קורה לי רק בפתיחה של המנהל משימות .

פורסם
  • מחבר

יצא לי פעמייים  ---- נראה לי משהו נדפק לי במחשב 

נערך על-ידי iveco

פורסם
ציטוט של HelpSupport

תוריד malwarebytes סרוק ונקה את המערכת.

אני מסתפק ב- Defender של מיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

פעם ראשונה אני רואה תקלה שכל החלק התחתון של המנהל משימות נעלם והגרף של המעבד רץ כמו מטורף והגרף של הזיכרון ממש למטה וגם אי אפשר לצאת מזה בלי ללחוץ ריסט .

משהו הזוי לגמרי הרצתי גם באברסט בדיקה למעבד זיכרון בדיקת מאמץ ולא קרה כלום הכול חלק עד שמגיעים למנהל משימות ושמים אותו במיזעור ליד השעון של המחשב אם הוא לא במזעור לא קורה כלום משהו הזוי לא יודע אם אי פעם איזה טכנאי נתקל בתקלה כזאת .

בהתחלה חשבתי שאיזה כפתור במקלדת תקוע , אני אחקור לגבי זה ממש תקלה נדירה .

שאני מוריד את ה V " הסתר כאשר ממוזער " אין שום בעיה והמחשב עובד רגיל אני עובד שנים עם מחשבים תקלה כזאת פעם ראשונה אני נתקלתי בה , כל הסימנים ליד השעון של המחשב זה תוכנות שנמצאות בזיכרון ? קשה לי להאמין שיש לי בעיה בזכרונות .

נערך על-ידי iveco

פורסם

בדוק בחלון של מנהל המשימות תחת תפריט תצוגה- מהירות עדכון. משם אפשר לשלוט על כמה מהר הגרף "ירוץ".

תריץ במצב בטוח לפי הסדר הבא:

EsetOnlineScanner

Malwarebytes

SuperAntiSpyware

ובמידה ועדיין התקלה לא נפתרת, ורק במידה ואתה יודע לבצע, סרוק עם Hijackthis וטפל נקודתית במזיקים שהוא מוצא (שוב- רק אם אתה יודע מה אתה עושה!).

אם עדיין יש בעיות אחרי ביצוע הנ"ל תודיע כאן ונמשיך הלאה.

פורסם
  • מחבר

אני חושש שקיבלתי VIRUS דרך האופרה / או התוסף של האופרה Ublock Origin וכך היה :

מישהו בבלוג פה המליץ לי על החוסם Ublock Origin במקןם ה ADguard ואחרי ההתקנה היה לי משהו מוזר לאללה עם המנהל משימות .

קראתי קצת בגוגל וראיתי שגוגל כרום לא מזמן הסירה את ה " UBLOCK ORIGIN " מהחנות שלה 

ולא ממש היה פירוט למה / אולי פירצת אבטחה ?

היה לי אנטי וירוס " פנדה " החינמי סרקתי לא מצא וירוס אחד הכול תקין , הסרתי אותו התקנתי AVIRA הוא מצא 6 " בעיות " תוכנות לא רצויות / מלוור בקיצור מצא משהו ... היה רשום CANDY לא זוכר את המלוור המלא .

הסרתי את ה UBLOCK ORIGIN ושמתי ADBLOCK .

חוץ מהוירוסים שהפנדה פיספס הוא כל תוכנה מזהה כמו וירוס דיי מעצבן ודווקא את הוירוסים שנכנסו לי הוא לא זיהה כלל ... זה אולי המחיר של חינם  למרות ש ESET אנטי וירוס לא חינמי והוא דיי דרעקס' לפי הבנצמרקים ברשת .

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

עכשיו הוא זמין לפני כמה חודשים הוא לא היה זמין , וכרום הסירו אותו תקרא קצת בגוגל

פורסם

הסירו אותו כי השם היה דומה לUBLOCK "המקורית".

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם זה קשור לוירוס אבל אני משחק ב WOT המעבד שלי מגיע בקלות ל 60-70 אחוז

נתקע כזה " לאגים " ככה זה נקרא ? אין רצף 100% קטעים של פריזים כאלה

כל משחק ה G2030 מתאמץ כמו סלרון , אפילו באתרי אינטרנט כבדים כמו YNET הוא על 25-50 אחוז זה סלרון בהסוואה ... אני מצטער שקניתי אותו סתם מעבד חלש .

הייתי צריך ללכת מינימום על I5 והכי הכי גרוע על I3 שגם הוא חלש , בארה"ב לא סופרים את ה G ישר מתחילים ב I3 כאילו ה G לא קיים בכלל לא פונקציה .

ה 3770 בכלל לא מתאמץ הליבות שלו גג על 30-40 אחוז במאמץ גג שיחקתי איתו , תענוג של מעבד

המאמץ של המעבד CPU USED יכול להיות קשור גם לטמפרטורה / דיסק קשיח שמתאמץ ? הוא מושפע מזה ?

לכידה3.PNGה

הפעלתי WOT תסתכלו כמה המעבד מתאמץ :

לכידה4.PNG

תסתכלו על הטמפרטורה של הכרטיס מסך איך עלתה :

שמתי את הרמה של הגרפיקה על " מדיום " 

לכידה5.PNG

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי עומד בכל הדרישות חוץ מהממומלץ " מעבד I5 " שלרוב האנשים אין .

למי יש I5 ? לרוב יש מעבדים כמו שלי G/סלרון או גג I3 

אני לא מאמין שכל מי שמשחק ב WOT יש לו מעבד I5 ומעלה 

בלינק שנתת יש דרישות " מינימום " ואני עובר אותם בקלות  יש לי :

מעבד - G2030

זיכרון - 4X2 GB 1333

כונן קשיח 500X2 GB SATA3

כרטיס מסך - GTS450

שאני שם את הכרטיס מסך על הגדרות גבוהות MAXIMUM / HIGH הוא מגיע ל 97 אחוז ניצול ה GPU והטמפרטורה מגיעה ל 70 מעלות זה מפחיד אותי למרות שאפשר עד 100 .

נערך על-ידי iveco

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים