עבור לתוכן

התלבטות בין שלושה נגני סנסה.

Featured Replies

פורסם

למען שמו באהבה
יש לי נגן סנסה קליפ פלוס בנפח 4 ג'יגה ועד היום השתמשתי בו בכרטיס זיכרון של 16 ג'יגה. הוא מחזיק 8 שעות נגינה בתנאי ההגדרות האופטימליות של סנדיסק, ובאייבורי אמרו לי שאני יכול לממש עליו את האחריות.
ההתלבטות היא בין שלושה אופציות:
1. להישאר עם הקליפ פלוס. יש לו רשמקול, והוא יותר נורמלי מהאופציות שקיימות כיום, אותן אקבל כמימוש האחריות.
2. להחליף לקליפ ג'אם. הוא מגיע בנפח בודד של 8 ג'יגה, וככה ארוויח 4 ג'יגה נוספים.
3. להחליף לקליפ ספורט. הוא מגיע עם אוזניות in-ear נורמליות שישמשו אותי בצורה טובה ברכיבה על האופניים.
ושאלה נוספת- הנגנים החדשים יכולים לקרוא בצורה טובה כרטיס זיכרון של 16 ג'יגה?
תודה רבה!

פורסם

בדיוק התלבטתי קצת על נושא נגן כזה לאחרונה, ורוב דעות האנשים שקראתי סיכמו את הדבר הבא:

* הקליפ פלוס עדיף מהאופציות הנוכחיות מבחינת נוחות שימוש ופי'צרים (למרות שלא התעמקתי מספיק כדי להבין במה בדיוק הוא עדיף)

* הג'אם הוא גרסה קצת מסורסת של הספורט, ולכן משניהם הספורט עדיף. לפי הנתונים הסוללה שלו מחזיקה קצת יותר זמן.

לא שמעתי על בעיות עם הנגנים האלה וכרטיסים בנפח 16GB. מה שכן, הבנתי שהנגן רואה את הכרטיס ואת האחסון הפנימי בנפרד, ואי-אפשר לעשות playlist שמשלב את שניהם, ושבכל מקרה shuffle מוגבל ל2000 שירים.

לפי המפרט הם תומכים עד 32GB, אבל סנדיסק ממליצים עד 8GB. יכול להיות שזה בין היתר בגגלל מגבלת הshuffle שציינתי.

http://kb.sandisk.com/app/answers/detail/a_id/200/~/highest-capacity-memory-card-supported-by-a-sansa-player

נראה שהבחירה שלך היא בין נגן יותר טוב אך ישן ועם סוללה שחוקה, לבין נגן פחות טוב, אך עם יותר נפח אחסון.

פורסם
  • מחבר

המגבלה של ה-2000 שירים היא מטופשת.
נכון לעכשיו, גם ככה הקבצים נמצאים רק על כרטיס הזיכרון.
צריך רק לבדוק לעומק את עניין הכרטיס זיכרון.
יש לך קישור לדיונים שנעשו בנושא, בשביל להבין את עניין הפיצ'רים ונוחות שימוש?

פורסם

האמת שלא. לפני כמה שבועות פשוט חיפשתי "sansa clip sport vs jam" או משהו כזה, כשרציתי להחליט איזה מהם עדיף לרכוש עכשיו (אם בכלל).

פורסם
  • מחבר

אגב, התמיכה של סנדיסק נתנו לי מענה בנוגע למגבלה של ה-8 ג'יגה- זה בדיוק בגלל העניין של ה-2000 שירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים