עבור לתוכן

Looking for a motherboard

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

For the motherboard shouldn't I add 20 nis and get the Epox ?

as for the 2500 mobile, I'm currently not in Israel so I can buy it here eventually, the thing is that I'm afraid that something will happened and I'll have no guarantee.

One more question, without OC which is better the mobile or the normal ?

Thanks again for all the help.

פורסם

בלי אוברקלוק הרגיל יותר טוב כי יש לו יותר באס אבל במובייל זה לא בעיה להעלות את הבאס....

אם היה לך תקציב לזכרונות טובים הייתי ממליץ על האיפוקס אבל גם האביט טוב.

פורסם
  • מחבר

Well I'm going to go with Epox cuz of the dual lan which I need, Samsung 3200 one stick 512 and 2500 M or normal depending on the difference I'll get it at.

As for a cooling system I'll get the alx800.

I'm not opting for better memory than the Samsung since I not going to do something "atzebani" only going to get it to something like a xp3200.

פורסם

אה אם זה מה שאתה מתכנן אז סבבה , כל מה שאמרת מעולה חוץ מזה שאתה צריך משחה טרמית ומאוורר לסינק , ואני ממליץ על מעבד מובייל.

ואתה בטוח שלאיפוקס יש דואל לן?

פורסם
  • מחבר

Yeah, the plus version has.

Well thanks a lot for the help

פורסם

על לא דבר.

תתחדש. ;D

פורסם

יש לי את האיפוקס ואני מאווד מרוצה. לוח מצוין!!! לך עליו ותבדוק שזה הגרסא הכי חדשה 2.1 או 2.2 אני חושב!

פורסם

כן אבל 2 בעיות עם האיפוקס , אי תאימות עם זכרונות (לפי הביקורת באתר זה), וכרטיס קול גרוע.

אני לא יודע אם העובדה שהוא חזק מכפרת על כך... (אני מאוד הייתי רוצה אותו...).

פורסם

שמע לפי דעתי לך על האביט שמעתי שהוא נותן ביצועים טובים ואפשרויות OC רבות כמו שהזכירו כאן גם הלךוח של DFI הLAN PARTY מצויין אולי גם יותר טוב מהאביט והאיפוקס לכן כדאי לבדוק,(למרות שנראה לי שהמחיר שלו כבוהה מאוד ביחס לאביט והאיפוקס.

בקשר לזיכרונות אם תוכל להשקיע עוד טיפה כסף תוכל לקנות את הTWINMOS TWISTER שהם לפי דעתי הרבה יותר טובים מהסמסונג ויאפשרו לך להגיע לבאס יותר גבוהה.

מעבד אני חושב שה2500M מספיק.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

שמע לפי דעתי לך על האביט שמעתי שהוא נותן ביצועים טובים ואפשרויות OC רבות כמו שהזכירו כאן גם הלךוח של DFI הLAN PARTY מצויין אולי גם יותר טוב מהאביט והאיפוקס לכן כדאי לבדוק,(למרות שנראה לי שהמחיר שלו כבוהה מאוד ביחס לאביט והאיפוקס.

בקשר לזיכרונות אם תוכל להשקיע עוד טיפה כסף תוכל לקנות את הTWINMOS TWISTER שהם לפי דעתי הרבה יותר טובים מהסמסונג ויאפשרו לך להגיע לבאס יותר גבוהה.

מעבד אני חושב שה2500M מספיק.

בהצלחה.

The DFI costs around 200-300 more...

As for the abit, it really annoys me that there's only 1 lan and that you only get 2 usb onboard.

If the Twinmos are better I'll get them, the cost 600nis which is the same as the Samsung.

פורסם

200-300 שקל באמת לא שווה להוסיף, אם אתה צריך יותר פיצ'רים על הלוח ובאביט אין אז לך על האיפוקס זיכרון קנה את הטווינמוס הרבה יותר טובים לOC, גם אני בונה עליהם .

פורסם
  • מחבר

חברה חזרתי לארץ ועדיין אין לי זיכרונות, כדאי לקנות OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory ?

זה ל EPOX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים