פורסם 2004 באפריל 1021 שנים שלום, יש ברשותי Hercules Radeon 8500LE כבר שנתיים,לאחרונה המאוורר שעל הכרטיס החל להשמיע רעשים מטריפים!האם יש דרך לסדר את זה?ומה גורם לזה?תודה.
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים האם יש לכלוך בפנים ? לדעתי אי אפשר לתקן. ותצטרך לקנות תחליף. תשקול קנית פתרון קרור אחר שישמש לכרטיסים הבאים שתקנה.בעיה.
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים לפני הכל תנסה שימון של המאוורר עם WD40 פשוטתחפש על זה תראדים ישנים בפורום (יש אופציית חיפוש - למעלה)
פורסם 2004 באפריל 1021 שנים אם יורשה לי להתערב, יש לנו אותו כרטיס ואני סובל מאותה הבעיה... אחרי חיפוש קצר הבנתי איך משמנים ואיפה, אבל עדיין לא מצאתי מה זה WD40, אני מכיר רק שמן לשימון נשק של הצבא יש הבדל?
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מה שמיוחד בWD409 זה שהוא בא במיכל תרסיס, עם צינור גמיש ונוח לעבודהעקרונית זה שמן מכונות כמו כל שמן מכונותראיתי גם כאלו של צה"ל. אולי על זה אתה מדבר...כל מה שאתה צריך זה משהו שימיס את הלכלוך והשומנים מהציר...פחית WD40 לא אמורה להיות יקרה, והיא רב שימושית....
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר למזלי יש לי WD40 עם הצינורית האדומה =)איפה אני יכול לקרוא מה בדיוק צריך לשמן... השימון לא מסוכן לרכיבים?תודה.
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים תוריד את המאורו , מתחת למדבקה יש פקק פלסטיק או עיגול מגומי שסוגר על הציר , תוריד אותו ותשמן שם , תן לזה איזה שפריץ אחד וזהו לא צריך יותר , תסובב אותו ידנית קצת כדי שהשמן יעבור עד למטה וזהו . רק לא לשכוח לנקות אותו קודם , לא לפחד לשטוף במים . והשמן לא יגרום לשוםן בעיה לשום רכיב
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים מחבר איך מנתקים את חוט החשמל של המאוורר מהכרטיס.. אני לא מצליח להוציא אותו!!! תודה.
פורסם 2004 באפריל 1121 שנים שי לי בעייה דומה עם 9600XT שלי. איך אני מפרק את המאורר? הוא מוחזק עם שני פינים כאלו שמתרחבים אני לא מצליח לקבץ אותן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.