פורסם 2002 באפריל 323 שנים אני חושב לקנות מצלמת אינטרנט ורציתי לקבל המלצות מה לקנות איזה פרטים צריך לדעת לפני שקונים, רזולוציה וכו'.ראיתי שהרבה אנשים פה מעלים תמונות כמו מודינג למשל, גם אתם משתמשים במצלמת אינטרנט?תודה
פורסם 2002 באפריל 323 שנים למצלמות אינטרנט יש בד"כ איכות גרועה מאוד על פני מצלמות דיגיטליות, השימוש היחידי שאני עושה במצלמת האינטרנט שיש לי הוא שיחות מדיי פעם עם קרובים שלי בארה"ב, וגם זה באיכות מאוד גרועה של תמונה, הצעה שלי, בשביל איכות נורמלית, קנה מצלמה דיגיטלית ב-200 שקל שאומנם לא תיתן לך את האיכות הכי טובה, אבל תספק אותך, וכל זאת באותו מחיר של WEBCAM.
פורסם 2002 באפריל 323 שנים מחבר אוקיי, אז אני הולך על מצלמה דיגיטלית, אתה יכול לתת לי דגם של מצלמה דיגיטלית או לפחות חברה?
פורסם 2002 באפריל 323 שנים יש כמה חברות טובות:NIKON,MINOLTA שהם קצת יקרות אבל מצויינות,ומצד שני יש את UMAX שהיא פחות טובה אבל דיי זולה.הצעה שלי, תלך על משהו באמצע...
פורסם 2002 באפריל 323 שנים מחבר אני צריך לדעת איזה מצלמה נחשבת טובה מבחינת פיקסלים.למשל: 352X288 זה נחשב טוב או גרוע?
פורסם 2002 באפריל 323 שנים חשבת על ה - Creative Webcam Go Plus גם מצלמה דיגיטלית וגם WEBCAM של חברה אמינה
פורסם 2002 באפריל 323 שנים יקר.... בנאדם יקר.. ולא מצדיק את האיכות.יותר פשוט לקנות כרטיס טלוויזיה פשוט וסביר עם video inלחבר אליו כל הזמן את המסרטה...תוכל להשתמש בה כמצלמה דיגיטלית.. או כוובקאמ מפוצצת! האיוכת תחסל כל וובקאם...
פורסם 2002 באפריל 323 שנים למצלמות אינטרנט יש בד"כ איכות גרועה מאוד על פני מצלמות דיגיטליות, השימוש היחידי שאני עושה במצלמת האינטרנט שיש לי הוא שיחות מדיי פעם עם קרובים שלי בארה"ב, וגם זה באיכות מאוד גרועה של תמונה, הצעה שלי, בשביל איכות נורמלית, קנה מצלמה דיגיטלית ב-200 שקל שאומנם לא תיתן לך את האיכות הכי טובה, אבל תספק אותך, וכל זאת באותו מחיר של WEBCAM. אין דבר כזה. דיגיטלית טובה מתחילה בהרבה יותר. ראיתי, שמוכרים דיגיטלית נחמדה 1.3 מגה פיקסל, לא "הכי מדהימה", אבל עולה רק 800 שקל ומספק את כל הצרכים.
פורסם 2002 באפריל 323 שנים נראה לי שהוא רצה מלחתחילה לקנות מצלמת וועידה כי הוא ידע שהוא יכול גם לצלם איתה סרטים ולתקשר דרכה...ואם זאת .. ייתכן ואני טועה.
פורסם 2002 באפריל 323 שנים מחבר בעקרון אנ מחפש מצלמה דיגיטלית אבל יש הרבה מצלמות שהם גם webcam וממש לא אכפת לי לקבל 2 דברים במוצר אחד ;Dהעיקר שתיהיה מצלמה נורמלית ואם היא גם webcam מה טוב ;D אבל זה לא קריטי.
פורסם 2002 באפריל 323 שנים מחבר יקר.... בנאדם יקר.. ולא מצדיק את האיכות.יותר פשוט לקנות כרטיס טלוויזיה פשוט וסביר עם video inלחבר אליו כל הזמן את המסרטה...תוכל להשתמש בה כמצלמה דיגיטלית.. או כוובקאמ מפוצצת! האיוכת תחסל כל וובקאם...בקרוב יהיה לי כרטיס מסך עם video in, אפשרי לחבר מצלמת וידאו לשם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.