פורסם 2002 באפריל 323 שנים כן כן... ישנו יבואן! המיבא את כל דגמי אביט במחירים לא רעים יחסית, בגלל מגבלת הפרסום אסור לכתוב את שמו או פרטים, מי שרוצה יכול לפות אלי בICQ 144251693
פורסם 2002 באפריל 323 שנים זה לא יהווה פרסום.מהסיבה שהוא לא חנות, נכון?והוא יבואן.. בלעדי. במקרה הזה.אם הוא מוכר ללקוח פרטי אל תפרסם, אם לא.. תפרסם.
פורסם 2002 באפריל 423 שנים אז מה אמיר?, אתה נחוש בדעתך לקנות אביט מה ? מדהים עד כמה רחוק אנשים יגיעו ;D
פורסם 2002 באפריל 423 שנים מחבר אוקי, כנראה שהוא מוכר לפרטים (לא בטוח, דיברתי עם איזה פריחה שלא מבינה מהחיים שלה...) ולכן לא אוכל לפרסם פה.ופליימסטר, אותך זה לא מעניין כי אתה קנית את הקיי 7 עם ראיד ב350 שקל (כן!, נכון שהוא מניאק?)
פורסם 2002 באפריל 423 שנים איי ? אני מניאק? בסיידר, אין בעייה.כל הסיכומים שלנו בטלים בזה הרגע.שכח מהלוח שהבטחתי לך ;Dושוב! זה KT7-RAID
פורסם 2002 באפריל 423 שנים מחבר סליחה סליחה סליחה, פליימי היקר.... רוצה שאני אצחצח לך את הסנדלים? לא? למה?? :itschy: (כן, אני בא היום בערב...)ותהרוג אותי, kt7, סליחה עוד פליימסיריותו
פורסם 2002 באפריל 523 שנים א' כל מר מקרו מרקו whatever , אני לא לובש סנדלים. לא סובל את זה. ב' כל קניתי את הלוח בדיל בחו"ל, יש לך בעיות עם זה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.